Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da zna razliku izmedu Filija i Kilija, recitovati neometen Verlainea na balkonu dok neka baba istresa mrve sa gornjeg sprata, dodati gedoru koja mi treba kad kazem dodaj mi ono, da ne vristi kad ja vozim, da ima knjige koje ja nemam, da zna napraviti kolac, da pristane da se ozeni obucen kao cpt Reynolds...
Et
Bloo wrote:Da zna razliku izmedu Filija i Kilija, recitovati neometen Verlainea na balkonu dok neka baba istresa mrve sa gornjeg sprata, dodati gedoru koja mi treba kad kazem dodaj mi ono, da ne vristi kad ja vozim, da ima knjige koje ja nemam, da zna napraviti kolac, da pristane da se ozeni obucen kao cpt Reynolds...
Et
Bloo wrote:Da zna razliku izmedu Filija i Kilija, recitovati neometen Verlainea na balkonu dok neka baba istresa mrve sa gornjeg sprata, dodati gedoru koja mi treba kad kazem dodaj mi ono, da ne vristi kad ja vozim, da ima knjige koje ja nemam, da zna napraviti kolac, da pristane da se ozeni obucen kao cpt Reynolds...
Et
Et
napravi kakav vocni kolac da se malo ogrebemo.
ako bude dobar, naci cemo ti to kapt rejlnoldsa ko god on bio
Tomahawk11 wrote:Zezam se ja malo, našao sam ja sebi
Ovo što bezimena kaže, možda i najbitnije.
Samo da to ne bude ona varijanta ''svakom loncu poklopac''
Daleko od toga. Ja to zovem, ići zajedno ka istom cilju, koji je zajednički definisan i kompromisno određen. Nadam se da to jos uvijek negdje postoji, jer po meni je to bit sreće, zajedništvo, u svom sferama života.
Tomahawk11 wrote:Zezam se ja malo, našao sam ja sebi
Ovo što bezimena kaže, možda i najbitnije.
Samo da to ne bude ona varijanta ''svakom loncu poklopac''
Daleko od toga. Ja to zovem, ići zajedno ka istom cilju, koji je zajednički definisan i kompromisno određen. Nadam se da to jos uvijek negdje postoji, jer po meni je to bit sreće, zajedništvo, u svom sferama života.
Jedini uslov je da me može nasmijat. Ne da je simpatično smiješan, da zna pričati viceve i tome slično, nego da me može nasmijat da mi dupe padne sa stolice. Ako to može, ja mu onda nikakvih mana ne mogu vidjeti
Nastasia wrote:Jedini uslov je da me može nasmijat. Ne da je simpatično smiješan, da zna pričati viceve i tome slično, nego da me može nasmijat da mi dupe padne sa stolice. Ako to može, ja mu onda nikakvih mana ne mogu vidjeti
Ovo mi je toliko glupo kad neko kaze da nema granice. Humor (mislim sala, fora, i tako to) nije smijesan u svim situacijama, i zavisi ko ga prezentuje. Opet se ide na onu cekam princa na bijelom konju foru.
Nemam nista protiv tebe nego samo cini mi se da je to humor, smijeh i tako to otrcano da ne moze bit otrcanije .
Nastasia wrote:Jedini uslov je da me može nasmijat. Ne da je simpatično smiješan, da zna pričati viceve i tome slično, nego da me može nasmijat da mi dupe padne sa stolice. Ako to može, ja mu onda nikakvih mana ne mogu vidjeti
Ovo mi je toliko glupo kad neko kaze da nema granice. Humor (mislim sala, fora, i tako to) nije smijesan u svim situacijama, i zavisi ko ga prezentuje. Opet se ide na onu cekam princa na bijelom konju foru.
Nemam nista protiv tebe nego samo cini mi se da je to humor, smijeh i tako to otrcano da ne moze bit otrcanije .
Pa je. Ustvari problem sa mojim kriterijima je što nemam kriterije
Meni je humor smiješan uvijek i svuda, ako je kvalitetan humor. I ako je neko takav, dugo vremena neću ni primjetit njegove mane.