e da ti bi znat...Chmoljo wrote:jeko taj šupak?
al s vama je u koaliciji
e da ti bi znat...Chmoljo wrote:jeko taj šupak?
potres_mozga wrote:http://www.e-novine.com/feljton/29720-S ... o-nas.htmlEdin H. wrote: Nisam znao da je pokojni.
Ako se ne varam govoris o covjeku koji je napisao i objavio Dnevnik koji je vodio u to vrijeme.
Citao sam ga, ali poodavno.
Volio bih ga sada ponovo procitati.
Ne mozes covjeka otpustiti kad je saznao za ovo tek prije mjesec.I dok je on ovo-ono zaboravio hebi ga.Sad se sjetio al kasno neko ga preduhitrio(Pl bih)Ja ipak mislim da je najbolje za Vasku da se povuce jedno vrijeme(2-3 mjeseca)onda napravi nekakav prilog o kriminalu dodika u rs-u,Bosnje ce da zaborave Srebrenicu i vaska u Srebrenici i opet da ga slave jer eto opet napada Dodika.hercegovac_pravi wrote:Mislim da će "isplivati" još ovih snimaka i to o mnogo uticajnijim osobama iz javnog miljera "boljeg entiteta"...
Zbog ovog treba Vaskovića na sud (čist slušaj maltretiranja ratnih zarobljenika u najmanu ruku) a Bakira isključiti iz javnog servisa zbog neprofesionalanog obavljanja posla i to još parama poreskih obaveznika. Jedno je širiti demagogiju i priče o kriminalu a nešto posve drugo upošljavati ljude koji su indirektni učesnici (odnosno direktni jer je propaganda dio zločinačkog poduhvata) zločinačkog poduhvata.
I da još dodam prije već što me neko preduhitri, živo me se jebe to što je Bakir izvještavo "protiv" Dodika. Njegov POSAO ZA KOJI JE PLAĆEN OD STRANE PORESKIH OBAVEZNIKA, mu nalaže da ovakve stvari MORA ZNATI (znao je on, već sada isplivalo na površinu). Dakle, Bakire OTPUŠTEN SI!
luckylaka wrote:Ne mozes covjeka otpustiti kad je saznao za ovo tek prije mjesec.I dok je on ovo-ono zaboravio hebi ga.Sad se sjetio al kasno neko ga preduhitrio(Pl bih)Ja ipak mislim da je najbolje za Vasku da se povuce jedno vrijeme(2-3 mjeseca)onda napravi nekakav prilog o kriminalu dodika u rs-u,Bosnje ce da zaborave Srebrenicu i vaska u Srebrenici i opet da ga slave jer eto opet napada Dodika.hercegovac_pravi wrote:Mislim da će "isplivati" još ovih snimaka i to o mnogo uticajnijim osobama iz javnog miljera "boljeg entiteta"...
Zbog ovog treba Vaskovića na sud (čist slušaj maltretiranja ratnih zarobljenika u najmanu ruku) a Bakira isključiti iz javnog servisa zbog neprofesionalanog obavljanja posla i to još parama poreskih obaveznika. Jedno je širiti demagogiju i priče o kriminalu a nešto posve drugo upošljavati ljude koji su indirektni učesnici (odnosno direktni jer je propaganda dio zločinačkog poduhvata) zločinačkog poduhvata.
I da još dodam prije već što me neko preduhitri, živo me se jebe to što je Bakir izvještavo "protiv" Dodika. Njegov POSAO ZA KOJI JE PLAĆEN OD STRANE PORESKIH OBAVEZNIKA, mu nalaže da ovakve stvari MORA ZNATI (znao je on, već sada isplivalo na površinu). Dakle, Bakire OTPUŠTEN SI!
A je li ikome naumpalo da je ove snimke ovih dana pustio upravo Bakir !Nass wrote:Ja jos ne mogu doci sebi od soka, da je Vaskovic ovo radio..... nisam pojma imala, i bila bih se zaklela da je to nemoguce. Strasno, ovo je veliki i neoprostivi propust Bakira Hadziomerovica.
kakva tuzba?Za sta?Pa znas li ti koliko ovakvih snimaka ima na sve tri strane? Prelistaj malo youtube, ako ti nije mrsko.ROTOR 9 wrote:Kako vas nije stid., driblate 20 stranica .. Jel se iko od vas potrudio da odvoji 2 min., ili da skontatne ideju da sud BIH ovo preuzme.. pravnici ovo sigurno znaju., ovdje ima materijala za optuznicu..
