Večera za dvoje :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Gothic princess
#101 Re: Večera za dvoje :)
ja ne patim od forme. meni su romanične stvari, koje većina ljudi ne vezuje za romantiku 
-
dječak sa šibicama
#102 Re: Večera za dvoje :)
Aha, ono kad te pita koliko je sati jer bi trebao ici? ti kazes ne znam, on te gricne za guzu i kaze "e sad cu pogledati sam" 
- Gothic princess
#103 Re: Večera za dvoje :)
hahaha.... ne 
-
Zoya
#104 Re: Večera za dvoje :)
Hocu i ja takoema_ wrote:Gospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together
Edit, nedavni mi je za Ramazan pripremio iftar iznenadenjamoram li reci da je bio strasan napor obuzdati se da ga citavog izljubim.
Ovo je baš filmska scena![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#105 Re: Večera za dvoje :)
Taj 'iftar iznenadenja' mi i nije tesko pao nakon citavog dana posta 
Romanticne su sve uobicajne zivotne situacije kad se ljudi opuste. Mi smo nedavno na parkingu trznog centra, u autu, nasrnuli na Jamijevu pitu i jogurt. Meni romanticno, vrh
Vecera uz svijece je neki neprirodni osjecaj. Ja s nekim koga volim ne mogu sjediti preko puta i gledati se, sto manje zalogaje u usta i voditi neki ozbiljni razgovor. To nisam ja. Ja se uvalim u krilo, zderem brzo i halapljivo kao da mi je zadnje, kradem iz tanjira i dajem mu da proba.
I, imam srece hairlija mi kuha bolje nego ja
. Nisam dobra kao ti Zoya, ali umijem.
Romanticne su sve uobicajne zivotne situacije kad se ljudi opuste. Mi smo nedavno na parkingu trznog centra, u autu, nasrnuli na Jamijevu pitu i jogurt. Meni romanticno, vrh
I, imam srece hairlija mi kuha bolje nego ja
-
Zoya
#106 Re: Večera za dvoje :)
A nece vise Zoya nikome kuhati, sad samo cekam da mi se prinese
Mada iskreno, svijece, latice ruza i ostale gluposti bi mi bile vise nego smijesne
Dobro, svijece mogu u kupatilu
E sad sta je najbolje skuhati, mislim da je jako lose kuhati nesto sto nisi nikad prije, jer su velike shanse da nece dobro ispasti bez obzira sto si se trudio/la samo tako
Najbolje nesto lagano, sto prostije to bolje, a i pozeljno je da oboje kuhaju, pa sta ispadne ispadne.
Ako ikad budem imala kucu, imacu i kamin... pa da fino ja i taj moj neki
sjednemo kraj vatrice, nabodemo sudzuku na ona tanka drvca, i okrecemo 
E sad sta je najbolje skuhati, mislim da je jako lose kuhati nesto sto nisi nikad prije, jer su velike shanse da nece dobro ispasti bez obzira sto si se trudio/la samo tako
Ako ikad budem imala kucu, imacu i kamin... pa da fino ja i taj moj neki
-
dječak sa šibicama
#107 Re: Večera za dvoje :)
Nisi se nikada igrala "ugriz sata"?Gothic princess wrote:hahaha.... ne
- Gothic princess
#108 Re: Večera za dvoje :)
ma nekako mi to nije - to 
- ljubav_aha
#109 Re: Večera za dvoje :)
tema ziasta nije za mene,ne volim kuhati 
-
dječak sa šibicama
#110 Re: Večera za dvoje :)
Kako ova poruka vristi "ne citaj mene, citaj izmedju redova"ljubav_aha wrote:tema ziasta nije za mene,ne volim kuhati
- ljubav_aha
#111 Re: Večera za dvoje :)
dječak sa šibicama wrote:Kako ova poruka vristi "ne citaj mene, citaj izmedju redova"ljubav_aha wrote:tema ziasta nije za mene,ne volim kuhati
- Lipstick Jungle
#112 Re: Večera za dvoje :)
jesam se ja toga igrala,dječak sa šibicama wrote:Nisi se nikada igrala "ugriz sata"?Gothic princess wrote:hahaha.... ne
ali sigurno ne mislimo bas na isto