Koliko vam je bitno obiljezavanje odredjenih datuma u vezi? Na onoj drugoj temi se pocelo o godisnjicama
Ima li muskaraca koji obracaju paznju na ovakve stvari bez "napomena" sa zenske strane?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma znam rodjendane... ali mrzi me sve to da pamtim...anais_nin wrote:sram te bilo![]()
(mada muzu ta izjava sigurno ne smeta
)....a rodjendani?
s ovim se u potpunosti slazemcallmethebreeeze wrote:ja se slazem s danas. sve sto sto se "mora" lako predje u obavezu, a obaveze znaju brzo dosaditi.
umjesto poklona mi cesto negdje otputujemo, nekako je ljepse imati "dozivljaje" nego krpice ili stvarcice.
ma to... sve kao radis 'reda radi', jer tako mora... jebo to...callmethebreeeze wrote:ja se slazem s danas. sve sto sto se "mora" lako predje u obavezu, a obaveze znaju brzo dosaditi.
umjesto poklona mi cesto negdje otputujemo, nekako je ljepse imati "dozivljaje" nego krpice ili stvarcice.
variable interval ratio...hm...bavi li se kojim slucajem HRMom?danas wrote:ma to... sve kao radis 'reda radi', jer tako mora... jebo to...callmethebreeeze wrote:ja se slazem s danas. sve sto sto se "mora" lako predje u obavezu, a obaveze znaju brzo dosaditi.
moj cojK cesto putuje, i zna mi donijeti ponesto sa putovanja. a i to sam na random reinforcement schedule-u, nekad ima a nekad nemanikad dosadno
van Basten wrote:zaboraviti neki datum a smatrati ga bitnim u svom životu u današnjem svijetu moderne tehnologije, prava je umjetnost... podsjetnici na mobitelu, podsjetnici na internetu... druga je stvar ne držati do nekog datuma... djevojka i ja npr. ne držimo da Valentinova ni sekunde... ali zato držimo do naših rođendana, godišnjice zabavljanja... za ovu Novu godinu sam je malo iznenadio uručivši joj jedan prigodan poklon 31.12 u 21h... unezgodila se kao " ali, nikada nismo poklanjali za Novu godinu ništa, ne obilježavamo tako...", rekoh: ovo nije novogodišnji poklon, još nije ponoć... ovaj poklon obilježava dan kad sam te upoznao.
reći ću samo to da je poklon imao adekvatnu povratnu reakcijuanais_nin wrote:van Basten wrote:zaboraviti neki datum a smatrati ga bitnim u svom životu u današnjem svijetu moderne tehnologije, prava je umjetnost... podsjetnici na mobitelu, podsjetnici na internetu... druga je stvar ne držati do nekog datuma... djevojka i ja npr. ne držimo da Valentinova ni sekunde... ali zato držimo do naših rođendana, godišnjice zabavljanja... za ovu Novu godinu sam je malo iznenadio uručivši joj jedan prigodan poklon 31.12 u 21h... unezgodila se kao " ali, nikada nismo poklanjali za Novu godinu ništa, ne obilježavamo tako...", rekoh: ovo nije novogodišnji poklon, još nije ponoć... ovaj poklon obilježava dan kad sam te upoznao.![]()
![]()
![]()
je l mahala usima od srece ko dumbo
![]()
ako nije, trebala je
![]()
svaka cast....
bitno je prilagoditi se i dobiti zeljene rezultateencian wrote:ja se ljutila prvih godinu-dvije, zbog rodjendana i godisnjice. onda sam skontala da ga sestra zove da kaze "mami je danas rodjendan", pa onda tako i ja. "dragi meni je rodjendan u petak". jos uvijek se sjeca datuma vjencanja, pa vidjet cemo hoce li tako biti i za godisnjicu, ali svejedno imam razradjenu tehniku