MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku
Ma ja uvijek više volim pojest i družit se, nego bilo šta drugo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku
Sebicno i skrto jaro ... za poklone dobivam samo parfeme, one od 25-30 maraka, mogu biznis pokrenut sta ih je. Sta cu sa tolikim parfemima ... a svakoj govorim i ponavljam da volim motore, vjeruj mi na rijec, ni jedna mi nije kupila motor. NI JEDNA!MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku
Da nisi ko jedna moja poznanica, i ona se voli druzit gdje je hrana pa sve sama pojede ...Boemica wrote:MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku![]()
![]()
![]()
Ramzess Veliki wrote:Da nisi ko jedna moja poznanica, i ona se voli druzit gdje je hrana pa sve sama pojede ...Boemica wrote:MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku![]()
![]()
![]()
I hrdjavom kurcu dlaka smeta. Oni bi da samo cuju da dragi, odmah dragi. Nevinu, dzenetsku huriju, ne taknuti, on prvi, inace sve druge su kurve. A on ga oljusti na one bicarke sa spam spam, bude ko crv, moze sa njim pastrmku pecati.Ramzess Veliki wrote:Meni ni zene pijavice ne smetaju.Boemica wrote: I neka kafana, šta fali, taman da normalni muškarci imaju gdje odmorit od pijavica žena![]()
Ovim momcima sve smeta, samo traze mane, zasto djevojke nisu kako oni zele, zasto moraju da imaju SVOJE misljenje! ZASTO!!!
Sae bona, ja sam svaki put kad mi se reklo predobar si ti za mene dobrano to zasluzioBoemica wrote:A što ste toliko ljuti i ogorčeni na žene?
Treba otvoriti temu: Share your stories, pa da onda muškarci pišu kako ih je koja rospija zajebala u životu i da su sad sve žene isti hladnokrvni manipulatori koji bi ti kožu s' leđa zgulili zarad svog ćejfa a ti fin, naivan, voliš i sve joj daješ
Ma vidis da jadniccima nije lako ... tek se uce komunikaciji sa suprotnim polom pa su isprepadani i glume ogorcenost kako bi ostavili utisak da imaju nekog iskustva. Nije bitno. Ne izlazim po mejtefima.Boemica wrote:
![]()
![]()
![]()
Za 15 maraka se u Sarajevu mogu kupit dvije pice i još da popijete po sokić.
Mislim, kad odeš na mjesto gdje inače idu 17-to godišnjaci.
(Moraš to napomenut inače će odmah počet da se satiru da mi dokažu kako nemam kulture čim jedem u fast-food-u. Ništa hamburger, komad pice sa kioska, samo nož, kašika, viljuška![]()
)
Joj klasičan "predobar si ti za mene" izgovortriconja wrote: Sae bona, ja sam svaki put kad mi se reklo predobar si ti za mene dobrano to zasluzio
Podrum, svirka uživo i solidan šank?Ramzess Veliki wrote:Ma vidis da jadniccima nije lako ... tek se uce komunikaciji sa suprotnim polom pa su isprepadani i glume ogorcenost kako bi ostavili utisak da imaju nekog iskustva. Nije bitno. Ne izlazim po mejtefima.Boemica wrote:
![]()
![]()
![]()
Za 15 maraka se u Sarajevu mogu kupit dvije pice i još da popijete po sokić.
Mislim, kad odeš na mjesto gdje inače idu 17-to godišnjaci.
(Moraš to napomenut inače će odmah počet da se satiru da mi dokažu kako nemam kulture čim jedem u fast-food-u. Ništa hamburger, komad pice sa kioska, samo nož, kašika, viljuška![]()
)
![]()
![]()
![]()
Samo kvalitetan solidan sank po mogucnosti od kuhane orahovine, sa dobrim podrumom.![]()
I ako je ikako moguce svirka uzivo, sta god da sviraju.
zipoo wrote:I hrdjavom kurcu dlaka smeta. Oni bi da samo cuju da dragi, odmah dragi. Nevinu, dzenetsku huriju, ne taknuti, on prvi, inace sve druge su kurve. A on ga oljusti na one bicarke sa spam spam, bude ko crv, moze sa njim pastrmku pecati.Ramzess Veliki wrote:Meni ni zene pijavice ne smetaju.Boemica wrote: I neka kafana, šta fali, taman da normalni muškarci imaju gdje odmorit od pijavica žena![]()
Ovim momcima sve smeta, samo traze mane, zasto djevojke nisu kako oni zele, zasto moraju da imaju SVOJE misljenje! ZASTO!!!
