Treba mi mlaznica za vatrogasno crijevo, koja rasprcuje * (valjda sam dobro napisao) mlaz vode i moze sluziti za zalijevanje .
Da li mi mozete reci gdje mogu naci iste, osim na piku, jer sam ga precesljao

Moderator: anex

Na zalost, dati brojevi nisu u funkcijiHemera wrote:mozes li googlati?
Adresa: Vilsonovo ŠetaliŠte 10, Sarajevo, BiH
Tel.: 033 647 673 | Fax: 033 647 673
na petlji u brijescu imas dvije firme jednu pored druge proming i jos jedna ne znam kako se zove

SVEOPŠTA NESIGURNOST U GRADU SARAJEVU,...da ukažem na to. Bilo je i za vrijeme Tite ovakvih stvari.sarajevomd wrote:Dobro, i sta zelis time da postignes na ovoj temi ? Ja niti sam trazio da neko ugrade iz ormarica za mene, ili nesto slicno tome, vec samo da me uputi sta mi treba, gdje da nadjem isto i po kojoj cijeni.
Dakako ovo ide na sramotu onoga ko je ukrao iz ormarica, ali isto tako i na kuceupravitelja koji isti nije prijavio, te na onoga ko je zaduzen da isti budu u ormaricu.
Grozim se uličnih blokada, nasilja, ''srče do kolena'', revolucija krvavih, ...što će nam to kada imamo izbore, fino u oktobru svečana odjeća-kravata- sabah-in-d-morning stavim iksiće pored omladinskih kandidata Naše stranke i odradio sam svoj dio posla. Sve mirno i gospodski.sarajevomd wrote:Druze, na forumu necemo nista postici. Mozda mozemo skupiti masu koja bi izasla na proteste/izbore i promjenila sveopste stanje, kako u Sarajevu, tako i u drugim gradovima te cijelo drzavi.
Ja sam i dalje u potrazi za odgovarajucom mlaznicomDobivam svakakve informacije, a zadnja je ta da nema sanse da ovo mogu korsititi za navodnjavnaje. Zasto ? Ja ne dobih odgovor...
sarajevomd wrote:Dobro, i sta zelis time da postignes na ovoj temi ? Ja niti sam trazio da neko ugrade iz ormarica za mene, ili nesto slicno tome, vec samo da me uputi sta mi treba, gdje da nadjem isto i po kojoj cijeni.
Dakako ovo ide na sramotu onoga ko je ukrao iz ormarica, ali isto tako i na kuceupravitelja koji isti nije prijavio, te na onoga ko je zaduzen da isti budu u ormaricu.