Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

agent_zero

#22677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by agent_zero »

Koja je bolja igra, age of empires 2 hd ili age of empires 3 complete edition?
Averus

#22678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

@sarayevo: hvala :) Dishonored sam prekucao, čekam da nekad u budućnosti kupim D2 :D

agent_zero wrote:Koja je bolja igra, age of empires 2 hd ili age of empires 3 complete edition?
Bolja igra je AoE2, ali joj je cijena niđe veze s obzirom da je to prepakovana igra stara 150 godina. Samo su ubacili modove koje su napravili fanovi, ali su naravno potpisali kao svoje... :oops:

Skini oba, probaj jedan, probaj drugi i eto :) Imaš ih na torentima koliko ti volja

EDIT:
Probao Civilisation V
Igrao tutorial 4 sata
Mrzim Gandija.
aditon

#22679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

Chmoljo wrote:
Mega Man X wrote:
aditon wrote:nema igre bez bethesda igara bar kad o gameplayu igre govorimo :)
Nema bugova i glitcheva bez Bethesda igara bar kad o bugovima i glitchevima govorimo.
ono kad u Skyrimu mamuti padaju sa neba, to je vremenska nepogoda? :D
taj bug npr nisam primjetio ali slažem se da tradicionalno imaju porilično bugova, međutim sve se to kompenzira gameplayom njihovih igara. Iskren da budem, na novom Doom-u nisam uočio niti jedan bug, a igrao sam samo single player. Jbg, da uklone bugove imali bi savršene igre a niko i ništa nije savršeno :)
Mega Man X

#22680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Pa normalno da nema bugova na novom Doom-u kad je id Software igru napravio. Bethesda je samo publisher. :mrgreen:
peepeep

#22681 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by peepeep »

Averus wrote: Probao Civilisation V
Igrao tutorial 4 sata
Mrzim Gandija.
:lol: gandi sve neće a sve mu smeta i onda kad se najmanje nadaš, eto ga da te napadne sa svake strane i to obično nije sam :lol: seronja
p206

#22682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

:lol: Gandi je i mene sj... par puta
taman skupim vojsku i resurse da nekog zauzmem, a on navali sa ledja sa slonovima
House

#22683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

:lol:

F1 2016 je odličan! 8) :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#22684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

aditon wrote: taj bug npr nisam primjetio ali slažem se da tradicionalno imaju porilično bugova, međutim sve se to kompenzira gameplayom njihovih igara. Iskren da budem, na novom Doom-u nisam uočio niti jedan bug, a igrao sam samo single player. Jbg, da uklone bugove imali bi savršene igre a niko i ništa nije savršeno :)
davno sam igrao, pa se više i ne sjećam. ali taj mi se urezao u sjećanje. još sam igrao nakon što je igra ispeglana.

dok je recimo Witcher 3, koji je umnogome veća igra, mnogo manje podložan bugovima od Skyrima.

i šta velite, Gandi hinja mrtva? :D
Averus

#22685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Gandiju je sve oprošteno. Sad mrzim onoga Askia pakaša... :oops:
Maharadza

#22687 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Izbacili novog' heroja za Overwatch;

Balanced much?! :mrgreen:
agent_zero

#22688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by agent_zero »

Ma bjež', sinoć k'o klinjo kakav do iza pola 2 igrao age of empires 3, navuklo me, em uporedo igrao i ekspanziju war chiefs. :-D :-)

A onu dvicu u HD verziji batalite, loše do bola. A svakako smo to svi igrali u originalu.
peepeep

#22689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by peepeep »

Maharadza wrote: Balanced much?! :mrgreen:
Blizzard je inače poznat po odličnom balansu. :D
Ljudi su toliko nesposobni po tom pitanju da je to smiješno... inače, primjetio sam da im je SC2 scena maltene pa propala. Nije mi jasno šta se desilo :roll:
Averus

#22690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

agent_zero wrote:Ma bjež', sinoć k'o klinjo kakav do iza pola 2 igrao age of empires 3, navuklo me, em uporedo igrao i ekspanziju war chiefs. :-D :-)

A onu dvicu u HD verziji batalite, loše do bola. A svakako smo to svi igrali u originalu.

