VAŠKE, pomoć!!!!!!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Daphna

#1 VAŠKE, pomoć!!!!!!!!

Post by Daphna »

Molim vas za pomoć, hitno je.

Sestrina djevojčica je negdje pokupila vaške i hitno mi treba neko efikasno sredstvo za uništavanje vaški.

Probali nešto sa nekim gason, neke šampone... Ali nije baš... :( Molim za savjete!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: VAŠKE, pomoć!!!!!!!!

Post by mIRCerka »

Daphna wrote:Molim vas za pomoć, hitno je.

Sestrina djevojčica je negdje pokupila vaške i hitno mi treba neko efikasno sredstvo za uništavanje vaški.

Probali nešto sa nekim gason, neke šampone... Ali nije baš... :( Molim za savjete!
relax, idi u apoteku i trazi fitovalov sampon za vaske...

Kupi takodjer onaj extra gusti cesalj plasticni, i laganini maloj cistite glavu...

Daphna, nisu vashke toliko opasne, ne sekiraj se...
PS MOLIM TE NEMOJ SLUSATI SAVJETE STARIH NANA DA BENZINOM DJETETU PERETE GLAVU!!!

PS Djeca koja idu u obdanista su DOOMED da fasuju vaske makar jednom, to je haman ko djecija bolest..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Zaboravih reci, onaj ko ima dobar vid i strpljenja nek maloj krene lagano cistiti jajasca iz kose....cim ga skuzis, samo ga spljeskas izmedju dva nokta...
Daphna

#4 Re: VAŠKE, pomoć!!!!!!!!

Post by Daphna »

mIRCerka wrote:
Daphna wrote:Molim vas za pomoć, hitno je.

relax, idi u apoteku i trazi fitovalov sampon za vaske...

Kupi takodjer onaj extra gusti cesalj plasticni, i laganini maloj cistite glavu...

Daphna, nisu vashke toliko opasne, ne sekiraj se...
PS MOLIM TE NEMOJ SLUSATI SAVJETE STARIH NANA DA BENZINOM DJETETU PERETE GLAVU!!!

PS Djeca koja idu u obdanista su DOOMED da fasuju vaske makar jednom, to je haman ko djecija bolest..
Ma znam da to nije toliki problem... Jbg imala sam ih i ja kao dijete i ne znam koje dijete nije. Nego, sestra se uspanicila... Ne mogu da je uvjerim da nema opasnosti od neke bolesti, da ce proci samo treba strpljenja... Ma zove me cijelo jutro.

Vec joj to polako malo ukljanjaju iz kose, ali... Probali su taj neki sampon ali nista.

Hvala Mircerka!
Neelix

Post by Neelix »

uh ja sam to u ratu fasovo...i mama je tako pokushavala ocistit al nije islo...i nasli su neki sampon, znam da me je pekla glava satima od njega :-? al ih je unistio sve... jebga ne sjecam se imena, al dok se u ratu moglo nac.. :)
k0laps

Post by k0laps »

A taj sitni cesalj sto ti mircerka savjetuje, isprepleti sa koncem... tako ces lakse skinuti gnjide... nista strasno... svi smo prosli kroz to.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

k0laps wrote:A taj sitni cesalj sto ti mircerka savjetuje, isprepleti sa koncem... tako ces lakse skinuti gnjide... nista strasno... svi smo prosli kroz to.
vidis, taj sam detalj zaboravila....

:D
amrino

Post by amrino »

JOJ :shock: evo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat... :D
Daphna

Post by Daphna »

amrino wrote:JOJ :shock: evo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat... :D

Hajde neka te tješi da nisi jedina... Ja se već danima češkam... :D U troli, u tramvaju... Čak i na ispitu prije par dana! :D

E hvala vam svima. Ako ima jos nekih savjeta, slobodno...
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Daphna wrote:
amrino wrote:JOJ :shock: evo me....macka i radoznalost....Kud otvori ovo u PM.....sve me cese....ljudi u ofisu me cudno gledaju....Sva cu se odrapat... :D

Hajde neka te tje¹i da nisi jedina... Ja se veæ danima èe¹kam... :D U troli, u tramvaju... Èak i na ispitu prije par dana! :D

ono sto joj iscesljate iz kose... spakujte u kakvu finu kutijicu, pa mi nekako dostavite... imam par ideja ... i pogodnih delegata :D :D
Daphna

Post by Daphna »

Sarafcina wrote:
Daphna wrote:

Hajde neka te tješi da nisi jedina... Ja se već danima češkam... :D U troli, u tramvaju... Čak i na ispitu prije par dana! :D

ono sto joj iscesljate iz kose... spakujte u kakvu finu kutijicu, pa mi nekako dostavite... imam par ideja ... i pogodnih delegata :D :D

Plaćaš po kutijici ili svaku pojedinačnu vašku? :D :-)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Daphna wrote:
Sarafcina wrote:
Daphna wrote:
Hajde neka te tje¹i da nisi jedina... Ja se veæ danima èe¹kam... :D U troli, u tramvaju... Èak i na ispitu prije par dana! :D

Plaæa¹ po kutijici ili svaku pojedinaènu va¹ku? :D :-)

platicu i po pojedinacnoj :D... ako napravite uzgoj i redovno snabdijevanje :D
ovo bi bio samo testni paket :D
luksica

Post by luksica »

nema skretanja sa teme :D :D :D
Daphna

Post by Daphna »

Sarafcina wrote:
Daphna wrote:
Sarafcina wrote:

Plaćaš po kutijici ili svaku pojedinačnu vašku? :D :-)

platicu i po pojedinacnoj :D... ako napravite uzgoj i redovno snabdijevanje :D
ovo bi bio samo testni paket :D

Testni paket spreman... A svi ostali uslovi neophodni za uzgoj obezbijedjeni...

Bez zezanja, maloj smo ocistili glavu... Bilo ja plakanja, cupanja, vristanja, ugriza, smijeha...

Hvala vam svima na pomoci... A Sarafcina, za razvoj biznisa javi se na pp
:D
Hvala vam jos jednom :kiss:
Post Reply