Veceras nasa ekipa na HRTu!

video

#26 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by video »

raskopusa wrote: nisu bosnje pravili ni svoju,o cemu pricas? od pretplate gradjana se finansira.tako da ti prica ne stoji.
Ne da su je pravili nego su je i odbranili kad je najvise trebalo ;-)

A sto se tice ovog boldiranog - qrac vi placate RTV pristojbu :izet:
BHCluster

#27 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by BHCluster »

raskopusa wrote:
DeveIopment wrote:
raskopusa wrote:hrvati moraju ici u susjednu drzavu da gostuju na tv da bi se cuo njihov glas.sta da se radi kad u vlastitoj drzavi ne mogu da dobiju tv kanal. :roll:
Ne kontam, zasto Hrvati ne naprave privatni TV kanal i rijesili problem? Sta stalno cmizdre za tim kao da Bosnjaci imaju svoj drzavni kanal?
zasto da prave pivatni kanal? nisu ga bosnjaci ni srbi pravili.svima po kanal,pa nek uredjuju i emituju sta hoce.
Sta bi sa Hercegovackom TV :run: ?
dinooh

#28 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by dinooh »

raskopusa wrote: ma kakav jezik.nigdje veze. rtrs se uredjuje u b.luci,ftv u sarajevu, a zasto i hrvati nemaju svoj kanal koji ce se uredjivati i emitovati u mostaru? sta je tu problematicno?
kako nigdje veze. Pa ako je bosnjacki kanal onda treba da se bosanskim prica, a ne hrvatskim i bosanskim. Federalna pripada i bosnjacima i hrvatima, a to sto je neki ne priznaju kao svoju je druga prica.
BiH ima 2 entiteta i na istoj osnovi je i podjela kanala.
BHCluster

#29 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by BHCluster »

raskopusa wrote: ma kakav jezik.nigdje veze. rtrs se uredjuje u b.luci,ftv u sarajevu, a zasto i hrvati nemaju svoj kanal koji ce se uredjivati i emitovati u mostaru? sta je tu problematicno?
Imali su zvala se Hercegovacka TV pa sta ono bi sa tom TV kucom ko je ono ugasi? Hrvati! :thumbup:
raskopusa

#30 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by raskopusa »

seldzuk wrote:što se tiče naplate rtv takse, dobro bi bilo da nam javni emiteri prikažu statistike naplate. nešto čisto sumnjam da je hrvati u hercegovini plaho plaćaju. ali bi htjeli kanal. od čijih para, je l od bošnjačkih možda?
znamo da ne placaju.zasto bi? mislim da je ne gledaju. taksu ili pretplatu placaju u rs-u i kantonima sa bosnjackom vecinom. :D
Last edited by raskopusa on 14/10/2014 00:08, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#31 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by Freamon Lester »

Bas ste vi meni ovdje zabavno drustvo. Fakat se nekat ibretim kolko su ljudi ovdje plitki. Dusmani bi rekli, pokazuju to i rezultati izbora ali ja nisam taKi... :D

Kakav legalizam, legalitet, legitimitet i slicne budalestine.

Bosna i Hercegovina moze opstati samo ako Bosnjaci budu ekonomski jaki i mnogobrojni. Ako kojim cudom neka od susjednih zemalja ojaca da je 10 puta snaznija od BiH idemo mi u pm. Srbija ako bude najjaca na balkanu uzece komad Moldavije, a da nece krenuti za RS-om. To su cinjenice. Takav smo narod mi Balkanci. Ista je prica i za Hrvate i Bosnjake. I zbog toga smo takva zabit i kasnimo za Evropom nekih 70 godina.

Ljudi nakon 2. svjetskog rata ruku si pruzili, rekli jbg. bas smo retardirani i napravili supersile od svojih drzava. Mir, red, sklad, disciplina. A mi pecinski ljudi jos se borimo za komad zemlje, samo da ga onaj "anam" ne bi imao. A to sto ni mi, a ni oni ne sade krompir na njemu to je za posebno istrazivanje, a jos je strasnije sto kroz koju deceniju niko nece ni znati saditi krompir...
BHCluster

#32 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by BHCluster »

A sto se tice tzv "pristojbi" sto "hrvati" placaju dobijete po koju rijec na tzv jeziku hrvata on tjedan i slicno. Ma kolko' para toliko muzike. :bih:
BHCluster

#33 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by BHCluster »

raskopusa wrote: znamo da ne placaju.zasto bi? mislim da je ne gledaju. taksu ili pretplatu placaju u rs-u i kantonima sa bosnjackom vecinom. :D
Pa onda jezik za zube. :wink:
raskopusa

#34 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by raskopusa »

BHCluster wrote:A sto se tice tzv "pristojbi" sto "hrvati" placaju dobijete po koju rijec na tzv jeziku hrvata on tjedan i slicno. Ma kolko' para toliko muzike. :bih:
zadovoljni,ko cukama kad bacis :-)
It_is_a_Leclerc

#35 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by It_is_a_Leclerc »

Tako je. Kad budu plaćali pretplatu, nek se jave. Šta bi oni ?! Da im Bošnjaci financiraju Čuljak TV ?!
bogumila

#36 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by bogumila »

ne znam sto svi brane toliko taj kanal yebeni, sto im se to neda ??? znas kolko mene interesuje i federalna i drzavna tv, a tek sto im pretplatu placam, malo sutra.. samo kreten moze placat onog ko ga pljuje iz ekrana 24/7.. oni zive u nekom svom paralelnom univerzumu u kojem nema realnosti nego se zatvore u onaj sivi dom i prave se da vani nista ne postoji, svi smo gradjani, jugoslavija je pojam svega, tito je nenadyebiv, nacionalne stranke svi mrze al dodju valjda marsovci pa glasaju za njih, ma mislim daj ba ljudi uozbiljite se.. ovdje je od 3.5 miliona glasaca najmanje 3 miliona desnicara, sto prije to shvate televizije, nvo/i, stranci, p/cke materine, to ce nam prije krenut u zivotu.. dosta je ba tog sranja fol mi nesto branko kockica, kuce od cokolade, halo "gradjani", NE POSTOJITE. POMIRITE SE S TIM.
raskopusa

#37 Re: Veceras nasa ekipa na HRTu!

Post by raskopusa »

BHCluster wrote:
raskopusa wrote: znamo da ne placaju.zasto bi? mislim da je ne gledaju. taksu ili pretplatu placaju u rs-u i kantonima sa bosnjackom vecinom. :D
Pa onda jezik za zube. :wink:
mogul' u casu :)
Image
screen shot windows 7
Image
Post Reply