Vegansko ludilo
- Tesla Edison
#1 Vegansko ludilo
Jel neko primjetio one debilne bilborde koje su vegani polijepili u Sarajevu preko kojeg sprovode kampanju za zabranu prodaje i konzumacije mesa i mlijeka?
Nakon onih udruženja za kereća prava, samo su nam još ovi falili.
Zaista ne razumijem ovo agresivno nametanje svojih ubjeđenja drugima. Ako ne jedeš ništa od životinja, nemoj jesti za sebe, zašto svima ostalima to nametati i sprovoditi ove idiotske kampanje?
Šta sad da mi ostali počnemo veganima silom nametati da trebaju jesti meso. Niđe veze.
Zaista ne razumijem ovo agresivno nametanje svojih ubjeđenja drugima. Ako ne jedeš ništa od životinja, nemoj jesti za sebe, zašto svima ostalima to nametati i sprovoditi ove idiotske kampanje?
Šta sad da mi ostali počnemo veganima silom nametati da trebaju jesti meso. Niđe veze.
-
Alles-Tamam
#3 Re: Vegansko ludilo
Jedino debilno i nasilno mi je tvoj način kako si otvorio temu i kako si započeo "razgovor"
- exliberal-ex
#4 Re: Vegansko ludilo
Jest vala ukinuse o klempi
i ovaj forum radi za njih
i ovaj forum radi za njih
- pustopoljina
#5 Re: Vegansko ludilo
Zar? Nije, neka one teme. Sve sizofrenije sto ima, tamo je.
-
DarkSoul
#6 Re: Vegansko ludilo
Jadna Sadeta... 
Ajd sto joj na anketi 70% jedu klempu, al joj i mogucnost u to da prosvijetli raju koliki je to haram zatvorise
Ajd sto joj na anketi 70% jedu klempu, al joj i mogucnost u to da prosvijetli raju koliki je to haram zatvorise
-
Zoya
#7 Re: Vegansko ludilo
Šta fali jesti manje mesa? Mislim da bi nam tijelo bilo zahvalno na tome. Treba jesti sataraš tri puta sedmično i grah bez mesa æ.... dva dana.
-
high_volume
#8 Re: Vegansko ludilo
Pa otvorena je tema
-
Heller
-
Naslovnica
-
The 51st State
#11 Re: Vegansko ludilo
Otidji na topik izmad da vidis sta je ludilo.
- Russki
#12 Re: Vegansko ludilo
Ja ne jedem mnogo meso. Od malena sam naucen na raznoraznu prehranu i tako mi i godi.
Ali ne odbijam dobar komad finoga mesa ni pod razno.
Ajde i razumijem sta ne jedu meso, ali med, jaja i sl to ne kontam.
- Tesla Edison
#13 Re: Vegansko ludilo
Haj meso ali ove ublehe su protiv mlijeka i mliječnih proizvoda. Vegani ni čokolade ne jedu jer ima mlijeka u njima i sada bi to sve da silom nametnu i ostalim
-
Mafioso
#14 Re: Vegansko ludilo
Woke agenda. Odi na RT puno tekstova ima na tu temu.
Neoliberalni globalistički projekat, kod nas će vjerovatno malo kasnije pokucati na vrata.
https://www.rt.com/news/477273-eating-i ... vironment/
Radi se o jednoj mnogo široj i opasnijoj priči, eh sad kod nas to jako malo svijeta konta.
Ja lično sam baš antiveganski nastrojen jer mi to (keto) jako odgovara organizmu ja nisam dugo u tome a jaran je za godinu i pol skinuo 55kg i osjeća se ko bog...
Mislim da na svaki pokušaj te priče odmah treba okrenut dva jagnjeta i tri vola na po' sobe.
Neoliberalni globalistički projekat, kod nas će vjerovatno malo kasnije pokucati na vrata.
https://www.rt.com/news/477273-eating-i ... vironment/
Radi se o jednoj mnogo široj i opasnijoj priči, eh sad kod nas to jako malo svijeta konta.
Ja lično sam baš antiveganski nastrojen jer mi to (keto) jako odgovara organizmu ja nisam dugo u tome a jaran je za godinu i pol skinuo 55kg i osjeća se ko bog...
Mislim da na svaki pokušaj te priče odmah treba okrenut dva jagnjeta i tri vola na po' sobe.
