Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post Reply
aldinjo

#126 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by aldinjo »

hrasno38 wrote:
Inception1 wrote:
drunken tiger wrote: Jesu. I ne pravi se mahnit kad i sam naš da je tako.
Navedi mi više od 10 primjera kasapljenja, mučenja i svih ostalih vrsta tortura od strane pomahnitalih bošnjačko-arapskih mudžahedina (sljedbenika abdulvehaba)
19. siječnja 1993.
Gusti Grab (opcina Busovača) - pripadnici ABiH masakrirali 5 staraca u dobi izmedju 70-80 godina.

23. ožujka 1993.
Orlište (Konjic) - ubijena 4 civila dobi izmedju 70-80 godina.

5. travnja 1993.
Sušanj (Zenica) - ubijeno 17 civila, mahom starijih osoba koji su ostali u selu i dočekali ABiH nakon povlačenja HVO.

8. travnja 1993.
Maljine (Travnik) - na lokalitetu Bikose strijeljano 30 zarobljenih ranjenika HVO i civila. Pri iskapanju tijela uočeno je da su u masovnoj grobnici rađeni naknadni zahvati kojima je bio cilj prikriti tragove zločina.

16. travnja 1993.
Trusina (Konjic) – između 8 i 9 sati ujutro, u napadu na selo Trusina u sat vremena ubijeno je 16 civila i 6 zarobljenih vojnika HVO-a. Pripadnici ABIH su išli od kuće do kuće i ubijali civile koje bi tamo zatekli, a od djela civila su napravili tzv. živi štit te krenuli na brdo Križ gdje su uz prijetnje da će civile ubiti, natjerali pripadnike HVO-a (seljaci koji su branili selo) na predaju te ih strijeljali.

18. travnja 1993.
Grm (Zenica) - ubijeno 6 civila. Tri starca su živa zapaljena.

24. travnja 1993. Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Pokolj u Miletićima 24. travnja 1993.
Miletići (Travnik) - ubijeno i izmasakrirano 5 civila.

8. lipnja 1993.
Čukle (Travnik) - ubijeno 9 civila i 12 zarobljenih pripadnika HVO.

8. lipnja 1993.
Krpeljici (Travnik) - ubijeno 7 civila. UNPROFOR je tijela našao u selu, prebacio ih u Guču Goru i sahranio u crkvenom dvorištu.

10. lipnja 1993.
Vitez - od granate ispaljene s položaja ABiH na dječje igralište u Vitezu, poginulo je 8 djece dobi od 9 do 15 godina.

13. lipnja 1993.
Kraljeva sutjeska (Kakanj) - ubijena 4 civila i spaljene kuće.

13. lipnja 1993.
Drenovik (Kakanj) – ubijeno 17 civila žene, dijeca i starci.

13. lipnja 1993.
Slapnica (Kakanj) - ubijeno 9 civila.

16. lipnja 1993.
Busovačke Staje (Busovača) - ubijene 22 osobe iz humanitarnog konvoja (14 civila i 8 pripadnika HVO, pratilaca konvoja kroz područje Busovačke planine).

28. srpnja 1993.
Doljani (Jablanica) - pri upadu pripadnika ABiH u selo, u jeku žetvenih radova pokupljeno i ubijeno 37 osoba - 8 civila i 29 vojnih obveznika, od kojih je najveći broj u trenutku upada u selo bio zatečen nenaoružan na žetvenim radovima. Oko 180 civila, mahom žena i djece korišteno je pri izvlačenju kao živi zid, da bi potom bili odvedeni i internirani u logoru u Jablanici.

Srpanj / kolovoz 1993. (točan datum nepoznat)
Bugojno - u obredima inicijacije, u svojevrsnom dance macabre (Triumfalno vitlanje sjekirom nakon upravo izvršena dekapitacije žrtava), uz mentorstvo arapskih dobrovoljaca, pripadnici ABiH masakrirali su i ubili tzv. bugojansku skupinu koju je činio 21 zatočeni pripadnik HVO, bez obzira što su svi prethodno kao ratni zarobljenici evidentirani od strane Međunarodnog crvenog križa. Primjer pravog etničkog čišćenja je općina Bugojno. Tu je prema popisu iz 1991. živjelo 15993 Hrvata (34,2%) a nakon ratnih sukoba ostalo je 1374. Ukupno je ubijeno 119 Hrvata, a ostali su pobjegli. Na stadionu NK Iskre je bilo 292 zatočenika, gdje su bili mučeni, a o 21 logorašu se ništa ne zna. Opljačkano je preko 3000 hrvatskih kuća, minirano ih je 1480 a 1070 oštećeno. U gradu su uništena sva katolička groblja.

