Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
dizzy

#1 Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by dizzy »

!!!!!VAŽNO!!!!!

Bilo ko, ko usvoji SOS psa ili macu:

* dobit će gratis svu potrebnu opremu + hranu u ZOO centru na Grbavici....
obavezna uredna evidencija i kontrola SOSa i Armana

* svi članovi SOSa uz pokaz članske kartice, a udomili su psa ili macu sa ulice,
mogu uz popust (bez rabata) kupovati u ZOO centru......
spisak mora biti dostavljen Armanu

ARMANE HVALA TI!!!

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

:-) :roll: :-)
Skyfox

Post by Skyfox »

thumb up
Lace

Post by Lace »

super :) :)
kiseljak

Post by kiseljak »

Ja sam danas udomio Bebeka(macica) iz SOS-a i od Armana iz ZOO CENTRA dobio sve sto mi je potrebno od hrane do pjeska...
Cober

Post by Cober »

ARMANE HVALA.

Ovo je gesta kako zaista puno pomoći. Još jednom, hvala ZOO Centru na Grbavici.
VeljaPas

Post by VeljaPas »

mIRCerka wrote::-) :roll: :-)
a onda, kada se kod armana ljepo opreme, mogu navratiti na kolace kod sase bukvuca u slasticarnu jadranka. jucer dogovoreno
ljasima

#8 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by ljasima »

dizzy wrote:!!!!!VAŽNO!!!!!

Bilo ko, ko usvoji SOS psa ili macu:

* dobit će gratis svu potrebnu opremu + hranu u ZOO centru na Grbavici....
obavezna uredna evidencija i kontrola SOSa i Armana

* svi članovi SOSa uz pokaz članske kartice, a udomili su psa ili macu sa ulice,
mogu uz popust (bez rabata) kupovati u ZOO centru......
spisak mora biti dostavljen Armanu

ARMANE HVALA TI!!!

svaka cast,kako je lijepo vidjeti da ima dobrih ljudi-svaka pomoc ljudima i zivotinjama je neophodna,i na tu temu imam jedan prijedlog-vasih clanova vjerovatno ima u svakom naselju,mozda da jednom mjesecno taj vas clan kod sebe,u svom stanu,par dana,skuplja donacije u vidu hrane za zivotinje o kojima clanovi SOSa brinu.
prije dogovorenog dana,okaciti na vidna mjesta oglase da se zna kad i kome donijeti hranu i potrebstine(vecina nas ima printere kod kuce).
jako puno ljudi vole zivotinje ali ih nemogu drzati kod sebe,narocito u stanovima,i bar na neki nacin,koji im neoduzima puno vremena,htjeli bi nesto uciniti za nekog psa ili macku.
vrijedi pokusati
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#9 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by anjusha »

Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
Znaci, da li ova Zoo centar akcija jos vazi, sta mi sve treba i osim parka subotom, gdje jos mogu da dodjem da stupim u kontakt sa nekim poznavaocima i ljubiteljima zivotinja i samim zivotinjama?
tinchy

#10 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by tinchy »

anjusha wrote:Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
Znaci, da li ova Zoo centar akcija jos vazi, sta mi sve treba i osim parka subotom, gdje jos mogu da dodjem da stupim u kontakt sa nekim poznavaocima i ljubiteljima zivotinja i samim zivotinjama?

Najbolje je da dodjes sutra u Veliki Park, ipak je tu najvise ljubitelja zivotinja a skoro svi imaju zivotinju u kuci :) Slobodno mozes pitati sta te zanima, vjerujem da ces dobiti odgovore na postavljena pitanja :)
Baby

#11 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by Baby »

anjusha wrote:Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
Dođi na udomljavanje da se upoznaš sa kučićima i i odraslim psima i naraFno sa nama :D
maki_celo

#12 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by maki_celo »

vozdrica

ima li jos ta akcija udomljavanja?
opet ja

#13 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by opet ja »

naravno da ima :) ...svake druge subote u Velikom parku ...znaci i ove subote ako sve bude kako treba
maki_celo

#14 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by maki_celo »

aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmice :sad: a tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
terra_incognita

#15 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by terra_incognita »

maki_celo wrote:aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmice :sad: a tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
Ne piše da li je ovaj cuko udomljen, provjeri http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6&start=25
opet ja

#16 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by opet ja »

maki_celo wrote:aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmice :sad: a tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
meni je jako drago zbog tvog raspolozenja :D nadam se da ce te i drzati http://sos.ba/index.php?option=com_cont ... 4&Itemid=6
maki_celo

#17 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by maki_celo »

imam veeeeeliku avliju u kojoj vec zive dva terijera i beba zlatnog retrivera...sada zelim udomiti jednog psa koji ce bit barem dva puta veci od terijera

[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/1190/zvrr.jpg[/img]
[/img]
ovo je ZVR (pravo ime mu je Neo)

a ovo su Mikica i Đina

[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5969/abcd0004r.jpg[/img]
[/img]
opet ja

#18 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by opet ja »

Najbolje je da dodjes na sljedece udomljavanje...tj. za dvije sedmice posto sada ne mozes...upoznas cuke...upoznas ljude...udomis cuku i svi sretni :D
maki_celo

#19 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by maki_celo »

hvala ...budem dosao ako prezivim do tada ;-)
opet ja

#20 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!

Post by opet ja »

budes,budes :D
Post Reply