Vazromet ili šta?
-
EliasVeskot
#1 Vazromet ili šta?
Kakav je ovo dernek po gradu svako malo?
- black
#2 Re: Vazromet ili šta?
vatromet, trese u stanu
neko je desavanje bilo u zemaljskom
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3 Re: Vazromet ili šta?
diđej đalta parti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Vazromet ili šta?
sve što vaz zanima i treba zanimati nalazi se u ovoj pjesmi
a nju je baja mali knindža preveo i lokalizirao oduvek su mene terali odavde pevali su Lijepa naša a ja Bože pravde
- billy organ
#5 Re: Vazromet ili šta?
Odgovor je:
Hava nagila ...
Hava nagila ...
- salik79
#6 Re: Vazromet ili šta?
Nacisticki zlocinci, kojima mi jucer ustupismo Zemaljski muzej da, uz grandiozan vatromet, proslave 75-godisnjicu genocidnog orgijanja nad narodom Palestine i to dan nakon sto su hladnokrvno, hitcem u celo, ubili palestinsku novinarku, danas ne dozvoljavaju da bude dostojno ni ukopana:
Medjunarodna zajednica je ogorcena, najavljuje sankcije svemu sto ima bilo kakve veze sa Izraelom, a nevidjena vojna pomoc pristize u Palestinu...Al' u panjevima (da ne upotrijebim drugu rijec).
Nisam upratio, da li je igdje u "slobodarskim" medijima objavljen ovaj snimak? Ako jeste, bas me interesuje koje li je sada opravdanje provuceno....
Medjunarodna zajednica je ogorcena, najavljuje sankcije svemu sto ima bilo kakve veze sa Izraelom, a nevidjena vojna pomoc pristize u Palestinu...Al' u panjevima (da ne upotrijebim drugu rijec).
Nisam upratio, da li je igdje u "slobodarskim" medijima objavljen ovaj snimak? Ako jeste, bas me interesuje koje li je sada opravdanje provuceno....