16. kolovoza 1993.
Kiseljak (Žepče) - prilikom upada u selo ubijeno 15 civila, medju kojima je bilo i djece. Nedugo potom, nakon što su bili opkoljeni od strane HVO, pripadnici ABiH su zarobili 23 civila koja su koristili kao živi štit pri izvlačenju iz obruča HVO. 23 zarobljena civila, medju kojima ponajviše žena i djece, bili su kasnije predmetom razmjene zarobljenika izmedju 303. slavne brdske brigade ABiH i lokalnog HVO.

5. rujna 1993.
Zabilje (Vitez) - ubijeno 13 zarobljenih osoba (4 civila i vojnika HVO).

9. rujna 1993.
Grabovica (Mostar) - u dubini teritorija kojeg je kontrolirala ABiH ubijena je 32 civila, uglavnom starci, žene i djeca koji su ostali u selu i nakon što su pripadnici ABiH zauzeli selo. Šire područje sela Grabovica se nalazilo pod kontrolom pripadnika Armije BiH od 10. svibnja 1993. i u vrijeme počinjenog masakra bilo je udaljeno od svih linija dodira ili sukoba više od 35 km.

14. rujna 1993.
Uzdol (Prozor) - prilikom upada u selo ubijena 41 osoba (29 civila i 12 pripadnika HVO).

30. listopada 1993.
Vareš - prilikom osvajanja Vareša u samom je gradu ubijeno 17 civila koji se nisu htjeli povući s pripadnicima HVO-a, vjerujući da im se ne može dogoditi ništa ukoliko dođe ABiH. Istodobno u selu Borovica zapaljeno do temelja 320 obiteljskih kuća. Općina u kojoj su Hrvati bili većina etnički je gotovo potpunoma očišćena od Hrvata.

13. studenoga 1993.
Fojnica - Predsjednik predsjedništva BiH, Alija Izetbegović je nakon Bugojna posjetio pripadnike Armije BiH stacionirane u Fojnici. Tog dana su u Fojnici, u prostorijama franjevačkog samostana Duha Svetog hicima iz vatrenog oružja pripadnici zloglasne Frkine jedinice iz sastava ABIH (316.brigada) ubili: fra Nikica Miličević - župnik i gvardijan samostana te njegov zamjenik i samostanski vikar fra Leon Mato Migić. Samostan se nalazi na prostoru kojeg kontrolira Armija BiH.

22. prosinca 1993.
Križančevo selo (Vitez) - prilikom upada u selo ubijene 74 osobe (vojnici i civili). Za dio vojnika se pouzdano znade da su bili živi zarobljeni. [1]

9. siječnja 1994.
Buhine Kuće (Vitez) - prilikom upada u selo ubijeno 26 osoba - civila i pripadnika HVO.

Ajde sad razguli ziv bio sa svojom idoloskom svitom. I nemoj mi sad postirati sta su Hrvati uradili Bosnjacima jer ja to odlicno znam i znam da je puno vise od ovoga ali bradice i dzamija Kralja Fahda su najvece zlo ove zemlje zajedno sa Miloradom Dodikom, cetnicima i ustasama ali ovim "HDZ ustasama" (ima toga jos ali mi mrsko nabrajati)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :run: :run: :run:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#127 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

Tipcno Bosanski gdje kad navedes podatke sta je koja strana od sranja napravila odmah ide podsmjeh i negiranje.
Ne vidim nista smijesno kao sto nisam vidio nikad nista smijesno niti u jednom ubijanju nevinih ljudi u ratu. Neka je 50% od ovoga 100% tacno strasno je tako da nema potrebe da tako komentarises. Problem kod svih naroda u BiH je sto ne postuju tudje zrtve tj ne postuju zrtve koje su oni stvorili i non stop ih umanjuju i omalovazavaju. Da momcino i A BiH je pravila zestoka sranja mada naravno ne u obimu sranja koju su pravili srpska i hrvatska strana.
leffe

