VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Ridjobrki

#301 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Ridjobrki »

Milorad Dodik - Jose Mourinho bh. političke scene :D
It_is_a_Leclerc

#302 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by It_is_a_Leclerc »

dalje wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:EU i SAD su svjesne realne opasnosti da posao u BiH ostave nesređenim, jer mi jesmo potencijalno žarište za novi sukob u Evropi, što sebi EU, a ni NATO s kojima dijelimo 1000 kilometara granica, neće dozvoliti. Priče o tome kako njih nije briga jednostavno ne stoje. Mi nismo međunarodni prioritet, ali slučaj jesmo. U ovu zemlju su uloženi milioni i milioni američkih i evropskih para, i nema ništa od toga da će oni sve to pustiti niz vodu.

Kako su svi političari već najavili, po završetku izbora kreće novi pokušaj da se izmjeni Ustav, ovaj put pod sponzorstvom Njemačke. I vrlo je bitno koga ćemo mi, kao Bošnjaci, izabrati za svoje pregovarače, ali i ko će biti s druge strane. Imati SDS koji je je već, kroz period 1996 - 2004., pokazao da ne stoji baš najbolje pod međunarodnim pritiscima i ucjenama, je bolje za BiH od SNSD-a koji nema šta da izgubi.

Kako rekoh, daleko od toga da je SDS sada neka probosanska partija ili nešto slično, ali činjenica da su kooperativniji sa strancima itekako stoji.
A jesi li ti siguran da zelis u vlasti srpsku stranku koja je kooperativna i u dobrim odnosima sa EU?
Mogu li Bosnjaci odgovoriti na tu kooperativnost?
Da ne bi sutra bilo kmecanja o bosnjackim izdajnicima.
Bošnjaci su svoju kooperativnost potrošili u Dejtonu kad su dozvolili da im se suspenduje moderan Ustav zarad, u ustavnom pravu nepostojeću dejetonsku para-državu. Kad smo dozvolili da se umjesto Republike BiH uvede, tada vojno i u svakom drugom smislu poražena Republika Srpska, i da se ta ista Republika Srpska, unatoč višestrukim presudama, održava na životu kroz institucije države.

Vrijeme je da se i drugi odreknu nečeg. I to sigurno hoće biti motiv tokom ustavnih promjena.
It_is_a_Leclerc

#303 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by It_is_a_Leclerc »

radostan dan wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:EU i SAD su svjesne realne opasnosti da posao u BiH ostave nesređenim, jer mi jesmo potencijalno žarište za novi sukob u Evropi...
a boga ti, ko će se to tući zbog nas? možemo samo da se međusobno yebemo...
Mislio sam geografski - u Evropi.
Evropa je vrlo osjetljiva na moguće puškaranje na granici sa NATO-om, i uradit će sve da to spriječi dugoročno.
bingov buraz

#304 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by bingov buraz »

General War wrote:
bingov buraz wrote:Svi su oni na bosanskoj strani deklarativno,svi podrzavaju suverenitet,put u EU bla bla,cak i Rusija recimo koju Srbi gledaju ko ozebo sunce.
Njima odgovara ovakvo zabetonirano stanje jer im ne treba jos jedna nasa briga kraj 1001 njihove vlastite.

odosmo u off
Jeste, ali "oni" ne zive ovdje...taj problem ce isplivati pa koliko god da problema svojih imaju prije ili kasnije.
O tom ce razmisljati kad problem ispliva,tako to funkcionise.Pola EU ima probleme sa separatistickim pokretima u svojim zemljama,u recesiji ih je jos vise itd.Nikad teze nije bilo biti Europljanin.
Naravno ne bi oni dopustili raspad BIH,ne zato sto vole Bosnjake nego zato sto su granice iscrtane i nema diranja vise.Takodje mislim da kad bi hipoteticki Bosnnjaci krenuli vojno da ukinu RS dobili bi stapom po glavi a najvise od onih koje smatramo prijateljima.
p206

#305 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by p206 »

ne znam...za mene bi bilo dobro da pobijedi cvikeraš i da vidimo kako bi bilo, neka promjena pa makar i na gore...
General War

#306 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by General War »

bingov buraz wrote:
General War wrote:
bingov buraz wrote:Svi su oni na bosanskoj strani deklarativno,svi podrzavaju suverenitet,put u EU bla bla,cak i Rusija recimo koju Srbi gledaju ko ozebo sunce.
Njima odgovara ovakvo zabetonirano stanje jer im ne treba jos jedna nasa briga kraj 1001 njihove vlastite.

odosmo u off
Jeste, ali "oni" ne zive ovdje...taj problem ce isplivati pa koliko god da problema svojih imaju prije ili kasnije.
O tom ce razmisljati kad problem ispliva,tako to funkcionise.Pola EU ima probleme sa separatistickim pokretima u svojim zemljama,u recesiji ih je jos vise itd.Nikad teze nije bilo biti Europljanin.
Naravno ne bi oni dopustili raspad BIH,ne zato sto vole Bosnjake nego zato sto su granice iscrtane i nema diranja vise.Takodje mislim da kad bi hipoteticki Bosnnjaci krenuli vojno da ukinu RS dobili bi stapom po glavi a najvise od onih koje smatramo prijateljima.
Uglavnom slazem se...mozda bi udarali stapom da "bosnjaci hipoteticki" napadnu PC, ali nebi se ni pocesali kad bi hipoteticki bosnjaci za pocetak napisali tuzbu za genocid i agresiju HR i SRB pa i PC(a to nerade...sto li)...zadnjih godina od aprilskog paketa bosanjci su u defanzivi na (opet) dva fronta.
Foxx

#307 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Foxx »

Dajte gif onog 'rukovanja' :lol: :lol:
Daryl Dixon

#308 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 21/01/2016 03:05, edited 1 time in total.
Blek Stena

#309 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Blek Stena »

Koji sarlatan ovaj Tadic, rastavi ga Mile na proste faktore. :-)
Mileta za kralja!
navedeni

#310 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by navedeni »

Blek Stena wrote:Koji sarlatan ovaj Tadic, rastavi ga Mile na proste faktore. :-)
Mileta za kralja!

