vec su je optuzili da je"pozelenila"
-
Zadig
Njen apel mi je jos licimjerniji kada znam da je muz njenog brata ubio neduznu djevoju na cesti u Srbiji, nakon cega je bio pusten vrlo brzo...
Sto nije apelovala bar na to da luka pazljivije vozi ili slicno...
Sta je sa majkom one nesrecne djevojka koja je pogunila samo zato sto je rasin brat vozio sumianito i pijan. RUzno je reci, nije moje da odredjujem ko zivi a ko ne, ali izmedju one jadne djevojke koja je preminula u bolnici, u bahatoh brata R. Karadjzica, ali kud ne ode on umjesto nje...
Tako da mi njen poziv, osim sto je licimjeran, ne znaci nista, osim skupljanje mozda nekih poena, ili cak pokusaj da ih SFOR manje handri i to...
ko zna...
I jos kad mi onaj draskovic kaze da Srpska Drzava taoc radovana k....ispovraca mi se
FUJ, ta nasa politika je tako odvratna da je to degutantno

Sto nije apelovala bar na to da luka pazljivije vozi ili slicno...
Sta je sa majkom one nesrecne djevojka koja je pogunila samo zato sto je rasin brat vozio sumianito i pijan. RUzno je reci, nije moje da odredjujem ko zivi a ko ne, ali izmedju one jadne djevojke koja je preminula u bolnici, u bahatoh brata R. Karadjzica, ali kud ne ode on umjesto nje...
Tako da mi njen poziv, osim sto je licimjeran, ne znaci nista, osim skupljanje mozda nekih poena, ili cak pokusaj da ih SFOR manje handri i to...
ko zna...
I jos kad mi onaj draskovic kaze da Srpska Drzava taoc radovana k....ispovraca mi se
FUJ, ta nasa politika je tako odvratna da je to degutantno
Last edited by Zadig on 29/07/2005 13:02, edited 1 time in total.
-
papak_eliminator
Zadig, vozio je Luka Karadzic, Radovanov brat...ostalo sve sto si napisao POTPISUJEM....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne kaki Zadig, dobro su poznati tvoji logori u Hadzicima i Tarcinu

-
Zadig
Ma to ja djevice za alfonsa cuvam u tarchinu. Hadzice sam zatvorio kad smo skontali da ni jedna od njih nije djevica (edu preko noci provalio u spavaonicu)horns&drums wrote:Ne kaki Zadig, dobro su poznati tvoji logori u Hadzicima i Tarcinu![]()
Elem, jos bi nesto htio da dodam vezano za temu.
Da li je moguce, da Ljiljana Karadzic pregovara sa SFOROM oko predaje karadzica, ili davanje informacija za hvatanje istog za koliko ono bjeze miliona dolara????
S tom lovom moze se preseliti dje oce, i poceti novi, prosperitetan, bogat i bezbjedan zivot, za sebe i ostatak svoje "izmucene" porodice.
Misilm da je i njoj dojadilo da bude "talac" politike svoga muza.
Mislm da uopste nije nemoguce da ce ga ona prodati...sve je na prodaju, pa i lik R.K.
Misljenje molim
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sad mi pade jedna mogucnost na pamet...Prenj wrote:Da se kladimo?da pamtis wrote:Zato sto mu je zena naredila?............nista od toga, sve dok crkva ne odobriPrenj wrote: Mislim da mozemo ocekivati Radovanovu predaju u sljedecih nekoliko dana.
Rasho je smrtno obolio, ali je odlucio da familiju obezbijedi... pa je rekao Draga Ljiljo, deder ti mene prijavi, ja cu svakako da odapnem, a ti uzmi fino parice i odmori....
-
mIRCerka
flora, losa si u kladjenju...ici ce se predati, ili nece, nerjeseno ne postojiflora.sa wrote:ovo se sada pretvara u kladionicu...Zadig wrote:znaci tu smo nedjeMisljenje molim
![]()
deder da ga ufatimo i uzmemo lovu
![]()
stavljam x na predaju R.Karadžića
- flora.sa
ZNALA SAM da ću nešto fuliti!!!mIRCerka wrote:flora, losa si u kladjenju...ici ce se predati, ili nece, nerjeseno ne postojiflora.sa wrote:ovo se sada pretvara u kladionicu...Zadig wrote: znaci tu smo nedje
![]()
deder da ga ufatimo i uzmemo lovu
![]()
stavljam x na predaju R.Karadžića
zato ti mirci izgleda ne izlaziš iz kladionice???
-
mIRCerka
ja se kladila tri godine, dobila samo dva puta, sveukupno 500KM, i to dva dana pred prvu hum.akciju za dom Bjelave...i od tada se ne kladimflora.sa wrote:
ZNALA SAM da ću nešto fuliti!!!![]()
ali ti garantujem da je u pitanju slijedeci scenario:
Rasho je smrtno obolio, ali je odlucio da familiju obezbijedi... pa je rekao Draga Ljiljo, deder ti mene prijavi, ja cu svakako da odapnem, a ti uzmi fino parice i odmori....
-
Prenj
Mirci probaj, ovaj put dobivas garant ... onda mozes pitati posto je TerranovamIRCerka wrote:ja se kladila tri godine, dobila samo dva puta, sveukupno 500KM, i to dva dana pred prvu hum.akciju za dom Bjelave...i od tada se ne kladimflora.sa wrote:
- flora.sa
nisam htjela pred vamaZadig wrote:vrlo moguc scenario...
srpski ponos je srpski ponos,
ali 25 miliona dolara je 25 miliona dolara
Rašo nesrećo, predaji se da klepimo tih 25 milijunčića!!!!
-
mIRCerka
ne dosipaj mi so na ranuPrenj wrote:Mirci probaj, ovaj put dobivas garant ... onda mozes pitati posto je TerranovamIRCerka wrote:ja se kladila tri godine, dobila samo dva puta, sveukupno 500KM, i to dva dana pred prvu hum.akciju za dom Bjelave...i od tada se ne kladimflora.sa wrote:
-
Zadig
Ne mogu...ove sedmice sam Antoflora.sa wrote:nisam htjela pred vamaZadig wrote:vrlo moguc scenario...
da vam kažem
, ali Zadig je ustavri Rašo
![]()
![]()
![]()
![]()
- flora.sa
Ante...neću višeee plastiku...hoću gotovinu...Zadig wrote:Ne mogu...ove sedmice sam Antoflora.sa wrote:nisam htjela pred vamaZadig wrote:vrlo moguc scenario...
da vam kažem
, ali Zadig je ustavri Rašo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()