Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
David_Copperfield

#1 Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by David_Copperfield »

Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
Stoga molim ko zeli neka ponese i kofere i licne dokumente sa sobom da iskoci na Floridi.
pitt

#2 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by pitt »

David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
Stoga molim ko zeli neka ponese i kofere i licne dokumente sa sobom da iskoci na Floridi.
morel kako 'uston.....zivota ti :D:D:D
Novi_Nick

#3 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by Novi_Nick »

David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
Jarane u koje si doba, jel sve Ok s' tobom, cuj iskrcavanje na Floridi :lol: ?
Saian

Post by Saian »

Kazhu svirat ce Creedence Clearwater Revival "Walking on the water" :D :D :D
No_Comment

#5 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by No_Comment »

Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh... :roll: :roll: :roll: :shock:
gavrilo

#6 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by gavrilo »

No_Comment wrote:Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh... :roll: :roll: :roll: :shock:
sarajevo ima selmu 8) sta ce vam sta gore :lol:
No_Comment

#7 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by No_Comment »

gavrilo wrote:
No_Comment wrote:Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh... :roll: :roll: :roll: :shock:
sarajevo ima selmu 8) sta ce vam sta gore :lol:
Seljma Seljma sex(-i )bomba za shiroke neuke narodne mase... :D :D :razz:
gavrilo

Post by gavrilo »

ma da te ona docepa vidio bi ti ... :D
No_Comment

Post by No_Comment »

Kad bi me stegla nonama... :D :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

:roll:

sta ce sad rec' zene na forumu...

al' s druge strane... bosanci smo ... jebi ga :D
da pamtis

#11 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by da pamtis »

:D Image :D
8. sekretar SKOJ-a

#12 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Ljudi ne vjerujte ovom folirantu! Prilikom nastupa u Madzarskoj mene je trebao prebaciti u Luizianu-USA, a vidi gdje sam završio, ...u MP3,... na ekvatoru gdje je okapi domaća zzivotinja.
No_Comment

#13 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by No_Comment »

8. sekretar SKOJ-a wrote:
Ljudi ne vjerujte ovom folirantu! Prilikom nastupa u Madzarskoj mene je trebao prebaciti u Luizianu-USA, a vidi gdje sam završio, ...u MP3,... na ekvatoru gdje je okapi domaća zzivotinja.
Ti si ono trebao biti u Nju Orleansu... :D
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Ničijoj se nesreći ne radujem i ne bih zbijao šale u vezi s tim,...ali stvarno sam trebao ići u Louisianu-USA, a vidi me sada, borim se protiv Amos Quito-a i njegovih 40 mil. mosquitoskinja. Svu mi moju krv popiše, a bio sam dobrovoljni davalac. Prevara, kažem vam, ljudi čista prevara i...ne možeš ga više priupitati: I šta ćemo sad?
hananah

Post by hananah »

Ja ne bih da me premjesti, jos ce Ameri traziti azil u Bosni :D
ipe

Post by ipe »

A zasto je to "INTIMNA VECER" ??? :D
DiplomataSaSela

#17 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by DiplomataSaSela »

David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam ...
...da Torpedo postane sampion barem jednom...ali tesko,tesko i za moje iluzije... :lol:
The_Flyer2002

#18 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre

Post by The_Flyer2002 »

NE DOLAZI VAMO IMAMO URAGANE

IMA NAS PREVISE :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Zanimljiva tema ali zašto Zetru zašto ne Evropu razmestiti.

Evo mog predloga:

Počeću od vaše zemlje:

BiH da zameni mesto sa Belgijom, Srbija i Crna Gora(sa jednim delom Kosova) bi došla negde između Češke, Austrije i Mađarske ali bi imala i granicu sa sve bližom braćom Slovencima, Hrvatska bi zamenila mesto Srbije i ušla u zajednicu sa Albanijom, Makedonija bi zamenila mesto sa Estonijom, ostatak Kosova bi otišlo na mesto Madagaskara a Madagaskar bi došao na mesto Kipra a Kipar tik do Malte. USA bi premestili odmah ispod Antarktika, Grčka i Velika Britanija bi takođe zamenili mesta itd.
No_Comment

Post by No_Comment »

Davy Crockett wrote:Zanimljiva tema ali zašto Zetru zašto ne Evropu razmestiti.

Evo mog predloga:

Počeću od vaše zemlje:

BiH da zameni mesto sa Belgijom, Srbija i Crna Gora(sa jednim delom Kosova) bi došla negde između Češke, Austrije i Mađarske ali bi imala i granicu sa sve bližom braćom Slovencima, Hrvatska bi zamenila mesto Srbije i ušla u zajednicu sa Albanijom, Makedonija bi zamenila mesto sa Estonijom, ostatak Kosova bi otišlo na mesto Madagaskara a Madagaskar bi došao na mesto Kipra a Kipar tik do Malte. USA bi premestili odmah ispod Antarktika, Grčka i Velika Britanija bi takođe zamenili mesta itd.

Pa Kroket pametno si odabrao susjede tj komshije...samo ,,bre,, ako zaratite...sve katolici oko vas...josh ako se budete sa Slovenijom granicili...eto josh jednoga rata sa fantima i Janshom... :shock: :razz: :lol: :oops:
Post Reply