Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na stotine hiljada ljudi u Sarajevu i cijeloj BIH imace priliku da veceras uzivaju u finalu americkog fudbala, u kome se sastaju Denver protiv Sijetla. Bosanci tradicionalno vise naginju ka Sijetlu.
Ja cu kao i milijarde drugih ljudi koji imaju priliku ovo gledati spremiti sebi kokice i nesto za jesti pa onda:
poslusati americku himnu
pogledati reklame
uzivati u utakmici
Ja cu pogledati reprizu sutra,u to vrijeme pocinje mi jedna turska serija a danas on treba nju da zaprosi.Pitaj Boga sta ce biti Salim se gledam,,superbowl..i jos nekih 110 miliona amera.Inace najeftinija karta danas $1750 najskuplja $55.000
Last edited by luckylaka on 02/02/2014 22:02, edited 1 time in total.
jebo sport u kojem od 4 sta tekme jedva da ima 10 min aktivne igre ... ako se u cugu spoji 20 sekundi, to je priblizno ko gol u finalu Svjetskog prvenstva u fudbalu ... pokusao sam par puta gledati i ne ide .. ni jedno pravilo mi nije jasno ... vise volim reprizu pikada od danas pogledati
x_lecter wrote:jebo sport u kojem od 4 sta tekme jedva da ima 10 min aktivne igre ... ako se u cugu spoji 20 sekundi, to je priblizno ko gol u finalu Svjetskog prvenstva u fudbalu ... pokusao sam par puta gledati i ne ide .. ni jedno pravilo mi nije jasno ... vise volim reprizu pikada od danas pogledati
Fakat ni ja ne kontam u čemu je fazon... Prvo što smore tim prekidima, a onda i onim trčanjem i skakanjem jedni na druge. Wtf!?