#128 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by leffe »

Sta li je onom retardu toliko smijesno, bas bih volio da znam?!?
KB9

#129 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by KB9 »

jao spiska jarane, pa ko je koga napo u ovom ratu, haman bosna radila agresiju na srbiju :-)
piupiu

#130 Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by piupiu »

SemaSemir wrote: Haris Zahiragic dogurao, je juce pjan ko zemlja svaki vikend a sada zajedno s bratom (koji je vec kandidat) siri vehabizam
Aaaaaa! A zato njega Pezić promoviše po Facebooku. Sve sam se vrijeme pitala šta li je razlog tome.
rajv0sa

#131 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by rajv0sa »

Uklonjeno na zahtjev većine forumskog puča
Last edited by rajv0sa on 01/11/2016 10:24, edited 2 times in total.
Pitar s Kariba

#132 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Pitar s Kariba »

aldinjo wrote:
hrasno38 wrote:
19. siječnja 1993.
Gusti Grab (opcina Busovača) - pripadnici ABiH masakrirali 5 staraca u dobi izmedju 70-80 godina.

23. ožujka 1993.
Orlište (Konjic) - ubijena 4 civila dobi izmedju 70-80 godina.

5. travnja 1993.
Sušanj (Zenica) - ubijeno 17 civila, mahom starijih osoba koji su ostali u selu i dočekali ABiH nakon povlačenja HVO.

8. travnja 1993.
Maljine (Travnik) - na lokalitetu Bikose strijeljano 30 zarobljenih ranjenika HVO i civila. Pri iskapanju tijela uočeno je da su u masovnoj grobnici rađeni naknadni zahvati kojima je bio cilj prikriti tragove zločina.

16. travnja 1993.
Trusina (Konjic) – između 8 i 9 sati ujutro, u napadu na selo Trusina u sat vremena ubijeno je 16 civila i 6 zarobljenih vojnika HVO-a. Pripadnici ABIH su išli od kuće do kuće i ubijali civile koje bi tamo zatekli, a od djela civila su napravili tzv. živi štit te krenuli na brdo Križ gdje su uz prijetnje da će civile ubiti, natjerali pripadnike HVO-a (seljaci koji su branili selo) na predaju te ih strijeljali.

18. travnja 1993.
Grm (Zenica) - ubijeno 6 civila. Tri starca su živa zapaljena.

24. travnja 1993. Vista-xmag.pngPodrobniji članak o temi: Pokolj u Miletićima 24. travnja 1993.
Miletići (Travnik) - ubijeno i izmasakrirano 5 civila.

8. lipnja 1993.
Čukle (Travnik) - ubijeno 9 civila i 12 zarobljenih pripadnika HVO.

8. lipnja 1993.
Krpeljici (Travnik) - ubijeno 7 civila. UNPROFOR je tijela našao u selu, prebacio ih u Guču Goru i sahranio u crkvenom dvorištu.

10. lipnja 1993.
Vitez - od granate ispaljene s položaja ABiH na dječje igralište u Vitezu, poginulo je 8 djece dobi od 9 do 15 godina.

13. lipnja 1993.
Kraljeva sutjeska (Kakanj) - ubijena 4 civila i spaljene kuće.

13. lipnja 1993.
Drenovik (Kakanj) – ubijeno 17 civila žene, dijeca i starci.

13. lipnja 1993.
Slapnica (Kakanj) - ubijeno 9 civila.

16. lipnja 1993.
Busovačke Staje (Busovača) - ubijene 22 osobe iz humanitarnog konvoja (14 civila i 8 pripadnika HVO, pratilaca konvoja kroz područje Busovačke planine).

28. srpnja 1993.
Doljani (Jablanica) - pri upadu pripadnika ABiH u selo, u jeku žetvenih radova pokupljeno i ubijeno 37 osoba - 8 civila i 29 vojnih obveznika, od kojih je najveći broj u trenutku upada u selo bio zatečen nenaoružan na žetvenim radovima. Oko 180 civila, mahom žena i djece korišteno je pri izvlačenju kao živi zid, da bi potom bili odvedeni i internirani u logoru u Jablanici.

