veceras dodik u posteno govoreci
- taxi_driver
#1 veceras dodik u posteno govoreci
jedva cekam
- chuchumbamayumbe
#2 Re: veceras dodik u posteno govoreci
Shoo?taxi_driver wrote:jedva cekam
- taxi_driver
#3 Re: veceras dodik u posteno govoreci
cuj shoo.chuchumbamayumbe wrote:Shoo?taxi_driver wrote:jedva cekam
da cujem s kim ce u koaliciju.sa lepim ili sa zlajom.
- chuchumbamayumbe
#4 Re: veceras dodik u posteno govoreci
Sa Lepim nece, garant!taxi_driver wrote:cuj shoo.chuchumbamayumbe wrote:Shoo?taxi_driver wrote:jedva cekam
da cujem s kim ce u koaliciju.sa lepim ili sa zlajom.
Sa Zlajom... bi Zlaja, ko da gledam, ali je Milence jeben igrach... Ceka da vidi kakve karte imaju ostali...
- taxi_driver
kaze duska ,da je zvala i lepog u emisiju,ali lepi ima neodloznog posla.a dodik ce na to,garant se priprema za sastanak samnom.hahahahahahaha
-
sarlo
Troje poniznih i "postenih" Muslimana je molilo i moljakalo "svog premijera" da im "pronadje" kosti svojih najblizih, da im da poslove bar portira, sredi ekonomiju....ulizivacki su hvalili politicara koji nije znao pojam "ekstradicija". I indirektno kritikovali Harisa Silajdzica, lidera kojeg je izabralo 350 000 ponosnih Bosnjaka sa ciljem da unisti genocidnu tvorevinu. Svaka zemlja i svaki narod ima svoje heroje i svoje kukavice. Skromne a ponosne ljude i ulizice i SDP-ovce. (Od troje ovih "sluga" dvoje su clanovi SDP-a, koliko se zna,...)
Frustrirajuce je da sva tri javna emitera FTV, BHT1 i SRNA prave emisije u slavu lika i djela Milorada Dodika. Zapraovo danas imamo tri SRNE i to one Djogine...a pretplata se skuplja samo na teritoriji pod kontrolom Armije R BiH.
Frustrirajuce je da sva tri javna emitera FTV, BHT1 i SRNA prave emisije u slavu lika i djela Milorada Dodika. Zapraovo danas imamo tri SRNE i to one Djogine...a pretplata se skuplja samo na teritoriji pod kontrolom Armije R BiH.
- taxi_driver
sarlo wrote:Troje poniznih i "postenih" Muslimana je molilo i moljakalo "svog premijera" da im "pronadje" kosti svojih najblizih, da im da poslove bar portira, sredi ekonomiju....ulizivacki su hvalili politicara koji nije znao pojam "ekstradicija". I indirektno kritikovali Harisa Silajdzica, lidera kojeg je izabralo 350 000 ponosnih Bosnjaka sa ciljem da unisti genocidnu tvorevinu. Svaka zemlja i svaki narod ima svoje heroje i svoje kukavice. Skromne a ponosne ljude i ulizice i SDP-ovce. (Od troje ovih "sluga" dvoje su clanovi SDP-a, koliko se zna,...)
sarlo pa haris se veceras sastao sa dodikom.zato nije ni dosao u emisiju.spremao se za sastanak.hahahahahaha
koliko god ne volili dodika,ali frajer je jaci od lepog.lepi nije imao muda ni da dodje u emisiju.350000 ponosnih bosnjakai medju njima i ti?zar sebe smatras ponosnim bosnjakom?ja bih te prije svrstao u ..... ali nije sve za foruma
-
citaj kako pise
#10 taktika a ne strategija
U pravu je sarlo, s tim da ovu o emiterima i SDP-u zaboravimo. Samo, meni se cini da je "Lepi" jedini dobru kontru odigr'o Miletu. U istoj emisiji, odmah poslije izbora, posjedise Tiho, Zlaja i Cova k'o prvacici dok ih je Veliki brat Mile onako s visoka gled'o s ekrana iz Banja Luke. A "Lepom" bogami dodje na noge u SA... U svakom slucaju, Mile izgleda jaci nego sto jeste. Reforma = taktika, strategija = da nas celi svet razume.sarlo wrote:Troje poniznih i "postenih" Muslimana je molilo i moljakalo "svog premijera" da im "pronadje" kosti svojih najblizih, da im da poslove bar portira, sredi ekonomiju....ulizivacki su hvalili politicara koji nije znao pojam "ekstradicija". I indirektno kritikovali Harisa Silajdzica, lidera kojeg je izabralo 350 000 ponosnih Bosnjaka sa ciljem da unisti genocidnu tvorevinu. Svaka zemlja i svaki narod ima svoje heroje i svoje kukavice. Skromne a ponosne ljude i ulizice i SDP-ovce. (Od troje ovih "sluga" dvoje su clanovi SDP-a, koliko se zna,...)
-
zavrzlama
Rijesiti ce se i Kosovo uskoro..ja sam prognozirao Dodiku 6 mjeseci vladavine i bice smijenjen od "Ujka Sema" Ono sto Dodik zeli se samo ratom moze ostvariti..a rata nema niti ce svijet dozvoliti...jos malo nek prosipa prijetnje i nek zakuhava...posle rjesenja Kosova otrest ce ga Srbijanci ko kurton......
