Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

typeOnegative

#8876 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

Averus wrote:
Tuzla111 wrote:Sta je sa ovim, preko google sam ovo nasao.
https://www.origin.com/en-us/store/buy/ ... n-ANW.html

hoce li mi doci i download za ovu cijenu i onaj code za aktivaciju?

Samo pozuri , nece ti bit jos dugo ova cijena .... Sad je na Origin - u Black Friday rasprodaja , pa je na popustu . Poslje ce bit skuplje.
Da bi mogao igrat NFS , moras imati account na Originu i instaliranu istoimenu aplikaciju .
Idi na ovaj link pod opcijom register napravi acc i skini aplikaciju

Ako izvrsis kupovinu igre sa ovog linka sto si naveo gore (sa Origina direktno) , igra ce ti se automatski pojaviti u library-u poslje checkout-a . Ako je kupis negdje drugo , onda moras odraditi tkzv ``redeem product code`` tj. aktivaciju. Otvori Origin app i u lijevom gornjem uglu klikni origin i iz skocnog menija odaberi opciju redeem product code i kljuc koji si dobio kopiraj u za to predvidjeno polje . Pogledaj slike kako to sve izgleda

Image

i poslje aktivacije slika library-a

Image
Last edited by typeOnegative on 30/11/2013 05:05, edited 1 time in total.
SmokingMan

#8877 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Maharadza wrote:
Quaresma wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako me podsjeti na ovo:

150 sec. vremena, sve što dovuće na određeno mjesto je njegovo! Epic! 8-)
Tuzla111 wrote:Imal gdje da mogu kupiti online Need For Speed The Run i downloadirati. Neki provjeren sajt.
Hvala
Izvoli:

http://www.g2play.net/store/Need-for-Sp ... nager.html

Lično uzimao BF3 i još neke igre na stranici, sve rega! :thumbup:
Ja pohlepe,uzima po nekoliko istih stvari, da sam imao priliku ja bi sebi lagano,LED TV,Alienware laptop (ako ga ima na stanju u Saturnu),PS4,XBOX ONE,par igara,dobar aparat za brijanje i to je to.
Drvosjeca iz Dejcica

#8878 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Averus wrote:
Tuzla111 wrote:Sta je sa ovim, preko google sam ovo nasao.
https://www.origin.com/en-us/store/buy/ ... n-ANW.html

hoce li mi doci i download za ovu cijenu i onaj code za aktivaciju?
Origin je EA.com :)
Sve regularno ;-)

Dalje, ljudi, imamo 60+ naslova na popustu:

http://www.gog.com/promo/black_friday_w ... omo_291113
Šteta što nisu Far Cry3 spustili cijenu. :(
Tuzla111

#8879 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tuzla111 »

typeOnegative wrote:u

Ako izvrsis kupovinu igre sa ovog linka sto si naveo gore (sa Origina direktno) , igra ce ti se automatski pojaviti u library-u poslje checkout-a . Ako je kupis negdje drugo , onda moras odraditi tkzv ``redeem product code`` tj. aktivaciju. Otvori Origin app i u lijevom gornjem uglu klikni origin i iz skocnog menija odaberi opciju redeem product code i kljuc koji si dobio kopiraj u za to predvidjeno polje . Pogledaj slike kako to sve izgleda
skinuo origin, napravio acc i kupio igru, evo downloadira.
Hvala na pomoci. Jel ovo mogu koristiti samo na ovom laptopu ili mogu kako skinuti da koristim i na drugom ? :razz: :S
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#8880 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Tuzla111 wrote:

Hvala na pomoci. Jel ovo mogu koristiti samo na ovom laptopu ili mogu kako skinuti da koristim i na drugom ? :razz: :S
gdje god instaliras origin,racunar,laptop,nije bitno,moci ces skinuti igru.
Tuzla111

#8881 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tuzla111 »

Decerto wrote:
Tuzla111 wrote:

wow to je extra onda.
Hvala mnogo, evo skida igru. net bi mi trebao biti 15mb a malo je sporiji sad, al igra je samo 2mb po sec.
Decerto

#8882 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Tuzla111 wrote:

wow to je extra onda.
Hvala mnogo, evo skida igru. net bi mi trebao biti 15mb a malo je sporiji sad, al igra je samo 2mb po sec.
tako to i radi,15 megabita po sekundi,podijeli na 8 zato sto je 8 bita jedan bajt,i izadje ti 1.9,eto 2 megabajta po sekundi.
DON_eARL

#8883 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

Konačno je legao i Sim City. 30$ za Digital Deluxe Edition nije mnogo. :D

Pazarih i Thief kolekciju na GreenManGaming za 3,04$. GMG i njihovi vaučeri od 20% su zakon, + sve cijene su u $. :thumbup:
suadfor

#8884 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by suadfor »

i onda kazu bosanci stoka :kiss: :bih:
Averus

#8886 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Jah... I tako...

Fifa14 presudila, gamepad zavrsio prepolovljen... :facepalm:

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8887 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

jeboga NBA i pleme.

za koji k*rac protivnička ekipa počne u zadnjoj četvrtini pogađati nemoguće šuteve? zbog kojeg klinca u zadnjoj četvrtini moji saigrači igraju ko retardirani? za koji k*rac uspiju istopiti prednost od 10 poena za minutu?