Srpanj / kolovoz 1993. (točan datum nepoznat)
Bugojno - u obredima inicijacije, u svojevrsnom dance macabre (Triumfalno vitlanje sjekirom nakon upravo izvršena dekapitacije žrtava), uz mentorstvo arapskih dobrovoljaca, pripadnici ABiH masakrirali su i ubili tzv. bugojansku skupinu koju je činio 21 zatočeni pripadnik HVO, bez obzira što su svi prethodno kao ratni zarobljenici evidentirani od strane Međunarodnog crvenog križa. Primjer pravog etničkog čišćenja je općina Bugojno. Tu je prema popisu iz 1991. živjelo 15993 Hrvata (34,2%) a nakon ratnih sukoba ostalo je 1374. Ukupno je ubijeno 119 Hrvata, a ostali su pobjegli. Na stadionu NK Iskre je bilo 292 zatočenika, gdje su bili mučeni, a o 21 logorašu se ništa ne zna. Opljačkano je preko 3000 hrvatskih kuća, minirano ih je 1480 a 1070 oštećeno. U gradu su uništena sva katolička groblja.

16. kolovoza 1993.
Kiseljak (Žepče) - prilikom upada u selo ubijeno 15 civila, medju kojima je bilo i djece. Nedugo potom, nakon što su bili opkoljeni od strane HVO, pripadnici ABiH su zarobili 23 civila koja su koristili kao živi štit pri izvlačenju iz obruča HVO. 23 zarobljena civila, medju kojima ponajviše žena i djece, bili su kasnije predmetom razmjene zarobljenika izmedju 303. slavne brdske brigade ABiH i lokalnog HVO.

5. rujna 1993.
Zabilje (Vitez) - ubijeno 13 zarobljenih osoba (4 civila i vojnika HVO).

9. rujna 1993.
Grabovica (Mostar) - u dubini teritorija kojeg je kontrolirala ABiH ubijena je 32 civila, uglavnom starci, žene i djeca koji su ostali u selu i nakon što su pripadnici ABiH zauzeli selo. Šire područje sela Grabovica se nalazilo pod kontrolom pripadnika Armije BiH od 10. svibnja 1993. i u vrijeme počinjenog masakra bilo je udaljeno od svih linija dodira ili sukoba više od 35 km.

14. rujna 1993.
Uzdol (Prozor) - prilikom upada u selo ubijena 41 osoba (29 civila i 12 pripadnika HVO).

30. listopada 1993.
Vareš - prilikom osvajanja Vareša u samom je gradu ubijeno 17 civila koji se nisu htjeli povući s pripadnicima HVO-a, vjerujući da im se ne može dogoditi ništa ukoliko dođe ABiH. Istodobno u selu Borovica zapaljeno do temelja 320 obiteljskih kuća. Općina u kojoj su Hrvati bili većina etnički je gotovo potpunoma očišćena od Hrvata.

13. studenoga 1993.
Fojnica - Predsjednik predsjedništva BiH, Alija Izetbegović je nakon Bugojna posjetio pripadnike Armije BiH stacionirane u Fojnici. Tog dana su u Fojnici, u prostorijama franjevačkog samostana Duha Svetog hicima iz vatrenog oružja pripadnici zloglasne Frkine jedinice iz sastava ABIH (316.brigada) ubili: fra Nikica Miličević - župnik i gvardijan samostana te njegov zamjenik i samostanski vikar fra Leon Mato Migić. Samostan se nalazi na prostoru kojeg kontrolira Armija BiH.

22. prosinca 1993.
Križančevo selo (Vitez) - prilikom upada u selo ubijene 74 osobe (vojnici i civili). Za dio vojnika se pouzdano znade da su bili živi zarobljeni. [1]

9. siječnja 1994.
Buhine Kuće (Vitez) - prilikom upada u selo ubijeno 26 osoba - civila i pripadnika HVO.

