Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosnian Dragon1 wrote:kakav je ovo jad od grafike na BF4 SP, kolko su falili frostbite 3, gledam auta ona po cesti ko da su nacrtali samo , pucas u staklo ne razbije se , pucas u zid nema nikakve rupe od metka nista samo ko da prodje kroz njega, a kad gledas na yotuube kad su najavljivali ti bi reko najbolja grafika ikad....
Ili nisi odradio nešto kako treba ili pravac oftamolog
Grafika razvaljuje, čak i na low. Oni kinezi mi se sakrivaju iza stubova, ja pucam i vide se komadići betona koji otpadaju od mojih metaka.
Pa dobro jb ga, nazalost kad zavrsis sve misije koje imas onda ti ostaju STF i PvP, al i tu je dobro jel imas one reputacije ako ih nisi zavrsio plus sto uvijek ubace nesto novo sa svakom novom sezonom ja jos New Romulus misije i reputaciju nisam zavrsio a niti Nukaru, a od 15 novembra dolazi sezona 8 sa Vothovima kao glavnim badassima. Jos ako imas finu ekipu za igru kao ova flota pa se nadjemo i deremo, a pored toga imas neogranicen izbor misja koje znaju biti i fantasticne u Foundiriju (to su ti one misije sto rade igraci) a daju fine nagrade mada su nevezane za igru al ima dobrih i napetih do jaja.
Pa imam vec Fleet lvl 16 i super je ali hvala na ponudi.
Al eto svaka je igra repetativna ali u svakoj mmo igri igra tek pocinje sa max levelom .
Suadfor: Ma nisam je prodao nego nekoliko dana nisam mogao ni da upalim pc pa sam izvadio novu grafu i ubacio neku staru i odmah moze. Kontam je nositi da je poprave u servisu jer traje garancija jos mjesec dana, pa cekam dok nisam siguran da je do grafe. A posla nema na vidiku
Šveđanin wrote:Isplati li se uzeti FM14 za 30 eura?
Nisam isprobao..
Ne isplati,ja sam igrao 7 dana beta verziju i po onom sto sam ja igrao i citao po forumima gotvo da se nista nije promjenilo osim sto se igra malo ubrzala.drukcije press konferenicije i transferi,ostalo sve isto
Da ne spominjem match engine koji je i dalje katastrofa.Plus su jos stavili i neki in-game editor,pa ces moci u igrici mjenjat ocjene igracima,npr moci ces Messija u po sezone stavit da igra za tvoj tim.Sve u svemu fm je ove godine sjeban
Šveđanin wrote:Isplati li se uzeti FM14 za 30 eura?
Nisam isprobao..
Ne isplati,ja sam igrao 7 dana beta verziju i po onom sto sam ja igrao i citao po forumima gotvo da se nista nije promjenilo osim sto se igra malo ubrzala.drukcije press konferenicije i transferi,ostalo sve isto
pa beta nije finalna i sve sto tu nije sljakalo popravilo se do finalne verzije