Osim toga.. gdje ste vi bili za vrijeme agresije i genocida u Bosni ?
Bas tako u ovih mjesec dana imo je i bakir dovoljno vremena da se izjasni ,a ne tek kada izadje na povrsinu vode... zato bakir u ovome trenutku nije vise relevantan kao novinar jer je izgubio kreditbilitet kroz ovu pricu .snaga_znanja wrote:Svako odgovara za svoje postupke.
Tesko je zamisliti Vaskovica kako postavlja pitanje "Gospodine, da li je istina da dole nasa vojska kolje?", jer da je postavio takvo pitanje isao bi i on sa njima u koloni.
Sa druge strane imao je skoro dvije decenije da se ko covjek javno pokaje i kaze da je napravio glupost. Da to sto je napravio je ruzno i da se izvinjava ali da to nece nista promjeniti. Da se promjenio kao covjek, shvatio svoje greske u zivotu itd. itd. ALI NIJE i tu prestaje svaka rasprava!
Vidjet cemo hocel se sta poduzeti po ovom pitanju, cisto sumnjam.ROTOR 9 wrote:Kako vas nije stid., driblate 20 stranica .. Jel se iko od vas potrudio da odvoji 2 min., ili da skontatne ideju da sud BIH ovo preuzme.. pravnici ovo sigurno znaju., ovdje ima materijala za optuznicu..
Osim toga.. gdje ste vi bili za vrijeme agresije i genocida u Bosni ?
ee Dr.Ženski Dr.Med wrote:Bas tako u ovih mjesec dana imo je i bakir dovoljno vremena da se izjasni ,a ne tek kada izadje na povrsinu vode... zato bakir u ovome trenutku nije vise relevantan kao novinar jer je izgubio kreditbilitet kroz ovu pricu .snaga_znanja wrote:Svako odgovara za svoje postupke.
Tesko je zamisliti Vaskovica kako postavlja pitanje "Gospodine, da li je istina da dole nasa vojska kolje?", jer da je postavio takvo pitanje isao bi i on sa njima u koloni.
Sa druge strane imao je skoro dvije decenije da se ko covjek javno pokaje i kaze da je napravio glupost. Da to sto je napravio je ruzno i da se izvinjava ali da to nece nista promjeniti. Da se promjenio kao covjek, shvatio svoje greske u zivotu itd. itd. ALI NIJE i tu prestaje svaka rasprava!
Sta sada ocekujem od vaskovica???
Da se javno izvini , da progovori ...
Treba dici optuzbu protiv njega ,jer sigurno imo ulogu u srebrenici ne glav.
nu ali sigurno neku manju ...ne samo statiste
Pa ovo moze samo u bih da bude ....tog istog krepanog Ostojica poslije agresije i genocida izabrase za predsjednika parlamentarne skupstine Bosne i Hercegovine za ljudska prava
O Draženu Petroviću. Nisi valjda mislio/la da je o Vaskoviću? Zašto FTV nije ni riječ progovorila o ovome. Ni teletekst, ni kratki prilog...? Zabili glavu u pijesak. Bitno je da su udarili po Nezavisnim zbog afere prisluškivanja.arzuhal wrote:Sinoć vidim najavu za ''60 minuta - specijal'', za nedjelju iduću. Znal neko o čemu je? Da nije o ovome?
SLAŽEM SEŽenski Dr.Med wrote:Bas tako u ovih mjesec dana imo je i bakir dovoljno vremena da se izjasni ,a ne tek kada izadje na povrsinu vode... zato bakir u ovome trenutku nije vise relevantan kao novinar jer je izgubio kreditbilitet kroz ovu pricu .snaga_znanja wrote:Svako odgovara za svoje postupke.
Sta sada ocekujem od vaskovica???
Da se javno izvini , da progovori ...
Treba dici optuzbu protiv njega ,jer sigurno imo ulogu u srebrenici ne glavnu ali sigurno neku manju ...ne samo statiste
LUPETA ĆE O ONOM POPU I SDA MAFIJI I VELIĆAT VOŽDAmaslina wrote:O Draženu Petroviću. Nisi valjda mislio/la da je o Vaskoviću? Zašto FTV nije ni riječ progovorila o ovome. Ni teletekst, ni kratki prilog...? Zabili glavu u pijesak. Bitno je da su udarili po Nezavisnim zbog afere prisluškivanja.arzuhal wrote:Sinoć vidim najavu za ''60 minuta - specijal'', za nedjelju iduću. Znal neko o čemu je? Da nije o ovome?