Ajde sad razguli ziv bio sa svojom idoloskom svitom. I nemoj mi sad postirati sta su Hrvati uradili Bosnjacima jer ja to odlicno znam i znam da je puno vise od ovoga ali bradice i dzamija Kralja Fahda su najvece zlo ove zemlje zajedno sa Miloradom Dodikom, cetnicima i ustasama ali ovim "HDZ ustasama" (ima toga jos ali mi mrsko nabrajati)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :run: :run: :run:
Nije ovo smiješno! Daleko od toga! Žali Bože nevinih ljudi!
Spisak je vjerovatno preuzet sa neke hr stranice ili kao takav postavljen na Wikipediu, tako da je moguće da je bilo "šminkanja" gdje su se u civilne žrtve "trpali" i vojnici poginuli direktno u borbi, ali onoliko koliko ja znam, ovo je uglavnom istina. Nažalost!
Znam da je istina ovo za Grabovicu i još par njih ovdje. Grabovica je zločin koji su počinile sarajevske jedinice nad potpuno NEVINIM ljudima i iz potpuno nerazumnih razloga. Da je to učinila vojska iz Ahmića ili Hercegovine, pa bi MOŽDA čovjek i na trenutak, al' samo na trenutak mogao da pokuša da razumije ludilo osvete, ali ovako .... Čista obijest i zvjerski porivi.
Znam da je istina i ovo za djecu u Vitezu :( Strašno isti tako :( Znam da granate nemaju oči, i znam da je bilo vjerovatno - gađaju oni nas (Stari Vitez) pa de da i mi njima vratimo, ali opet ... Ta granata tu nije trebala biti upućena! Djeca su to, samo djeca.
Znam da je istina i slučaj ubistva Franjevaca u Fojnici. Koristoljublje i razbojništvo. Ološ koji je koristio situaciju ratnog meteža u jeku napada HVO-a, da bi se iživljavao i šta ušićario. Jadno i odvratno! Istina je da je Alija tada bio, ili prolazio kroz Fojnicu, ali je istina i da je strogo naredio istragu i da je istraga sprovedeno i krivci pronađeni i to u trenucima dok su se vodile presuden bitke za odbranu Fojnice.
Zločina je bilo i sa strane ARBiH. Pred njima ne treba zatvarati oči, niti ih pokušati pravdati, a ne daj Bože još ismijavati! Treba ostati čovjek i ne podleći histeriji dehumanizacije. Nevini ljudi su samo nevini ljudi , ma kako da se zovu. Ljudi koji su samo živili svoje živote i našli se u ratnom vihoru na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme :( Treba priznati istinu, ma kakva da je! Jer samo tako se može pokazati ono šta je stvarno bilo a to je da su zločini ARBiH ipak samo zločini pojedinaca i grupa, šljama koji je koristio svojih 5min u ratu, a nikako organizovani i sistematski i nikako ideološki cilj borbe. Za razliku od druge dvije strane!
insomnia78

#133 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by insomnia78 »

[emoji106]
hrasno38

#134 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

Pitar s Kariba wrote:Nije ovo smiješno! Daleko od toga! Žali Bože nevinih ljudi!
Spisak je vjerovatno preuzet sa neke hr stranice ili kao takav postavljen na Wikipediu, tako da je moguće da je bilo "šminkanja" gdje su se u civilne žrtve "trpali" i vojnici poginuli direktno u borbi, ali onoliko koliko ja znam, ovo je uglavnom istina. Nažalost!
Znam da je istina ovo za Grabovicu i još par njih ovdje. Grabovica je zločin koji su počinile sarajevske jedinice nad potpuno NEVINIM ljudima i iz potpuno nerazumnih razloga. Da je to učinila vojska iz Ahmića ili Hercegovine, pa bi MOŽDA čovjek i na trenutak, al' samo na trenutak mogao da pokuša da razumije ludilo osvete, ali ovako .... Čista obijest i zvjerski porivi.
Znam da je istina i ovo za djecu u Vitezu :( Strašno isti tako :( Znam da granate nemaju oči, i znam da je bilo vjerovatno - gađaju oni nas (Stari Vitez) pa de da i mi njima vratimo, ali opet ... Ta granata tu nije trebala biti upućena! Djeca su to, samo djeca.
Znam da je istina i slučaj ubistva Franjevaca u Fojnici. Koristoljublje i razbojništvo. Ološ koji je koristio situaciju ratnog meteža u jeku napada HVO-a, da bi se iživljavao i šta ušićario. Jadno i odvratno! Istina je da je Alija tada bio, ili prolazio kroz Fojnicu, ali je istina i da je strogo naredio istragu i da je istraga sprovedeno i krivci pronađeni i to u trenucima dok su se vodile presuden bitke za odbranu Fojnice.
Zločina je bilo i sa strane ARBiH. Pred njima ne treba zatvarati oči, niti ih pokušati pravdati, a ne daj Bože još ismijavati! Treba ostati čovjek i ne podleći histeriji dehumanizacije. Nevini ljudi su samo nevini ljudi , ma kako da se zovu. Ljudi koji su samo živili svoje živote i našli se u ratnom vihoru na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme :( Treba priznati istinu, ma kakva da je! Jer samo tako se može pokazati ono šta je stvarno bilo a to je da su zločini ARBiH ipak samo zločini pojedinaca i grupa, šljama koji je koristio svojih 5min u ratu, a nikako organizovani i sistematski i nikako ideološki cilj borbe. Za razliku od druge dvije strane!
Evo upravo radi ovakvih ljudi ja se jos uvijek ne bojim da ce BiH potonuti skroz jer nema cistih u ratu postoje samo vise prljavi i manje prljavi.Ja sam napisao i da je samo 50% od ovoga tacno strasno je vjerujem da je velikom vecinom tacno. Kad se samo sjetim ratnog Bugojna i onog debila Mlace u Bugojnu pa onda nadalje. Koliki moras biti mozak i ideoloski bolesnik da ubije franjevce ljude koji su uvijek bili za Bosnu i Hercegovinu bez ikakve dileme.
Jos jednom svaka cast @pitar sa kariba :thumbup:
insomnia78

