zna se ko je gospodar na summoner's riftuWoole Triwunovich wrote:
simbol modernog gejminga

Moderator: Benq
zna se ko je gospodar na summoner's riftuWoole Triwunovich wrote:
simbol modernog gejminga

Bloo wrote:nisam probala LoL, mada ga svi hvale...mada ima cute likova ona neka curica i medo itd

Jedini los heroj kojeg je riot izbacio bio je yorick kad je tek izasao mislim da ce biti jos promjena posto je jos na PBEWoole Triwunovich wrote:al' je ping tamo očajan..
gled'o sam maloprije stream s tim champom, samo mu ulta valja..

Ja sm svoj NES sa 2 dzojstika i masu "disketa" prodo prije deset god i dan danas placem zbog toga :'( a jbt... hljeb ti poljubim koliko ti zavidimAverus wrote:Da se pridružim...
Prvo:![]()
![]()
vidi Bloo
otkad tebe nisam vidio jbt
![]()
Drugo: Ljudi, ja još uvijek imam Nintendo NES sa 2 kontrolera i nekih 20ak igrica![]()
Treće: Sve iznad spomenuto sam igrao (osim Fallout jer ga mrzim) i svi ovi vaši postovi mi izazvaše jedan onaj pravi pošteni uzdah pun nostalgije![]()
A sad moram spomenuti jednu igru koje se možda neki sjećaju, a neki je vjerovatno nisu nikad ni zaigrali...
Naravno The Curse of Monkey Island
KPNCTNJAH wrote:Kurwa, kokot i ostala sranja.. imao sam posla s njima na cs-u, a i onda na onom ultrasonlineznaju 3 rijeci koje predstavljaju neku uvredu.. kako je nekad dobro sto smo odavde... mozes izmisliti psovku kakvu pozelis
![]()
vidjet cu da sutra opet malo uletim, opsujem koji put.. mozda i na east odem u nadi da ce biti bolje![]()
igras li ovo cudo...
kako psujem onom ko mi posla
atmosfera je okej...i balistika :d samo je malo prica supljaPartijaner wrote:Vrijedi li igrati Stalker trilogiju ?![]()
Gledao maloprije malo gameplay, slicno mi nesto kao Metro.

Averus wrote:Fina ponuda...![]()
Borderlands GOTY + Borderlands 2
12$ (ušteda oko 40$)
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6832205144

Averus wrote:Klinac, Larry 14 eura!