- pizarro
#15 Re: Vegansko ludilo
gates je vegan.
-
Forummeho
#16 Re: Vegansko ludilo
Kad mogu ajeti iz Kur'ana po bilbordima. Sto ne bi moglo ovo. Nista agresivno nema tu.TESLA_EDISON wrote: ↑21/07/2020 22:42 Jel neko primjetio one debilne bilborde koje su vegani polijepili u Sarajevu preko kojeg sprovode kampanju za zabranu prodaje i konzumacije mesa i mlijeka?
-
BiBi911
#17 Re: Vegansko ludilo
Ispravka maca,
Grah bez mesa su logorasi u Ausvicu odbijali da jedu
- Dope_Man
#18 Re: Vegansko ludilo
Ne fali nista, ali moram li ja, ako mi se danas ne jede meso, ici od vrata do vrata po komsiluku i govoriti ljudima da ne jedu meso jer se meni ne jede?
I usput, nisu vegani samo anti meso. To su vegeterijanci, vegani ne jedu nista sto dolazi od zivotinja (med, mlijecni proizvodi..)
-
kakavdanakneiskustvu
#19 Re: Vegansko ludilo
Forummeho wrote: ↑23/07/2020 20:42Kad mogu ajeti iz Kur'ana po bilbordima. Sto ne bi moglo ovo. Nista agresivno nema tu.TESLA_EDISON wrote: ↑21/07/2020 22:42 Jel neko primjetio one debilne bilborde koje su vegani polijepili u Sarajevu preko kojeg sprovode kampanju za zabranu prodaje i konzumacije mesa i mlijeka?
-
neki
#20 Re: Vegansko ludilo
kako debilna tema...
nikom ništa ne nameću, nit idu od vrata do vrata, izradili bilborde od svog novca..onom kome se ne sviđa ni iz džepa ni u džep..
nikom ništa ne nameću, nit idu od vrata do vrata, izradili bilborde od svog novca..onom kome se ne sviđa ni iz džepa ni u džep..
- ortodont
#21 Re: Vegansko ludilo
Glup komentar, smiješno je i porediti Božiji govor s onim od ljudi koji su umislili priču o nekakvom mučenju životinja zarad mlijeka i čega sve ne. Jedna od osnovnih svrha životinja je da budu od koristi čovjeku (kao hrana i sve ostalo). I naravno da bilbordi nisu nimalo naivni, isto ovo se radilo sa propagiranjem istospolnih devijantnih ponašanja i činilo se naivno, a danas ne smiješ reći ništa protiv njih.
-
neki
#22 Re: Vegansko ludilo
Kakav božji govor...sve je to umislio nekakav Muhamed prije 1400 godina..
Veća je realnost mučenje životinja o kojem govore nego taj tzv "božji govor"...
Last edited by neki on 24/07/2020 10:02, edited 1 time in total.
- pizarro
#24 Re: Vegansko ludilo
velika porcija cevapa za moderatora koji zatvori ovu temu.
- pustopoljina
#25 Re: Vegansko ludilo
Sto glup komentar: haman svaka kuca ima kur'an, koja nema, moze besplatno nabaviti. Ima i onaj ajetortodont wrote: ↑24/07/2020 09:46Glup komentar, smiješno je i porediti Božiji govor s onim od ljudi koji su umislili priču o nekakvom mučenju životinja zarad mlijeka i čega sve ne. Jedna od osnovnih svrha životinja je da budu od koristi čovjeku (kao hrana i sve ostalo). I naravno da bilbordi nisu nimalo naivni, isto ovo se radilo sa propagiranjem istospolnih devijantnih ponašanja i činilo se naivno, a danas ne smiješ reći ništa protiv njih.
Sto znaci, da onima kojima je dzaba govoriti, ni bilboard ne pomaze.Mi smo za Džehennem mnoge džine i ljude stvorili; oni srca imaju – a njima ne shvaćaju, oni oči imaju – a njima ne vide, oni uši imaju – a njima ne čuju; oni su kao stoka, čak i gori – oni su zaista nemarni.
Sto znaci, niti ce neko postati vjernik zbog ajeta na bilboardu, niti ce neko postati vegan, jer putem ugleda takav bilboard. Nacin zivota se ne mijenja tim putem.
Jedino sto djeluje su reklame za cigare i uloske i te sitnice.