#135 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by insomnia78 »

A zasto fakat poturanje snimaka iz Čečenije. Nij ovo prvi put
rajv0sa

#136 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by rajv0sa »

Da ne bude zabune (jer vec vidim prozivke djikan komunjara i sl), iz istog razloga sam postavio ovaj snimak gore, jednu časnu i pravednu borbu Armije BIH ne smiju ukaljati ovakvi monstrumi, te se zato svi moramo ograditi i distancirsti od ovoga.
Inception1

#137 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Inception1 »

Prvo se obračunati sa četnicima i ustašama koji nas prije nekih 20ak godina ovako poklaše, kao zečeve, pa onda se sa teološkog aspekta baviti ljudima koji prihvataju abdulvehabov islam.
insomnia78

#138 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by insomnia78 »

Da ali nije isto. Nemoj zajebavati.
rajv0sa

#139 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by rajv0sa »

Link mi je poslao bivsi borac ABiH, a ako vam je vec poznat i znate da nije iz Bosne, onda se izvinjavam. Ja sam na prvu povjerovao jer mi je zvucalo tako.
Last edited by rajv0sa on 01/11/2016 10:10, edited 1 time in total.
Inception1

#140 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Inception1 »

Laži nekoga drugog i ocrnjuj časnu Armiju R BiH. Mudžahedini koji su ovdje bili su došli sa obrazom da izvrše svoju vjersku dužnost i spase muslimansku braću iz četničko/ustaških ralja.
hrasno38

#141 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

Inception1 wrote:Prvo se obračunati sa četnicima i ustašama koji nas prije nekih 20ak godina ovako poklaše, kao zečeve, pa onda se sa teološkog aspekta baviti ljudima koji prihvataju abdulvehabov islam.
Ajde ne bali ti koji u zivotu nisi vidio u zivo ni cetnika ni ustasu....ti si nasao da pricas o ratu. KOliko si u ratu ubio cetnika i ustasa??? Boli me kurac za cetnike i ustase, za njih znamo da su osvjedoceni zlocinci i prepun ih je Hag i domaci sudovi. Problem je ovdje sto se od A BiH prave andjeli a nije tako. Ako je tebi onaj spisak sto sam postavio nista onda i tebe treba momentalno uhapsiti.
hrasno38

#142 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

Inception1 wrote:Laži nekoga drugog i ocrnjuj časnu Armiju R BiH. Mudžahedini koji su ovdje bili su došli sa obrazom da izvrše svoju vjersku dužnost i spase muslimansku braću iz četničko/ustaških ralja.

