Vazno: Smijenjena kompletna vlada zbog korupcije ...

Post Reply
Prenj

#1 Vazno: Smijenjena kompletna vlada zbog korupcije ...

Post by Prenj »

... ali u Ukrajini.
BBC wrote: President Viktor Yushchenko said he sacked the government because it had become consumed by a power struggle.

The Ukrainian leader said he acted to preserve the ideals of the Orange Revolution, after his government had been accused of corruption.
Mi taj film necemo gledati.
Krivokapic

Post by Krivokapic »

e hebiga, ja se obradovo :( :( :(
gavrilo

Post by gavrilo »

... i ja :(

prenj pravac u ispovjedaonicu ... :x
Prenj

Post by Prenj »

Zasto se nijedan nas lider nije nikad usudio uciniti bilo sta slicno?
Naravno, ovdje ne mislim na bratiju koja je vec zaglavila u Hagu.
gavrilo

Post by gavrilo »

:oops: tjuj... a zasto bi? jedini pritisak kojem su oni izlozeni je pedja... sada koliko on vrsi pritisak
rehaktor

Post by rehaktor »

kod nas je prakticna situacija takva da cak kada bi neko i zelio da smijeni citavu vladu ne bi mogao... a juscenko je dao otkaz cijeloj saobracajnoj policiji ukrajine... zbog korupcije, naravno... ne znam kako se ta saga zavrsila
pitt

Post by pitt »

Cuj sto............sve je narod za to kriv :D:D Sad ce opet izbori i nove igre bez granica :D
Dezze

Post by Dezze »

Prenj wrote:Zasto se nijedan nas lider nije nikad usudio uciniti bilo sta slicno?Naravno, ovdje ne mislim na bratiju koja je vec zaglavila u Hagu.
Koliki god degenerici ovi na vlasti bili, zar stvarno mislis da bi neko od njih napravio tako paglu potez i strpao SEBE u prdekanu???? Niko od njih nema ciste ruke, niko..... :( Imao sam nedavno priliku da pricam sa nekim Ukrajincima i koliko sam shvatio i Juscenko nije zlatan. Medjutim, on mora nakon one revolucije i silne svjetske slave da zadrzi "cist" obraz, zato ovo radi..... it's all about politics.....
Post Reply