Već čupam kosu --> Bush Almighty u Rimu
- danas
- Simply_Red
suti trpio bi ga ja citav zivot da u rimu zivim
-
Šandor
You can't stop us now Hillary! You're gonna end up like Kennedy bro's!danas wrote:http://youtube.com/watch?v=n41bRHlr76Y
-
silence_is_sexy
jebes busa i petodnevnu blokadu...
centar sarajeva ce biti zauvijek blokiran izgradnjom americke ambasade... sve zajedno sa puskarnicama na coskovima i ekipom lokanih drotova sa automatskim puskama na svakih 5 metara koji sa mrznjom gledaju svakoga ko se zaustavi u njihovoj blizini na duze od 8 sekundi... kakav brilijantan izbor lokacije - da ne povjerujes.. mogli su je pored sebilja podic'...
al' najjaci fol je da je nova iranska ambasada na 100 metara zracne linije... ako se zakuha mogu se tromblonima dobacivat' bez problema...
samo kod nas to moze bit' normala...
centar sarajeva ce biti zauvijek blokiran izgradnjom americke ambasade... sve zajedno sa puskarnicama na coskovima i ekipom lokanih drotova sa automatskim puskama na svakih 5 metara koji sa mrznjom gledaju svakoga ko se zaustavi u njihovoj blizini na duze od 8 sekundi... kakav brilijantan izbor lokacije - da ne povjerujes.. mogli su je pored sebilja podic'...
al' najjaci fol je da je nova iranska ambasada na 100 metara zracne linije... ako se zakuha mogu se tromblonima dobacivat' bez problema...
-
Sogan
Kad je Walker prije 5-6 godina dolazio kod nas u Geteborg kolektivni saobracaj je istina bio blokiran, ali globalno organizovanim dolaskom desetina hiljada antiglobalista cijena i ponuda vutre je bila americka te ja nisam nasao shodno da demonstriram 
- Ivy
kraljuSogan wrote:Kad je Walker prije 5-6 godina dolazio kod nas u Geteborg kolektivni saobracaj je istina bio blokiran, ali globalno organizovanim dolaskom desetina hiljada antiglobalista cijena i ponuda vutre je bila americka te ja nisam nasao shodno da demonstriram
-
mostarac
silence_is_sexy wrote:jebes busa i petodnevnu blokadu...
-
nineac
Ja neznam sta se vi oko toga uzbudjujete.
Tamo neke 1997 ili 1998 nesjecam se tacno, trebao na sastanak sa guvernerom ZE-DO kantona. E sad ja odem do WC a ovi moji vec usli u salu za sastanke. I vracam se ja, kad ce meni sekretarica "gospodine, guverner se penje stepenicama, morate da odete na sprat iznad dok on neprodje" pa reko ja idem s njim na sastanak, kaze ona "to je takva procedura." Ja odem gore, izgubljen sav, nevjerujuci u sve to.
Tadasnji guverner je bio Bedrudin Salcinovic.
E sad mozete misliti da on ima moc jednog americkog prredsjednika. Pa Ivy citav Rim bi iselili
Tamo neke 1997 ili 1998 nesjecam se tacno, trebao na sastanak sa guvernerom ZE-DO kantona. E sad ja odem do WC a ovi moji vec usli u salu za sastanke. I vracam se ja, kad ce meni sekretarica "gospodine, guverner se penje stepenicama, morate da odete na sprat iznad dok on neprodje" pa reko ja idem s njim na sastanak, kaze ona "to je takva procedura." Ja odem gore, izgubljen sav, nevjerujuci u sve to.
Tadasnji guverner je bio Bedrudin Salcinovic.
E sad mozete misliti da on ima moc jednog americkog prredsjednika. Pa Ivy citav Rim bi iselili
-
EI Presidente
a vele da se president razbolio, libo ga makasto, pa je otkazao sve aktivnostiIvy wrote:HAHAHAHAHAHA otkazali posjet mojoj cetvrti iz sigurnosnih razloga!
nego, mozete li ga kako zadrzati u EU, do daljnjeg?
-
FFK as Lucy01
Haj sad lijepo objasni (a raja iz Nacional Security ovo citaIvy wrote:HAHAHAHAHAHA otkazali posjet mojoj cetvrti iz sigurnosnih razloga!
- pitt
sracka ga ufatilaEI Presidente wrote:a vele da se president razbolio, libo ga makasto, pa je otkazao sve aktivnostiIvy wrote:HAHAHAHAHAHA otkazali posjet mojoj cetvrti iz sigurnosnih razloga!![]()
nego, mozete li ga kako zadrzati u EU, do daljnjeg?
- Ivy
aj bice belaja....helikopteri ne prestaju ko u najbolja vremena u sarajevu hahahahaha
rossoneri stigli vozovima na proteste danas, vecina naspanovana da se bije... kazu "ameri ne izlazite jer bi bili laHka meta"...moram pricat neki drugi jezik osim engleskog hahahahahaha....jao pizdarija

rossoneri stigli vozovima na proteste danas, vecina naspanovana da se bije... kazu "ameri ne izlazite jer bi bili laHka meta"...moram pricat neki drugi jezik osim engleskog hahahahahaha....jao pizdarija