Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post Reply
leo karan

#76 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by leo karan »

al_akhisari wrote:Koliko god me, ponekad zabavljalo ili nasmijavalo klapanje vasica, o najdrazoj mi bosni i hercegovini, ipak se ne mogu osloboditi osjecaja otpora, odbojnosti i revolta... :x S kim mi zivimo, fuj...
ja bih se razocarao kad bi miloradovi sljedbenici poceli da navijaju za BIH, jer to bi znacilo nazadak, proturanje srpskih interesa naustrb drzavnih.
neka njima platonske ljubavi prema kezmanu (onaj sto ima zensko ime) i kompaniji
niko vas vise nece, ni srbija ni bosna, a referenduma ni na vidiku :D
taoci sopstvene sizofrenije ce jos malo zatvor
iza resetaka su vam vec svakako svi reprezantativni primjeci, pa eto prilike za reprezantacijom koju cete bas smatrati svojom
BHCluster

#77 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by BHCluster »

Image
Ne pada mi na pamet

#78 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Ne pada mi na pamet »

Lud i ponosan wrote:Katastrofa dokle nas je ova prokleta politika dovela.
Ako je genocid politika, onda si u pravu. Joj sto ne mogu vise....
dallton

#79 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

moram priznati da dugo nisam citao temu a da sam se vise smijao provalama i forama (cak ni na temi vicevi)...

ovim putem pozivam (iz nepostojece zemlje) vasica da svaki dan napise po jedan tekst o ovako nekoj aktuelnoj temi samo da se smijemo ...isto slike su super neke cu staviti kao wallpaper :lol:
dallton

#81 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

evo dobio sam odgovor od rajka na PP
"samo vi izazivajte sutra cete svi biti na mom blogu...
bosnjacki unitarizam i fudbalsko navijanje ce unistiti ovakvu nakaradnu vjestacku tvorevinu"

eh eto nagovorio nam se, znamo sta nas ceka...
Abacija

#82 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Abacija »

Ja mislim da je Turcinu najvise mokrina sto u Zenici nece biti turskih zastava medju nasim navijacima. :mrgreen:
Blueboy-

#83 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Blueboy- »

ma dogiju u vasicu jedna poruka:
Ko vas ebe ne navijamo ni mi za vas :bih:
Ima ko za bosnu navijati, nek se papci ti ne sekiraju :bih: :bih:
uroborus

#84 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by uroborus »

torcida wrote:Lider SNSD-a i premijer RS-a Milorad Dodik, koji je izjavio da za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, navija samo onda kada igra protiv Turske, ne namjerava u srijedu bodriti bh. nogometaše u odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici sa Turcima na zeničkom Bilinom polju.

Generalni tajnik SNSD-a, Rajko Vasić, potvrdio je za San, kako Dodik neće doći u Zenicu i kako čak i ne zna kada je utakmica.

"Znam za tu njegovu izjavu, ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas," dodaje Vasić.

http://www.bljesak.info/content/view/37732/155/

nadam se da administrator neće poklopiti temu u startu,, zadnja rečenica ipak ima političku konotaciju tako da se pored sportske strane mogu iščitati (potvrditi) određena rezoniranja u svjetlu ustavnih reformi...interesira me vaš komentar, jel i dalje mislite da postoji ikakva mogućnost raspuštanja entiteta i uspostava građanske države gdje i dalje određen broj njenih pripadnika-da ne kažem grupacije(a) negira njen identitet?
Rajko Vasic i bljesak.info-dva oka u glavi ! :evil:
dallton

#85 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

Abacija wrote:Ja mislim da je Turcinu najvise mokrina sto u Zenici nece biti turskih zastava medju nasim navijacima. :mrgreen:
pa nek on dodje s turskom zastavom, pa ce biti "neko nas medju njihovima" - rajko nas odbacuje ali mi njega NE :D
pustopoljina

#86 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by pustopoljina »

Ne pada mi na pamet wrote: Neko ima reprezentaciju, neko nema.
:-) :lol: :thumbup:
Abacija

#87 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Abacija »

dallton wrote:
Abacija wrote:Ja mislim da je Turcinu najvise mokrina sto u Zenici nece biti turskih zastava medju nasim navijacima. :mrgreen:
pa nek on dodje s turskom zastavom, pa ce biti "neko nas medju njihovima" - rajko nas odbacuje ali mi njega NE :D
Ih kak'i si ti... :-) ...ti bi covjeku da nanosis fizicku bol. :mrgreen: Pa zar nisi cuo da ce BHF premlatiti svakog ko na nasoj strani bude unio tursku zastavu? :shock: :dance: :mrgreen:
dallton