Sjeme im se zatrlo do zadnjeg!!!! I nikad zapamti nikad BH muslimani nisu niti ce biti braca sa ovim ljudskim spodobama i zvijerima.
rajv0sa

#143 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by rajv0sa »

Nemam obicaj da odgovaram klonovima, ali jebali te oni. Bosna bi se odbranila i bez ovih orangutana, Bosna je imala hiljade i hiljade momaka za odbranu. Bosni nisu trebali ljudi nego oružje.
Inception1

#144 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Inception1 »

De mi nađi onda još koju činjenicu. Tipa da smo mi počeli agresiju na Srbiju ili Hrvatsku. Ili da smo mi samo Srbi/Hrvati islamske vjeroispovijesti. Ili još kakvih silnih zločina časne ARBIH... ne prosipaj se sviju ti, jadni su vam pokušaji i idete toliko daleko da postavljate snimke iz Čečenije i do te mjere ocrnjujete našu časnu borbu da bi dokazali da su Zahiragići rak rana našeg društva... :lol:
piupiu

#145 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by piupiu »

rajv0sa wrote:Upozorenje 18+ snimak izuzetno potresan
Zašto stavljaš linkove na ova psihopatska sranja? Po ovom Forumu baza buljuk djece. Je l' treba da gledaju ovaj sadističko-psihopatski snuff? Kontrolišite se malo, ljudi, razmišljajte.
Drvosjeca iz Dejcica

#146 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hrasno38 wrote:
Pitar s Kariba wrote:
Koliko ja vidim, ovo je snimak iz Čečenije i ovo su zarobljeni ruski vojnici. Ma šta mislili o Zahirovićima, Zahiragićima, kako već, postavljati ovo i stavljati u vezu s njima, krajnje je tendenciozno i zlonamjerno .. i što je važnije nema smisla nikakvog.
Imaš sličnih snimaka iživljavanja Rusa nad Čečenima koliko hoš ... ali to nije tema.
U pitanju je idologija i nacin na koji se odnosi prema zarobljenicima koja je ista i u Ceceniji i u Siriji i bilo gdjhe na svijetu gdje se nalaze i ratuju.
Slažem se da ideologija ima ovakvih i onakvih ali je u najmanju ruku tendenciozno pripisivati Zahiragićima nešto samo na osnovu religijske ili etničke pripadnosti. Ja sam recimo više za to da se držimo istorijskih činjenica, fakata, sudskih presuda i svjedočanstava neposredih izvršioca i svjedoka. Recimo ovo svjedočenje ima legitimitet i legalitet obima, načina i metoda zločina. Pola države BiH je nastalo na tom sistemu zločina a mi vazimo o Zahiragićima koji su u ratu bili maloljetni mulci i nešto ih etiketiramo kao sljedbenike određenih ideologija? :roll:

Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 01/11/2016 10:17, edited 1 time in total.
rajv0sa

#147 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by rajv0sa »

Jebiga stavio sam upozorenje, na crnoj rupi foruma zvanoj tema sirija je to praksa.
hrasno38

#148 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

Inception1 wrote:De mi nađi onda još koju činjenicu. Tipa da smo mi počeli agresiju na Srbiju ili Hrvatsku. Ili da smo mi samo Srbi/Hrvati islamske vjeroispovijesti. Ili još kakvih silnih zločina časne ARBIH... ne prosipaj se sviju ti, jadni su vam pokušaji i idete toliko daleko da postavljate snimke iz Čečenije i do te mjere ocrnjujete našu časnu borbu da bi dokazali da su Zahiragići rak rana našeg društva... :lol:
Ne samo Zahiragici nego si i ti i takvi kao ti rak rane a zna se kako se rak jedino moze odstraniti i odstraniti ce se garantujem ti 100%. Ova slika nije iz Cecenije ali kako ces ti to znati kad se tada nisi ni rodio.
Drvosjeca iz Dejcica

#149 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

rajv0sa wrote:Jebiga stavio sam upozorenje, na crnoj rupi foruma zvanoj tema sirija je to praksa.
Možda na toj temi o Siriji gdje se inače ordinira sva forumska bagra i šljam, ali kakve veze to ima živ bio sa Zahiragićima? :roll:
hrasno38

#150 Re: Vehabije u strankama i vladajucim strukturama

Post by hrasno38 »

piupiu wrote:
rajv0sa wrote:Upozorenje 18+ snimak izuzetno potresan
Zašto stavljaš linkove na ova psihopatska sranja? Po ovom Forumu baza buljuk djece. Je l' treba da gledaju ovaj sadističko-psihopatski snuff? Kontrolišite se malo, ljudi, razmišljajte.
Bolje da vide na vrijeme tko su ti ljudi nego da ih truju raznoraznim idologijama "pravog" Islama ova smrdljiva stoka.
Post Reply