Naivno, neiskusno ... skoro sve moje su imale bar deset frajera prije mene, i ne smeta mi, znaci da valjaju.zipoo wrote:I hrdjavom kurcu dlaka smeta. Oni bi da samo cuju da dragi, odmah dragi. Nevinu, dzenetsku huriju, ne taknuti, on prvi, inace sve druge su kurve. A on ga oljusti na one bicarke sa spam spam, bude ko crv, moze sa njim pastrmku pecati.Ramzess Veliki wrote:Meni ni zene pijavice ne smetaju.![]()
Pa prodaj te parfeme i možeš kupiti motorRamzess Veliki wrote:Sebicno i skrto jaro ... za poklone dobivam samo parfeme, one od 25-30 maraka, mogu biznis pokrenut sta ih je. Sta cu sa tolikim parfemima ... a svakoj govorim i ponavljam da volim motore, vjeruj mi na rijec, ni jedna mi nije kupila motor. NI JEDNA!MarlboroGold wrote:Ja sam ogorčen. Nije me častila dobitkom na kladionici, već je sve potrošila na šminku
Kakvi to, nisam ja bio dobar vego los, a valjda postoji naka matrica za to sto se tice odbijanja i prekidanja. Najbolje je sve standardizovano, ha jaBoemica wrote:Joj klasičan "predobar si ti za mene" izgovortriconja wrote: Sae bona, ja sam svaki put kad mi se reklo predobar si ti za mene dobrano to zasluzio![]()
Ja volim kad je momak bolji od mene, daje mi motivaciju da budem better person.
Vidjela si motore tamo? Jesi. Sve moji jarani.Boemica wrote: Podrum, svirka uživo i solidan šank?
The pub, iza veterine.
Najdraži pub u Sarajevu.
(Mada ne pijem pa se vazda osjećam silly u pubu, al' ne mogu ni ovih nargilhana nikako)
MarlboroGold wrote:Pa prodaj te parfeme i možeš kupiti motor
Vidjela sam.Ramzess Veliki wrote:Vidjela si motore tamo? Jesi. Sve moji jarani.Boemica wrote: Podrum, svirka uživo i solidan šank?
The pub, iza veterine.
Najdraži pub u Sarajevu.
(Mada ne pijem pa se vazda osjećam silly u pubu, al' ne mogu ni ovih nargilhana nikako)![]()
Samo im je piva malo razrijedjena.
Predajem engleski online i puno komuniciram na engleskom, navika ... Pokušavam je izbaciti, ali ne ideXavier1 wrote:Boemice imas zanimljiv stil pisanja sa ovim ubacivanjem engleskih rijeci u konverzaciju.
NijeMarlboroGold wrote:Još ako ti je britanski...
Boemica wrote:NijeMarlboroGold wrote:Još ako ti je britanski...
Dobro hajd, da održim iluziju savršenostiMarlboroGold wrote:Boemica wrote:NijeMarlboroGold wrote:Još ako ti je britanski...![]()
Meni se formirao malajsko-indijski akcent ...MarlboroGold wrote:Još ako ti je britanski...
Srces kahvu sa rahatlokumom na Picadilly Square-u?Boemica wrote: Dobro hajd, da održim iluziju savršenostibritanski. Iz centra Londona
![]()
![]()
Sa dugim rukavicama i šeširom jer moraš biti dama na nivou.Ramzess Veliki wrote:Srces kahvu sa rahatlokumom na Picadilly Square-u?Boemica wrote: Dobro hajd, da održim iluziju savršenostibritanski. Iz centra Londona
![]()
![]()
Pede... khm - gay posla ...Boemica wrote:Sa dugim rukavicama i šeširom jer moraš biti dama na nivou.Ramzess Veliki wrote:Srces kahvu sa rahatlokumom na Picadilly Square-u?Boemica wrote: Dobro hajd, da održim iluziju savršenostibritanski. Iz centra Londona
![]()
![]()
Znaš ono: Odaje te mali prst dok srčeš kafu seoska varalice![]()