kako sam već govorio, kod mene je 3570K i Asus 7870, i rečeno mi je da imam prostora i za overklok, i grafičke i procesora
al, ako budem to radio, neću ga pretjerano "roštiljati"
Moderator: Benq
dajte nemojte se faliti imajte obzira prema nama sto imamo krseverexandroid wrote:jel to corsair napojna?
gdje si to nabavio?
sve je od corsairarexandroid wrote: jel to corsair napojna?
gdje si to nabavio?
Sačekaj patcheve, ili igraj starije verzijeHerr Flick wrote:U cemu je fol u FM-uOvo je stvarno više glupo.Koji god klub da sam uzeo obavezno sam izgubio u prvoj utakmcii prvenstva ali obavezno i jos jedna stvar,ako prvi zabijem gol odmah cu ga i primit bilo kako da stavim postavek,defensive control ili ostane na standard.Fakat mi sve vise i vise ide na zivce
dobar babo, dobarQuaresma wrote:sve je od corsairarexandroid wrote: jel to corsair napojna?
gdje si to nabavio?
babo nabavio
Football Manager 2014-RELOADED
Mr.Stifmeister svaka mu dalaBaltazar_khan wrote:Football Manager 2014-RELOADED
Dolazi li editor uz ovu verziju?Football Manager 2014-RELOADED
Imam ja link za grbove,dresove i slike igraca.Ukupno oko 10gbEborg wrote:Da ponovim, gdje da nabavim grbove, slike i nasu ligu?
kosa jarane, njena kosa na vjetru mi je bilo nešto fascinantnoMadrid wrote:Pa zar nosteam ne ide dobro?
Nego zavrsio sam Origins, finalna borba sa baneom me izhebala sam tako, dok nisam otisao na youtube nisam ga mogao ni rjesit![]()
Krenuo Tomb Raider, kakva igretina![]()
Onakvih lokacija se ne sjecam ni u jednoj igri, lica, pokreti tijela, ruku... na najvecem nivou![]()
E jedino da su "njih dvije" malo vece, al posto su ovo poceci Lare, valjda ih je tek poslije sredila