I jedan i drugi su mi odvratni, Dodik mnogo vise, ali Tadic ga usra upadanjem u rijec toliko da sam ja bosnjak poceo navijati
za Dodika u jednom momentu :lol:
Daryl Dixon

#311 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 21/01/2016 03:05, edited 1 time in total.
titinho

#312 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by titinho »

uzivanje kako se svadjaju haha kako jedan drugog vrijedjaju da su bili nistarije u ratu i kakva psiholoska igra "mirnog" Baje protiv "laznog dodika" Tadica

Cini se da je Dodik sposobniji tip i sigurniji te s toga mozda bi bolji bio Tadic kao predsjednik rs-a. Ipak nakon ovog duela mislim da ce Dodik dobit izbore.
shibonja

#313 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by shibonja »

Stani baja,stani baja hahaha :D :bih:
shibonja

#314 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by shibonja »

Za one koji nisu pogledali

XXS

#315 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by XXS »

Najbolje je kad mu je Dodik prijetio da ce ga prebit tokom marketinskog predaha.

Zar bi ti udario covjeka sa naocalama? :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#316 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by prljavi Hare »

XXS wrote:Najbolje je kad mu je Dodik prijetio da ce ga prebit tokom marketinskog predaha.

To samo pokazuje koliko je ovaj nekulturni cvikeraš-kabadahija iznervirao Guardiana,da tako reaguje čovjek
kome je nasilje potpuno strano i čije vaspitanje ne poznaje takvu vrstu priče. :mrgreen:
XXS

#317 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by XXS »

prljavi Hare wrote:
XXS wrote:Najbolje je kad mu je Dodik prijetio da ce ga prebit tokom marketinskog predaha.

To samo pokazuje koliko je ovaj nekulturni cvikeraš-kabadahija iznervirao Guardiana,da tako reaguje čovjek
kome je nasilje potpuno strano i čije vaspitanje ne poznaje takvu vrstu priče. :mrgreen:
Koga ba ti zajebavas?
Covjeku koji dolazi iz SRS-a vaspitanje ne dozvoljava nasilje???
Stvarno, koga ti zajebavas???
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#318 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by prljavi Hare »

XXS wrote:
prljavi Hare wrote:

Koga ba ti zajebavas?
Covjeku koji dolazi iz SRS-a vaspitanje ne dozvoljava nasilje???
Stvarno, koga ti zajebavas???
:mrgreen:
Ja_Ja

#319 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Ja_Ja »

shibonja wrote:Za one koji nisu pogledali

Ovo je cirkus! Steta sto na drugoj strani nismo bili u mogucnosti gledati nesto poput ovoga izmedju Suljagica i Izetbegovica.
Drinski

#320 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Drinski »

Ja i dalje mislim da je za Bosnjake bolje da pobijedi Dodik, a isto tako kao sto je trebao ostati Poplasen umjseto Dodika.
doktor78

#321 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by doktor78 »

Drinski wrote:Ja i dalje mislim da je za Bosnjake bolje da pobijedi Dodik, a isto tako kao sto je trebao ostati Poplasen umjseto Dodika.
To je kao kad su pitali Suljagića koga bi više volio da pobijedi u RS-u, SDS ili SNSD, on je odgovorio: "To bi isto bilo kao da me pitate da li više volim da budem strijeljan ili da umrem u konc.logoru"
Drinski

#322 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Drinski »

doktor78 wrote:
Drinski wrote:Ja i dalje mislim da je za Bosnjake bolje da pobijedi Dodik, a isto tako kao sto je trebao ostati Poplasen umjseto Dodika.
To je kao kad su pitali Suljagića koga bi više volio da pobijedi u RS-u, SDS ili SNSD, on je odgovorio: "To bi isto bilo kao da me pitate da li više volim da budem strijeljan ili da umrem u konc.logoru"
Ma jok, uopće se o tome ne radi, radi se o sljedećem:
- ako je prejak, jos vise će pokrasti love po RS-u (a mene živo zabole sto on tamo krade) te
- ako je preslab time ga treba drzati na uzdi (isto kao sto je ovaj ucjenjivao Lagumdziju).
Mislim da ce sa Dodikom na celu RS krenuli nizbrdo, to bi isto bilo kao kada mi mi birali vehabiju da bude predsjednik.
Luca36

#325 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Luca36 »

shibonja wrote:Za one koji nisu pogledali

Ja voditelja i tv duJela.....seljačić pravi. A najbolje je kad mu produžava još 90 sekundi da ga Tadić može nastaviti zajebavati. U neka doba skont'o i Dodik da ga njih dvojica zajebavaju pa kaže "imam ja boljih iugodnijih mjesta gdje mogu biti sada...." ili kad mu naumpadaju "oni koji ga vole"...Poželio čovjek da mu se malo ljubavi pruži.
I kad na kraju još kaže "završavaj emisiju...."cirkus pravi..
Post Reply