#88 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

Abacija wrote:
dallton wrote:
Ih kak'i si ti... :-) ...ti bi covjeku da nanosis fizicku bol. :mrgreen: Pa zar nisi cuo da ce BHF premlatiti svakog ko na nasoj strani bude unio tursku zastavu? :shock: :dance: :mrgreen:
pa dobro to premlacivanje je legitimna borba protiv vjekovnog okupatora, njegovih saradnika i domacih izdajnika
Abacija

#89 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Abacija »

Da mi je neko pricao da ce velikosrbi na utakmicu nositi zastavu Turske ................................................................................................................................................................. ja bi mu povjerovao. :-)

EDIT:

Scena: Sir Oliver Oliver iz govornice zove Dodika: "Halo Bing (to vam je Dodino tajno ime), kako brat (misli na Rajka)? ......... Jos uvijek u politici? ....... NE?!!
Izbacen iz stranke posto je na autobuskoj pored Mladicevog standa prodavao turske zastave?! Momak se popravlja, nema sta. :-)
Nego, zanima li te razna kancelarijska oprema visokog kvaliteta; pepeljare, kante za otpatke i to?
Cijena?....Sitnica!''
Last edited by Abacija on 07/09/2009 19:40, edited 2 times in total.
dallton

#90 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

Abacija wrote:Da mi je neko pricao da ce velikosrbi na utakmicu nositi zastavu Turske ................................................................................................................................................................. ja bi mu povjerovao. :-)
svaka ptica svome jatu leti
Ne pada mi na pamet

#91 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Ne pada mi na pamet »

dallton wrote:
evo dobio sam odgovor od rajka na PP
"samo vi izazivajte sutra cete svi biti na mom blogu...
bosnjacki unitarizam i fudbalsko navijanje ce unistiti ovakvu nakaradnu vjestacku tvorevinu"

eh eto nagovorio nam se, znamo sta nas ceka...
Treba javiti telekomima, da se ne bi internet raspao od saobracaja kad mu izadje post. I nije mi bilo mrsko da vdim sta Alexa kaze o tome kako ljudi dodju do njegovog bloga. To su ove fraze:

# zdp zlatko
# rajko vasić
# demokratska partija dragan cavic
# uticaj televizije
# federalna televizija bih
# vasic
# federalna televizija
# roto papir
# meddžida kreso
# implatat

Naravno, blog je toliko posjecen da je najvise ljudi nabasalo na njeg' kucajuci ZDP Zlatko u nekim trazilicama?
I naravno, na drugom mjestu je sam rajko koji veselo utipkava svoje ime gdje god nadje priliku, u nadi da ce nesto iskociti, pa makar to bio i njegov blog. Koji onda sav sretan, masuci repom, otvori da vidi sta je napisao. Ali mu nije jasno, kako to, sto puta dnevno otvori blog a broj posjetilaca se ne mijenja? Opet je Vatikan upleo prste. I stranke iz Federacije.
torcida

#92 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by torcida »

BHCluster wrote:Image
umjesto-pored ljiljana da se stavi šahovnica/ srpski grb i onda bi to bila zajednička maskota, ovako.... :P

@draganbl -svaka čast legendo,potpisujem post do zadnjeg slova!
torcida

#93 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by torcida »

uroborus wrote:
Rajko Vasic i bljesak.info-dva oka u glavi ! :evil:
ne laprdaj bezze...većeg smrada i ciganluka mane nadaleko ko na bljesku! 8-) :D
pustopoljina

#94 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by pustopoljina »

torcida wrote:
umjesto-pored ljiljana da se stavi šahovnica/ srpski grb i onda bi to bila zajednička maskota, ovako.... :P

ostavite samo zmaja i zastavu-odlicno je,nemojte sad dzidzati okolo :P
dallton

#95 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by dallton »

torcida wrote:

ako hoces sahovnicu i srpski grb, morat ces sacekati neku narednu utakmicu
pustopoljina

#96 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by pustopoljina »

ne diraj mi hajdukovca :P
bulevarmostar

#97 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by bulevarmostar »

Mile ce biti na Marakani u srijedu. Sve drugo bi bilo smijesno... Iako ima BH dres od Cire :)
cute poison

#98 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by cute poison »

Rajko Vasić, napredni grafički radnik, stolar, slikar, dizajner, enigmat, fudbaler banjalučkog drugoligaša Krajina, televizijski novinar, ratnik, posljednji ministar informacija Republike Srpske, inicijator osnivanja žurnalistike na banjalučkom Filozofskom fakultetu i portparol Stranke Nezavisnih Socijaldemokrata....

