Liska wrote:@vratnik, ti si pomijesao djecu i kriminalce. Nitko nikada nije ispitivao nikakve kriminalce nego djecu. O ispitivanjima je napisano nekoliko knjiga i to od strane bivsih ispitivaca kao i od strane popa (kako ti kazes) i djece. Pricas kao da znas nesto a nisi u stanju zapamtiti da je u pitanju fratar.

Eh jebi ga sad.. Evo 'vako, svecenik je bio. A sad, o tome da li se ja necega sjecam ili ne, ne znamo se, jel' tako?
A sad te knjige koje ti spominjes? Pa procita li ti koju? Ja nisam, ja samo znam da su kriminalni jarani od kriminalnog Hruskica to sve pricali. Ti to mozes vjerovati, ili nemoj, isto kao sto ja vjerujem u tvoje knjige ili ne. Samo ne navlaci me glupostima tipa, ne sjecas se ni da je fratar.. kako da te uzmemo za ozbiljno. (nisi ti to napisao, ali saljes poruke...).
Elem, ja ne znam nesto, ja samo znam da su u to vrijeme sverceri mercedesima 123 bili pocetak. S obzirom da sam to (uzivo) upratio, nema potrebe da citam knjige o toj temi. (mozda bih i trebao, citam i cerekam se)..