Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
-
David_Copperfield
#1 Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
Stoga molim ko zeli neka ponese i kofere i licne dokumente sa sobom da iskoci na Floridi.
Stoga molim ko zeli neka ponese i kofere i licne dokumente sa sobom da iskoci na Floridi.
- pitt
#2 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
morel kako 'uston.....zivota tiDavid_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
- Novi_Nick
#3 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Jarane u koje si doba, jel sve Ok s' tobom, cuj iskrcavanje na FloridiDavid_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
-
No_Comment
#5 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh...David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
-
gavrilo
#6 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
sarajevo ima selmuNo_Comment wrote:Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh...![]()
![]()
![]()
-
No_Comment
#7 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Seljma Seljma sex(-i )bomba za shiroke neuke narodne mase...gavrilo wrote:sarajevo ima selmuNo_Comment wrote:Ja mislim da si ti sa tvojim shurovanjem sa dzinima odgovoran za ove uragane...Katrinu i Ritu...pa sad hocesh i da u Sarajevu neshto slicno izvedesh...![]()
![]()
![]()
sta ce vam sta gore
-
da pamtis
#11 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
- 8. sekretar SKOJ-a
#12 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Ljudi ne vjerujte ovom folirantu! Prilikom nastupa u Madzarskoj mene je trebao prebaciti u Luizianu-USA, a vidi gdje sam završio, ...u MP3,... na ekvatoru gdje je okapi domaća zzivotinja.David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
-
No_Comment
#13 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
Ti si ono trebao biti u Nju Orleansu...8. sekretar SKOJ-a wrote:Ljudi ne vjerujte ovom folirantu! Prilikom nastupa u Madzarskoj mene je trebao prebaciti u Luizianu-USA, a vidi gdje sam završio, ...u MP3,... na ekvatoru gdje je okapi domaća zzivotinja.David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
- 8. sekretar SKOJ-a
Ničijoj se nesreći ne radujem i ne bih zbijao šale u vezi s tim,...ali stvarno sam trebao ići u Louisianu-USA, a vidi me sada, borim se protiv Amos Quito-a i njegovih 40 mil. mosquitoskinja. Svu mi moju krv popiše, a bio sam dobrovoljni davalac. Prevara, kažem vam, ljudi čista prevara i...ne možeš ga više priupitati: I šta ćemo sad?
- DiplomataSaSela
#17 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
...da Torpedo postane sampion barem jednom...ali tesko,tesko i za moje iluzije...David_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam ...
-
The_Flyer2002
#18 Re: Vazna obavijest oko premjestanja Zetre
NE DOLAZI VAMO IMAMO URAGANEDavid_Copperfield wrote:Za svoj nastup u vasem cijenjenom gradu namjeravam premjestiti Zetru na Floridu.
IMA NAS PREVISE
-
Davy Crockett
Zanimljiva tema ali zašto Zetru zašto ne Evropu razmestiti.
Evo mog predloga:
Počeću od vaše zemlje:
BiH da zameni mesto sa Belgijom, Srbija i Crna Gora(sa jednim delom Kosova) bi došla negde između Češke, Austrije i Mađarske ali bi imala i granicu sa sve bližom braćom Slovencima, Hrvatska bi zamenila mesto Srbije i ušla u zajednicu sa Albanijom, Makedonija bi zamenila mesto sa Estonijom, ostatak Kosova bi otišlo na mesto Madagaskara a Madagaskar bi došao na mesto Kipra a Kipar tik do Malte. USA bi premestili odmah ispod Antarktika, Grčka i Velika Britanija bi takođe zamenili mesta itd.
Evo mog predloga:
Počeću od vaše zemlje:
BiH da zameni mesto sa Belgijom, Srbija i Crna Gora(sa jednim delom Kosova) bi došla negde između Češke, Austrije i Mađarske ali bi imala i granicu sa sve bližom braćom Slovencima, Hrvatska bi zamenila mesto Srbije i ušla u zajednicu sa Albanijom, Makedonija bi zamenila mesto sa Estonijom, ostatak Kosova bi otišlo na mesto Madagaskara a Madagaskar bi došao na mesto Kipra a Kipar tik do Malte. USA bi premestili odmah ispod Antarktika, Grčka i Velika Britanija bi takođe zamenili mesta itd.
-
No_Comment
Davy Crockett wrote:Zanimljiva tema ali zašto Zetru zašto ne Evropu razmestiti.
Evo mog predloga:
Počeću od vaše zemlje:
Pa Kroket pametno si odabrao susjede tj komshije...samo ,,bre,, ako zaratite...sve katolici oko vas...josh ako se budete sa Slovenijom granicili...eto josh jednoga rata sa fantima i Janshom...