Sestrina djevojčica je negdje pokupila vaške i hitno mi treba neko efikasno sredstvo za uništavanje vaški.
Probali nešto sa nekim gason, neke šampone... Ali nije baš...
Moderator: anex
relax, idi u apoteku i trazi fitovalov sampon za vaske...Daphna wrote:Molim vas za pomoć, hitno je.
Sestrina djevojčica je negdje pokupila vaške i hitno mi treba neko efikasno sredstvo za uništavanje vaški.
Probali nešto sa nekim gason, neke šampone... Ali nije baš...Molim za savjete!
Ma znam da to nije toliki problem... Jbg imala sam ih i ja kao dijete i ne znam koje dijete nije. Nego, sestra se uspanicila... Ne mogu da je uvjerim da nema opasnosti od neke bolesti, da ce proci samo treba strpljenja... Ma zove me cijelo jutro.mIRCerka wrote:relax, idi u apoteku i trazi fitovalov sampon za vaske...Daphna wrote:Molim vas za pomoć, hitno je.
Probali nešto sa nekim gason, neke šampone... Ali nije baš...Molim za savjete!
Kupi takodjer onaj extra gusti cesalj plasticni, i laganini maloj cistite glavu...
Daphna, nisu vashke toliko opasne, ne sekiraj se...
PS MOLIM TE NEMOJ SLUSATI SAVJETE STARIH NANA DA BENZINOM DJETETU PERETE GLAVU!!!
PS Djeca koja idu u obdanista su DOOMED da fasuju vaske makar jednom, to je haman ko djecija bolest..
vidis, taj sam detalj zaboravila....k0laps wrote:A taj sitni cesalj sto ti mircerka savjetuje, isprepleti sa koncem... tako ces lakse skinuti gnjide... nista strasno... svi smo prosli kroz to.
amrino wrote:JOJevo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat...
Daphna wrote:amrino wrote:JOJevo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat...
Hajde neka te tje¹i da nisi jedina... Ja se veæ danima èe¹kam...U troli, u tramvaju... Èak i na ispitu prije par dana!
![]()
E hvala vam svima. Ako ima jos nekih savjeta, slobodno...
Sarafcina wrote:Daphna wrote:amrino wrote:JOJevo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat...
Hajde neka te tješi da nisi jedina... Ja se već danima češkam...U troli, u tramvaju... Čak i na ispitu prije par dana!
![]()
ono sto joj iscesljate iz kose... spakujte u kakvu finu kutijicu, pa mi nekako dostavite... imam par ideja ... i pogodnih delegata![]()
Daphna wrote:Sarafcina wrote:Daphna wrote:
Hajde neka te tje¹i da nisi jedina... Ja se veæ danima èe¹kam...U troli, u tramvaju... Èak i na ispitu prije par dana!
![]()
ono sto joj iscesljate iz kose... spakujte u kakvu finu kutijicu, pa mi nekako dostavite... imam par ideja ... i pogodnih delegata![]()
Plaæa¹ po kutijici ili svaku pojedinaènu va¹ku?![]()
Sarafcina wrote:Daphna wrote:Sarafcina wrote:
Plaćaš po kutijici ili svaku pojedinačnu vašku?![]()
platicu i po pojedinacnoj... ako napravite uzgoj i redovno snabdijevanje
ovo bi bio samo testni paket