Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
Moderator: anex
-
dizzy
#1 Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
!!!!!VAŽNO!!!!!
Bilo ko, ko usvoji SOS psa ili macu:
* dobit će gratis svu potrebnu opremu + hranu u ZOO centru na Grbavici....
obavezna uredna evidencija i kontrola SOSa i Armana
* svi članovi SOSa uz pokaz članske kartice, a udomili su psa ili macu sa ulice,
mogu uz popust (bez rabata) kupovati u ZOO centru......
spisak mora biti dostavljen Armanu
ARMANE HVALA TI!!!
* svi članovi SOSa uz pokaz članske kartice, a udomili su psa ili macu sa ulice,
ARMANE HVALA TI!!!
-
ljasima
#8 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
svaka cast,kako je lijepo vidjeti da ima dobrih ljudi-svaka pomoc ljudima i zivotinjama je neophodna,i na tu temu imam jedan prijedlog-vasih clanova vjerovatno ima u svakom naselju,mozda da jednom mjesecno taj vas clan kod sebe,u svom stanu,par dana,skuplja donacije u vidu hrane za zivotinje o kojima clanovi SOSa brinu.dizzy wrote:!!!!!VAŽNO!!!!!
ARMANE HVALA TI!!!
prije dogovorenog dana,okaciti na vidna mjesta oglase da se zna kad i kome donijeti hranu i potrebstine(vecina nas ima printere kod kuce).
jako puno ljudi vole zivotinje ali ih nemogu drzati kod sebe,narocito u stanovima,i bar na neki nacin,koji im neoduzima puno vremena,htjeli bi nesto uciniti za nekog psa ili macku.
vrijedi pokusati
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#9 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
Znaci, da li ova Zoo centar akcija jos vazi, sta mi sve treba i osim parka subotom, gdje jos mogu da dodjem da stupim u kontakt sa nekim poznavaocima i ljubiteljima zivotinja i samim zivotinjama?
Znaci, da li ova Zoo centar akcija jos vazi, sta mi sve treba i osim parka subotom, gdje jos mogu da dodjem da stupim u kontakt sa nekim poznavaocima i ljubiteljima zivotinja i samim zivotinjama?
- tinchy
#10 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
anjusha wrote:Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
Najbolje je da dodjes sutra u Veliki Park, ipak je tu najvise ljubitelja zivotinja a skoro svi imaju zivotinju u kuci
- Baby
#11 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
Dođi na udomljavanje da se upoznaš sa kučićima i i odraslim psima i naraFno sa namaanjusha wrote:Je li ovo jos na snazi? Ja zadnjih par mjeseci, a zadnjih 15-ak dana pogotovo ozbiljno razmisljam da si nabavim jednog kucnog ljubimca, ali posto bi mi to bio prvi ljubimac u zivotu trebala bi mi pomoc i u savjetima a i u pocetku i da mi neko kaze i da sve sto mi treba. I naravno da bih radije udomila neko jadno stvorenje nego davala pare za neke zivotinje za koje se svakako dobro brinu vec sad njihovi uzgajivaci. Za sad evo skupljam informacijei psihicki se pripremam, jer ne zelim da to udomljavanje bude jedna impulsivna stvar za koju cu za 3 dana shvatiti da sam pogrijesila i da ne znam sta cu dalje. Ipak, ako postanemo porodica, to je "dok nas smrt ne rastavi" ili barem bi tako trebalo da bude...
- maki_celo
#12 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
vozdrica
ima li jos ta akcija udomljavanja?
ima li jos ta akcija udomljavanja?
-
opet ja
#13 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
naravno da ima
...svake druge subote u Velikom parku ...znaci i ove subote ako sve bude kako treba
- maki_celo
#14 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmice
a tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
- terra_incognita
#15 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
Ne piše da li je ovaj cuko udomljen, provjeri http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6&start=25maki_celo wrote:aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmicea tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
-
opet ja
#16 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
meni je jako drago zbog tvog raspolozenjamaki_celo wrote:aiiiiii...malo sam daleko ovu subotu...onda nista...moram cekati jos dvije sedmicea tako sam raspolozen da pruzim dom jednom avlijaneru
- maki_celo
#17 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
imam veeeeeliku avliju u kojoj vec zive dva terijera i beba zlatnog retrivera...sada zelim udomiti jednog psa koji ce bit barem dva puta veci od terijera
[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/1190/zvrr.jpg[/img]
[/img]
ovo je ZVR (pravo ime mu je Neo)
a ovo su Mikica i Đina
[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5969/abcd0004r.jpg[/img]
[/img]
[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/1190/zvrr.jpg[/img]
[/img]
ovo je ZVR (pravo ime mu je Neo)
a ovo su Mikica i Đina
[img][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5969/abcd0004r.jpg[/img]
[/img]
-
opet ja
#18 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
Najbolje je da dodjes na sljedece udomljavanje...tj. za dvije sedmice posto sada ne mozes...upoznas cuke...upoznas ljude...udomis cuku i svi sretni 
- maki_celo
#19 Re: Važno obavještenje svim budućim udomiteljima!!!!
hvala ...budem dosao ako prezivim do tada 
-
opet ja