Važno obavještenje
Moderator: anex
-
opet ja
#1 Važno obavještenje
SOS neće dozvoljavati više oglašavanje za udomljavanje bez jasnih i ažurnih informacija o svakoj pojedinoj životinji, jer nam se u tri slučaja desilo da smo našli udomitelje, a nismo imali povratnu informaciju da su u međuvremenu isti udomljeni. To se odnosi na one kojima smo dozvolili da se koriste našom mrežom za udomljavanje nebili se udomilo što više životinja, te sada trpimo kritike zbog tuđe neodgovornosti.
- blackberry
#2 Re: Važno obavještenje
ne bih da kritikujem, ali zar nije bolje da su psi/mace udomljeni nego da se slomite trazeci nekog da ih udomi...a ako neko hoce psa/macu, pa imamo ih toliko da ne znamo kud cemo s njima...samo im treba pokazati one male slatkice koji jedva cekaju da ih neko voli, mazi i pazi 
poenta: bolje trpiti kritike jer su udomljeni nego da nikako nisu udomljeni...pretjerujete...
poenta: bolje trpiti kritike jer su udomljeni nego da nikako nisu udomljeni...pretjerujete...
-
opet ja
#3 Re: Važno obavještenje
recimo... neko se zaljubi u psa/macu koji stoji sedmicama cak i mjesecima kao siroce i kada definitivno odluci da ga zeli udomiti..bas tog psa/macu i nazove sos tek ono se ispostavi nakon sat,dva ganjanja i trazenja kod koga ili gdje je uopste taj pas/maca da je isti (zvucim kao drot
)udomljen/a ili jos gore joj se gubi svaki trag a niko sosu nije javio... zasto onda ispadati neodgovoran i aljkav radi tudje komocije? I hajde da se to desilo jednom...desilo se vise puta..vise nego sto i pise...ova tri puta su samo u zadnjem mjesecu...Zasto bi bilo tesko ljudima koji koriste sos da udome zivotinju da isto tako jave kada je uspiju sami udomiti...
-
jasminasab
#4 Re: Važno obavještenje
Kako kanite upratiti takve stvari?
Ja nisam ni znala da se mogu zivotinje koje nisu kod nekoga od vas staviti na vasu stranicu. Evo sad ako ja hocu svoje macice da okacim, koja je procedura?
Ja nisam ni znala da se mogu zivotinje koje nisu kod nekoga od vas staviti na vasu stranicu. Evo sad ako ja hocu svoje macice da okacim, koja je procedura?
-
Mee
#5 Re: Važno obavještenje
Nemoj da ih "kačiš" molim te
ostade mi Maca bRez famElije

-
mycy
#6 Re: Važno obavještenje
Imam i ja jedno pitanje iako ne spada ovdje. Sta mislite da se zivotinjama koje su u azilu pomogne tako sto ce se u ovim vecim objektima za prodaju ziv. opreme postave neke korpice te tako ko god kupi nesto za svog ljubimca moze kupiti i neku poslasticu ili nesto "bezze" za azil, tj. lutalice?
-
opet ja
#7 Re: Važno obavještenje
To bi bilo super! e sad da li bi takvu ideju prihvatio i sef /poslovodja to je upitno...u svakom slucaju vrijedi pitatimycy wrote:Imam i ja jedno pitanje iako ne spada ovdje. Sta mislite da se zivotinjama koje su u azilu pomogne tako sto ce se u ovim vecim objektima za prodaju ziv. opreme postave neke korpice te tako ko god kupi nesto za svog ljubimca moze kupiti i neku poslasticu ili nesto "bezze" za azil, tj. lutalice?
Last edited by opet ja on 12/04/2009 10:00, edited 1 time in total.
-
opet ja
#8 Re: Važno obavještenje
Posaljes na [email protected] svoje podatke ime, prezime,broj tel., email zajedno sa slikama maca/pasa i kratkim informacijama.jasminasab wrote:Kako kanite upratiti takve stvari?
Bitno je da nas obavijestis ako i kada se zivotinja udomi
- bez_ideje
#9 Re: Važno obavještenje
A zar je problem,ispod slike macica/cuke staviti edit kad se udomi da je udomljen 
-
opet ja
#10 Re: Važno obavještenje
Takav nacin izdvajanja udomljenih vec imano...ili ja mozda ne razumijem tvoj postbez_ideje wrote:A zar je problem,ispod slike macica/cuke staviti edit kad se udomi da je udomljen
-
Mee
#11 Re: Važno obavještenje
Ma nije bez ideje skontao/la poentu... da se ljudi "ne sjete" javiti kada udome ljubimca...