e svasta... :dance:
Jazz_Junkie

#99 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by Jazz_Junkie »

Sliver wrote:
Lud i ponosan wrote:Ako cemo spominjati Dodika i Tursku, ubjeđen sam da ne misli tako i da mu je drago sto je BiH reprezentacija postigla ove uspjehe, samo to javno nikada nece priznati. Dalje, meni recimo takodje smeta sto je Sarajevo bukvalno grmilo kada su Turci pobjedili favorizovane Hrvate i prosli dalje... To je recimo takodje nesto sto je porazavajuce i jako neugodno mi je tada bilo. Samo je bitno napakostiti onom drugom, bio on Hrvat, Srbin, ili Bosnjak, to jednostavno ne vodi nicemu i nema nas upravo zbog takvih stvari nigdje, potonuli smo kao Titanik! Srbin da napakosti Bosnjaku tako sto ce navijati za Tursku, onaj Bosnjak da napakosti Hrvatu-Hercegovcu (ili ti ga Bosanskom Hrvatu) tako sto ce navijati za Tursku... Katastrofa dokle nas je ova prokleta politika dovela.
A jel' ti palo na pamet, da je mozda nekome u Sarajevu, Republika Turska reoviralastanove u jedno cijelom dijelu grada... Izmedju ostalog i zbog toga sto zivim u stanu koji je renoviran sredstvima Republike Turske, kako da navijam na neku reprezentaciju osim Turske. Naravno, kada ne igra BiH u tom susretu... Isto tako kako a navijam za neki klub, pored Barselone, kluba iz istoimenog grada koji je najvise od svih gradova pomogao obnovu Sarajeva... jel tesko bilo to skontati?! Ha?!
Javi mi kada ti se u stanu nesto pokvari pa da pocnes navijat i za Austriju. :D
susc_ovjek

#100 Re: Vasić 'Turčin':Turci su jači i nema smisla da Dodik navija

Post by susc_ovjek »

Sliver wrote:
Lud i ponosan wrote:Ako cemo spominjati Dodika i Tursku, ubjeđen sam da ne misli tako i da mu je drago sto je BiH reprezentacija postigla ove uspjehe, samo to javno nikada nece priznati. Dalje, meni recimo takodje smeta sto je Sarajevo bukvalno grmilo kada su Turci pobjedili favorizovane Hrvate i prosli dalje... To je recimo takodje nesto sto je porazavajuce i jako neugodno mi je tada bilo. Samo je bitno napakostiti onom drugom, bio on Hrvat, Srbin, ili Bosnjak, to jednostavno ne vodi nicemu i nema nas upravo zbog takvih stvari nigdje, potonuli smo kao Titanik! Srbin da napakosti Bosnjaku tako sto ce navijati za Tursku, onaj Bosnjak da napakosti Hrvatu-Hercegovcu (ili ti ga Bosanskom Hrvatu) tako sto ce navijati za Tursku... Katastrofa dokle nas je ova prokleta politika dovela.
A jel' ti palo na pamet, da je mozda nekome u Sarajevu, Republika Turska reoviralastanove u jedno cijelom dijelu grada... Izmedju ostalog i zbog toga sto zivim u stanu koji je renoviran sredstvima Republike Turske, kako da navijam na neku reprezentaciju osim Turske. Naravno, kada ne igra BiH u tom susretu... Isto tako kako a navijam za neki klub, pored Barselone, kluba iz istoimenog grada koji je najvise od svih gradova pomogao obnovu Sarajeva... jel tesko bilo to skontati?! Ha?!
Hah, ja eto ljudi u Sarajevu navijali za turke zato sto su im turci pomogli i obnovili stanove.
Sto ne navijas tako fanaticno za turke kad igraju sa Spanijom? Izadjes li sa zastavom pa se prsis i kofrcis?
Pusti bolan suplju...

Klubski fudbal je fudbal tj. sport,a ne politika i onaj ko Barselonu gleda i voli on je najmanje gleda sto je pomogla Sarajevu, a najvise zbog igre i filozofije fudbala, kad svatis da se Barselona fudbalski klub i da je sport u prvom planu, bices pametniji...
I kad svatis da ce ti komsija prvi pritec u pomoc ako ti kad stan bude gorio, bez obzira zvao ti se komsija ovako ili nako, onda ces biti jos pametniji... a neizmjerno ces biti pametan kad skontas kolko ti je ta turska muzla predke u 500 godina, kolko je ljudi umrlo opirujuci se njihovoj vlasti i kolko je nasih velikana pobijeno da nase bune uguse...
Post Reply