Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sema911s wrote:decki moze prijedlog za kakvu strategiju,. nesto tipa c&c, da je imalo realno,.,da ono moras mozak upotrijebit,., a da nije pre zahtjevno sa racunjanjem,. civilizacija, cosack, c&c, age, tako sta,., da pravis ono od nista imperiju,.,
il neka igra sa avtima da nije blur, nfs, grid i slicno to imal sta ko GT il forza da moze na kompjuteru,.,
nemora bit nista novije,.
jesi probao Company of Heroes?
a u svakom slucaju probaj Heats of Iron- Darkest Hour
ili Sudden strike ..
na sudden strike odrasto,., sva tri dijela oriđiđi imam,., company mi nije nesto,., sto neznam,., hvala za heats of iron probam veceras ako imas sta jos tako slicno zahvaljujem
BadCopy wrote:Sastavio sam si kompic sa ovim komponentama:
D3 4GB 1600-999 NQ K2 GSK (RAM 4GB)
Toshiba DT01ACA Series 500GB, SATA 6Gb/s ( Disk)
760GA-P43 (FX) (Maticna)
Aerocool AP-550 (kuler)
CPU AMD FX-4130 4x 3800 MHz Tray AM3+ ( 4X3800MHz)
MSI R9 270 Gaming BF4 (2GB graficka + BF4 gratis)
Ima li neko neku preporuku za igrice?
Ova snajperana mi se cini zanimljivom,NBA 2014 vec imam.Mene najvise privlace igrice gdje imam nekog svog cikca kojeg mozes napucavat sto bi se reklo.
Ali i bilo kakva druga preporuka je dobrodosla
Kad si vec uzeo makinju Imas na Steamu Dayz Standalone - ne treba ti vise nista u zivotu
et malo proguglaj
ne preporucujem ni ja svasta
Ja se nadam da cu dobiti gdje Dayz SA na giveawayu jbga,nemam para
760GA-P43 (FX) (Maticna)
Aerocool AP-550 (kuler)
Ova snajperana mi se cini zanimljivom,NBA 2014 vec imam.Mene najvise privlace igrice gdje imam nekog svog cikca kojeg mozes napucavat sto bi se reklo.
760GA-P43 (FX) (Maticna)
Aerocool AP-550 (kuler)
pa sto ne ubaci 8gb rama
Ako nije prijeko potreban, bolje sačekati dok ne pojeftini opet jer je RAM trenutno kriminalno zacijenjen!
uffff Kako je ovaj Dark Souls ovisan. Stvarno fenomenalna igra, a treba imati bruku zivaca. Umre se bukvalno 100000 puta jer nisam nikada igrao tezu igru. Igram je vec mozda 10 sati a nemam pojma koji je plot igre. Morao sam googlati da bi znao
760GA-P43 (FX) (Maticna)
Aerocool AP-550 (kuler)
Ako se navuces na Battlefield ne treba ti nista vise
Ja vec mjesec dana sam navucen na BF3, ostale ne stignem ni probat
A sto se tice tog cikice, ocigledno volis igre tipa Withcer 2, Skyrim, pa ako to nisi odigrao, skini to, pa se javi opet za nekih po godine
thekupus wrote:je li iko igrao ARMA-u III, kakva je?
nisam igrao ali je po recenzijma sahranjena...treba kila ipo pacheva da bi kako treba radila, single player gotovo da ne postoji itd itd ..ja se kanim da krenem arma 2 da pocnem ali znam da ce mi uzeti puno vremena ...
Zna li neko bi'l mogao sad da skinem FIFU da instaliram i da igram ako imam vec instaliran orginal preko origina ? Vidim ima neki patch za svjetsko prvenstvo pa da igram to malo ali ne bih nista da barcem ovamo na orginalu da ne sjebem tamo mi je ultimate team i sve
Kako da treniram na fifi ? WTF ? Nema korner,a slobodnih samo trcim prema golmanu i sutam. Sto je najgore nece sa dzojstikom ,moram sa tataturom jer na treningu nema select sides.