:-)
Averus

#8888 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Chmoljo wrote:jeboga NBA i pleme.

za koji k*rac protivnička ekipa počne u zadnjoj četvrtini pogađati nemoguće šuteve? zbog kojeg klinca u zadnjoj četvrtini moji saigrači igraju ko retardirani? za koji k*rac uspiju istopiti prednost od 10 poena za minutu?

pogledaj moj prethodni post...

EA izgleda podrazumijeva da je "AI" = "učiniti protivničku ekipu malo jačom, ali mojima slomiti noge, ruke, vrat, izbiti oči i izvaditi mozak"

Hvala, makar znam da nisam jedini koji je to primjetio :oops:
Mustang1

#8889 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Da vidis na ps4 :D Mene stid vise ikad upalit ista na kompu da igram :D
SundanceKid

#8890 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SundanceKid »

Ja prestadoh igrat zbog takvih gluposti. Stvarno se iznerviras, igras cijelu tekmu normalno, onda odjednom oni polude, a moja ekipa se retardira. Inace me nervira puno stvari na ovoj NBA, od fulanja potpuno otvorenih suteva iz polja (protivnik nece nikad fulit) do tog da svaki dribling i kontakt s igracem vodi do izgubljene lopte, igraci mi fulaju polaganje, puno promasaja ispod kosa...

Sve skupa ova nova mi je gora nego prosla....
typeOnegative

#8891 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

Averus wrote:Jah... I tako...

Fifa14 presudila, gamepad zavrsio prepolovljen... :facepalm:

Image

:D

Malo sta moze izvuci zivce kao igre ... pogotovo ove sportske ( FIFA , PES) , napravljene da izvuku ono najgore iz ljudi . Imam u blizini kompa neispravnu tastaturu za oštemavanje i lijecenje psihe u ekstmemnim situacijama . Nisu cesti , ali kad se dogode :evil: :twisted:
Averus

#8892 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ma brate, ja volim izazove. Zaista volim.
Ali kad je nesto namjesteno, nepravedno ili neposteno, onda se fakat pretvorim u najgoru verziju mene...

Igram karijeru, u jednoj sezoni sam presao iz nekog tamo tima u Stuttgart. Medjutim, trener konstantno ubacuje apsolutno nesposobnog Traorea u napad, a Ibisevic na klupi, udje poslednjih 3 minute igre :-)

I tako, glavna utakmica, protiv najmrzeg protivnika (Bayern), meni ocjena 9.1, a rezultat 0:0...

I odjednom u drugoj polovini drugog poluvremena, moji igraci nit' znaju potrcati, ni uzeti loptu, ni dodati loptu, ni primiti loptu... NIŠTA!
Ja k'o blesav trčim od gola do gola, ali džaba... I eto... Sreća pa nisam zamahnuo ka monitoru, nego sam samo od huje prepolovio gamepad u rukama...

Valja sad naći novi :oops:
thekupus

#8894 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by thekupus »

ja hocu da kupim joystick za laptop da mogu igrati normalno NBA i FIFA-u, ima li iko neku preporuku (pretrazio sam cijeli ebay i amazon za neki normalne cijene koji ima shipping za poljsku, gdje sam sad)

ili mi je mozda bolje da pokusam da kupim onaj converter za playstation joystick u usb, a da mi moji od kuce donesu moj stari joystick od PS2 kad ih vidim?

sta mislite?
typeOnegative

#8895 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

thekupus wrote:ja hocu da kupim joystick za laptop da mogu igrati normalno NBA i FIFA-u, ima li iko neku preporuku (pretrazio sam cijeli ebay i amazon za neki normalne cijene koji ima shipping za poljsku, gdje sam sad)

ili mi je mozda bolje da pokusam da kupim onaj converter za playstation joystick u usb, a da mi moji od kuce donesu moj stari joystick od PS2 kad ih vidim?

sta mislite?

Ako imas vec joystick od PS2 , nabavi taj konverter ,a ako ne moja preporuka ide za XBOX 360 controller . Imas ih na PIK - u. Imam dva i ekstra su pocev od kvalitete do izrade i ergonomije i imaju ucitane profile kontrola za 99.9999 % igara tj cim pokrenes igru ne moras nista stimati sve opcije kontrola se automatski ustimavaju . :D
Averus

#8896 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Kako se kreću cijene jednih i drugih?

Htio bih uzeti ili PS2 ili X360 controller :)
Averus

#8897 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ako nekoga zanima igrica Enclave, regisrujte se na http://www.dlh.net/de/register i dobicete steam-key besplatno na mail :)
Decerto

#8898 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ja sam se registrovao,aktivirao sam mail koji mi je dosao ali nikako ne mogu da se logam na stranicu...i nigdje tog steam keya :P
Averus

#8899 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Kad se registrujes, dobijes activation e-mail.
U tom mailu kliknes na aktivacijski link, a slijedeci e-mail koji dobijes ce imati enclave key u sebi...

Ukupno daju 100.000 ključeva, pa valjda nije prekasno :-?

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8900 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Fifa brazzers.
Post Reply