Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dura77 wrote:meni trebaju kapice............odnosno kapica za vaterpolo a nema je nigdje kupiti u sarajevu..........pa bih zamolio ako ko zna gdje bi moglo da se kupi bio bih veoma zahvalan.... ))))))
Nekad davno sam vidio u jednoj od onih sportskih radnji u Skenderiji da je bilo, ali ima tome dobrih godinu i po dana.
Proshetaj, mozhda i nadjesh.
dura77 wrote:meni trebaju kapice............odnosno kapica za vaterpolo a nema je nigdje kupiti u sarajevu..........pa bih zamolio ako ko zna gdje bi moglo da se kupi bio bih veoma zahvalan.... ))))))
ne znam drug mozda da odes do bazena na Otoci pa da se malo raspitas kod onih sto rade tamo
dura77 wrote:uglavnom se narucuju kompleti kapica iz inostranstva ili se mogu kupiti samo kompleti online ili mogu pojedinacno ali ne dostavljaju u bih ....jbg
Evo jedan prijedlog,malo neobichan ali jbg, parola je snadji se :ako nisi bio na moru, planiraj odmor negdje oko Dubrovnika ili H. Novog jer tamo imash sigurno kupiti vaterpolo kapica, 100% provjereno.
Dr.Belajsuz wrote:Srbija je osvojila zlato na sreću. Srbija je tek 5. rukometna nacija na svijetu. Ispred su Hrvatska, Crna Gora, Mađarska i Španija.
Srbija je selekcija na baterije.
Poserem im se na svaku medalju.
Dr.Belajsuz wrote:Srbija je osvojila zlato na sreću. Srbija je tek 5. rukometna nacija na svijetu. Ispred su Hrvatska, Crna Gora, Mađarska i Španija.
Srbija je selekcija na baterije.
Poserem im se na svaku medalju.