To sto svi politicari u BIH sute i ne protive se Dodiku je ,zato sto EU i Amerika sugerisu da ga puste da se izlaje i sam sebi "hapicu" zamijesa,koju ce slatko kasnije popapati
To sto svi politicari u BIH sute i ne protive se Dodiku je ,zato sto EU i Amerika sugerisu da ga puste da se izlaje i sam sebi "hapicu" zamijesa,koju ce slatko kasnije popapati
-
the_stick
zavrzlama wrote:Rijesiti ce se i Kosovo uskoro..ja sam prognozirao Dodiku 6 mjeseci vladavine i bice smijenjen od "Ujka Sema" Ono sto Dodik zeli se samo ratom moze ostvariti..a rata nema niti ce svijet dozvoliti...jos malo nek prosipa prijetnje i nek zakuhava...posle rjesenja Kosova otrest ce ga Srbijanci ko kurton......
nismo li isto govorili i pocetkom '92? ne bih ja puno vjerovao tom tvoj 'svijetu'...
- Topla voda
ja sam mu prognozirao minimum 20 godina vlasti,njega niko skinuti s vlasti nece moci ,jedino neka ispod dzipa pipaRijesiti ce se i Kosovo uskoro..ja sam prognozirao Dodiku 6 mjeseci vladavine i bice smijenjen od "Ujka Sema" Ono sto Dodik zeli se samo ratom moze ostvariti..a rata nema niti ce svijet dozvoliti...jos malo nek prosipa prijetnje i nek zakuhava...posle rjesenja Kosova otrest ce ga Srbijanci ko kurton......
-
reformator
Kako su ljudi u Bosni optereceni nekim bezveznim stvarima!
- chuchumbamayumbe
Kao npr velicinom guzova ili sisa, a to je na kraju uvijek nebitno, ako nekoga volis...reformator wrote:Kako su ljudi u Bosni optereceni nekim bezveznim stvarima!
-
Murisno1
ma znate vala šta ..
i ove priče "svijet više neće dozvoliti..." su više da prostite bez veze ..
kad god se neki rat desi ..
priča puca kako svijet neće više dozvolit ..
rat izbi u libanu ..
svijet dozvolio ..
svijet više neće dozvoliti ..
dodik prijeti ratom ..
ne, ne ... svijet više neće dozvoliti ...
jebo ti to ..
dešava se irak ..
svijet to više neće dozvoliti ...
jebo ja taki svijet
rat izbi u libanu ..
svijet dozvolio ..
dodik prijeti ratom ..
jebo ti to ..
dešava se irak ..
jebo ja taki svijet
-
_BosanaC
A u slucaju smaka svijeta - pasos, zenu, djecu, pa za NjemackuMurisno1 wrote:ma znate vala šta ..
rat izbi u libanu ..
svijet dozvolio ..
dodik prijeti ratom ..
jebo ti to ..
dešava se irak ..
jebo ja taki svijet
-
Santos
Jebo vas svijet.Taj posteni Svijet tacnije Njemacka je juce spalila stotine hiljada pari tena i garderobe.Fals roba ko kod nas na Otoci. Postujem.Zakon je zakon.ALI zasto to spalise zasto ne dadose onoj sirotinji po Africi i li negdje drugo.Mozda se boje da nebi i oni svercovali.Boli kurac svijeta i ostalih za sirotinju.
- taxi_driver
Arslan_ wrote:e jesam se najezio od onog Fadilovog "Gospodine premijere"![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da je u plan i program SDP-a usla i stavka da se Mici Dodiku mora tepati i uvlaciti u guzicu u svakom mogucem trenutku![]()
![]()
![]()
a kako bi ga ti nazvao?kakav god on je premijer.a sinoc je pokazao da ima i muda.a ne ko neki ,pa kazu imamo vaznija posla.
je ne kontam ove harisove pulene.sta ocekujete?mica je jak ko zemlja.i sinoc ,koliko god mrzio r srpsku,mogu reci da imaju boljeg premijera nego mi u federaciji.
-
radeljas
ko su bili likovi? nisam gled'o. cuj dos'o seljachina iz laktasha u teheran. ne mogu da vjerujem. a za pretplatu si u pravu. evo razmisljam da prestanem placati. a trebao sam davno. programi su smece, novinari katastrofa.sarlo wrote:Troje poniznih i "postenih" Muslimana je molilo i moljakalo "svog premijera" da im "pronadje" kosti svojih najblizih, da im da poslove bar portira, sredi ekonomiju
- taxi_driver
Reina wrote:a Dodik mi je slican Causesku
pa je si li ti slusao sta je govorio Bracika ono je meni prestrasno da bi uopce i mogla komentarisati a da ne govorim za onu zenu …
jest,cuo sam,ali ne odlucuje dodik gdje ce se asfaltirati.je li rekao lijepo da ce otici kod njega i da ce vidjeti sta se moze uraditi.
nego kod nas,ocekuju od prekijera da odlucuje gdje ce ko jabuku zasaditi.
i jos nesto,za onu zenu,ja znam da je veoma tesko naci grobnicu od nekog ko je ubijen.neko se boji da kaze,neko nece,a neko bi rekao za lovu.i sta sad opet dodik ima s tim?pa nece on ici kopati i traziti.lijepo je covjek rekao ,da ima tim koji se s tim bavi,a kad ce se otkriti ,da on ne moze nista obecati.
jebi ga, svidjao se on nama ili ne, ali meni je sinoc pokazao kakav treba da bude premijer.i tacno ,za par god r srpska ce biti bolji dio bosne i hercegovine.
- Jimmy_The_Saint
Oće kurac.