Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u gorazdu imaju 4 prodavnice oruzja al nijedna mi se od puski nije svidila pa posto sam dobar sa tom jednom zenom iz jedne prodavnice ja sam narucio da mi donese neku gamo sa optikom
a u istoj prodavnici sam vidio optiku 80 km sa nosačima ono sto sam ja vidio solidna je
pa sto se tice gorazda u gorazdanskim sumama ima dosta divljaci, onda ima i dosta lovaca, a i te lovce treba neo da opremi pa za to imaju i prodavnice
Sto se tice hrvata oni imaju dosta veci izbor od nas bosanaca u pitanju oruzje i nekako vise ulazu u to tok nase bosance boli ki*a
Gospodine VAZDUŠARA, ja sam dobar sa Ahmedinedžadovom ženom, pa ako želiš mogu ti ispod ruke proturiti jednu atomsku da pobiješ svu tu gamad od životinja. Cijena: sitnica, k'o za tebe.
Primjetim da je ova tema svrstana u podforum Ostali sportovi, pa ne mogu da se otrgnem od pomisli da je gaženje mačaka automobilom kombinacija više sportova. Mislim da će u budućnosti taj sport postati olimpijski.