gotovo... provaljen sam ... valja bjezatAlfons Kauders wrote:jesi, jesi, vidio sam ja... a i pricali su ljudi... a ljudi nikad ne lazu...![]()
Važnost BiH Dijaspore u Izborima?
- Alfons Kauders
dje ces bjezat, pa vec si u svici... dje je to bolje ?!gavrilo wrote:gotovo... provaljen sam ... valja bjezatAlfons Kauders wrote:jesi, jesi, vidio sam ja... a i pricali su ljudi... a ljudi nikad ne lazu...![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Važnost BiH Dijaspore u Izborima?...za pjesmu Eurovizije..
..pa za Harija ima da glasaju...
.
-
spongebob
ahBobi wrote:Važnost BiH Dijaspore u Izborima?...za pjesmu Eurovizije....pa za Harija ima da glasaju...
.
i ja zaboravih tu vaznu komponentu
- Meshtar
Jest pa da budu sretni Ismeta Dervoz, Dejan Kukrić i Vesna Andre Zaimović....juhu, da nas nastave peglati sa svojim muzičkim uredništvom, i onda se čude što klinci slušaju seljakluke...Bobi wrote:Važnost BiH Dijaspore u Izborima?...za pjesmu Eurovizije....pa za Harija ima da glasaju...
.
- Meshtar
Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.Minnela wrote:Glasam, i to ne samo zbog sebe vec i zbog ovakvih kao sto je Mestar koji bi najsretniji bili da zabrane dijaspori glasanje ...Sva sreca pa se takvi ne pitaju nista![]()
Elem, ne zanima me gdje je ko i zašto i kako je otišao, zanima me samo budućnost moje zemlje jer ja za razliku od vas nemam rezervnu.
- Vodenjak
A sta velis o onoj milijadi eura sto dijaspora ostavi svake godine u Bosni? (prema podacima UN-a)Meshtar wrote:Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.Minnela wrote:Glasam, i to ne samo zbog sebe vec i zbog ovakvih kao sto je Mestar koji bi najsretniji bili da zabrane dijaspori glasanje ...Sva sreca pa se takvi ne pitaju nista![]()
Elem, ne zanima me gdje je ko i zašto i kako je otišao, zanima me samo budućnost moje zemlje jer ja za razliku od vas nemam rezervnu.
- Vodenjak
U oba slucaja si ubola!Minnela wrote:Zavisi, ako bude piramida onda Sam, a ako ne, kao i uvijek SDAVodenjak wrote:A za koga bi ti glasala, zivota ti?Minnela wrote:Glasam, i to ne samo zbog sebe vec i zbog ovakvih kao sto je Meshtar koji bi najsretniji bili da zabrane dijaspori glasanje ...Sva sreca pa se takvi ne pitaju nista![]()
Sema Osmanagica?![]()
Praaaaavo ubola!
Last edited by Vodenjak on 04/05/2006 21:45, edited 1 time in total.
- Meshtar
Hajmo realno, ako je to i istina, a nešto sumnjam...koliko tih para koje su tako bitne ide u obnovu a koliko u ruke vlasnika kafića i restorana...Vodenjak wrote:A sta velis o onoj milijadi eura sto dijaspora ostavi svake godine u Bosni? (prema podacima UN-a)Meshtar wrote:Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.Minnela wrote:Glasam, i to ne samo zbog sebe vec i zbog ovakvih kao sto je Mestar koji bi najsretniji bili da zabrane dijaspori glasanje ...Sva sreca pa se takvi ne pitaju nista![]()
- Vodenjak
Poslacemo vam i ljude koji ce voditi politiku a time i organe uprave.Meshtar wrote:Hajmo realno, ako je to i istina, a nešto sumnjam...koliko tih para koje su tako bitne ide u obnovu a koliko u ruke vlasnika kafića i restorana...Vodenjak wrote:A sta velis o onoj milijadi eura sto dijaspora ostavi svake godine u Bosni? (prema podacima UN-a)Meshtar wrote: Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.
Samo ti reci!
- Meshtar
Pa i ne možeš nas dijeliti, mi smo svi u istim govnima. I ništa ja ne generalizujem, nego na žalost pričam o velikoj većini dijaspore...htjela ti to priznati ili ne.Minnela wrote:Ja te sigurno ne vracam unazad i ne mozes ti znati za koga ko glasa..Mislis ako je dijaspora da onda nema pojma ni o cemu? Mi vas sigurno ne dijelimo..ne generalizuj...Meshtar wrote:Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.Minnela wrote:Glasam, i to ne samo zbog sebe vec i zbog ovakvih kao sto je Mestar koji bi najsretniji bili da zabrane dijaspori glasanje ...Sva sreca pa se takvi ne pitaju nista![]()
A vidim da spominješ i SDA...tako da si na žalost i ti u toj većini, jedino bi gore bilo da ti je Haris idol.
- Meshtar
Hm ne napisah nigdje da je dijaspora za sve kriva, ali dobro tumači kako želiš. Samo sam skrenuo pažnju na jedan od mnogobrojnih problema ove države.Minnela wrote:Mozda bude i Haris, jos sam u nedoumici..![]()
E moj Meshtare, ja nisam za SDA glasala ni na pocetku rata, ni posliej rata, a bogami ni sada....Ali znam veliki broj ljudi koji to jesu i za cudo nisu u dijaspori vec u Bosni ..Ali eto dijaspora je za sve kriva...
PS: ne bi baš bilo meštare nego meštre...onako dijasporski
- Vodenjak
Ne diraj mi zemljakinju @Meshtar!Meshtar wrote:Pa i ne možeš nas dijeliti, mi smo svi u istim govnima. I ništa ja ne generalizujem, nego na žalost pričam o velikoj većini dijaspore...htjela ti to priznati ili ne.Minnela wrote:Ja te sigurno ne vracam unazad i ne mozes ti znati za koga ko glasa..Mislis ako je dijaspora da onda nema pojma ni o cemu? Mi vas sigurno ne dijelimo..ne generalizuj...Meshtar wrote: Ma ne mogu ti ja ništa zabraniti, a niti to želim...samo je činjenica jedno, vi otamo glasate, trznete X na pogrešno mjesto ponukani "patriotskim" nagonima i nostalgijom i nastavite nas ovdje dijelitii i vraćati u nazad.
A vidim da spominješ i SDA...tako da si na žalost i ti u toj većini, jedino bi gore bilo da ti je Haris idol.
Imaces sa mnom posla!
Samo JA mogu da je provociram!
Do jednom...