Mene stid reći do kad sam sinoć civilizaciju igrao, a ja ni ne volim strategije :oops:
Ma dvica je bila fora nekad, kad se preko hamachija tuklo :D
Ovo novo je samo mužnja para
avaks

#22691 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by avaks »

soul_eclipse wrote:Besplatan Ryse: Son of Rome!

https://www.gamesessions.com/zz/Game/RyseSonOfRome

:thumbup:
Fino fino :thumbup:
Hvala što si nam podijelio :mrgreen:
l33t

#22692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Svaki novi heroj, champion, char, u svakoj igri ce na pocetku biti OP, ne znam sto se cudite :D ako imaju mikrotransakcije ljudi ce ga kupovati (easy money). Zato svaki novi update nerfa se novi heroj.
ferratilis

#22693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Eto postali ste isti kao oni na redditu sto kukaju oko balansa. Pa prvo izbace heroja na PTR, onda cekaju feedback i onda balansiraju, tek onda izbacuju na live verziji. Ne mogu oni znati od pocetka kakav koji heroj treba biti. Isto je sa svakom multiplayer igrom. Samo je kod Dote razlika sto je Icefrog pametniji od vecine dizanjera, pa igra djeluje "balansiranije" od drugih :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#22694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Averus wrote:
agent_zero wrote:Ma bjež', sinoć k'o klinjo kakav do iza pola 2 igrao age of empires 3, navuklo me, em uporedo igrao i ekspanziju war chiefs. :-D :-)

Mene stid reći do kad sam sinoć civilizaciju igrao, a ja ni ne volim strategije :oops:
ja guglam side questove na witcheru pa ih sad odrađujem :lol: :D
peepeep

#22695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by peepeep »

ferratilis wrote:Eto postali ste isti kao oni na redditu sto kukaju oko balansa. Pa prvo izbace heroja na PTR, onda cekaju feedback i onda balansiraju, tek onda izbacuju na live verziji. Ne mogu oni znati od pocetka kakav koji heroj treba biti. Isto je sa svakom multiplayer igrom. Samo je kod Dote razlika sto je Icefrog pametniji od vecine dizanjera, pa igra djeluje "balansiranije" od drugih :D
Daj molim te, zna svako ko je igrao WoW koje je uživanje bilo igrati Paladina...
Prvih par dana nakon major patcha je bio buffan. Poslije toga se išlo na bubble boy jer bi ga nerfali do bola :D
Blizzard nikada nije bio dobar u balansiranju, čitam da je to poprilično sjebalo i sc2.
Raigor Stonehoof

#22696 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

l33t wrote:Svaki novi heroj, champion, char, u svakoj igri ce na pocetku biti OP, ne znam sto se cudite :D ako imaju mikrotransakcije ljudi ce ga kupovati (easy money). Zato svaki novi update nerfa se novi heroj.
Ne lupaj, vidi se da nisi igrao overwatch :)

ne kupuju se heroji, svi su dzaba
l33t

#22697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

Raigor Stonehoof wrote:
l33t wrote:Svaki novi heroj, champion, char, u svakoj igri ce na pocetku biti OP, ne znam sto se cudite :D ako imaju mikrotransakcije ljudi ce ga kupovati (easy money). Zato svaki novi update nerfa se novi heroj.
Ne lupaj, vidi se da nisi igrao overwatch :)

ne kupuju se heroji, svi su dzaba
ma ne govorim samo za OW, opcenito govorim a igrao sam malo
Averus

#22698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Uninstall sam Civ V. Jedna pobjeda dovoljna, igra je odlična, ali jbt nisam tinejdžer da 3-4 sata igram jednu partiju :oops:

Elem, probao sam X-COM: Enemy Unknown.
Priča djeluje zanimljivo, ali nije ovo taktičko kretanje i tako to za mene. Pogotovo poslije Mass Effect-a :)
Al' eto možda se nekad nakanim pa odigram igru, djeluje mi kao odlična priča koju je moja mašta odmah svrstala u ME priču o "prvom kontaktu" :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

e... moja... bronzo...
SmokingMan

#22700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Averus wrote:Uninstall sam Civ V. Jedna pobjeda dovoljna, igra je odlična, ali jbt nisam tinejdžer da 3-4 sata igram jednu partiju :oops:

Elem, probao sam X-COM: Enemy Unknown.
Priča djeluje zanimljivo, ali nije ovo taktičko kretanje i tako to za mene. Pogotovo poslije Mass Effect-a :)
Al' eto možda se nekad nakanim pa odigram igru, djeluje mi kao odlična priča koju je moja mašta odmah svrstala u ME priču o "prvom kontaktu" :lol:
Ja sam zaglavio ne znam šta dalje,sabijen sam na Akritk,okružen Haraldom Blutootheom,koji je zauzeo večinu teritorije.Velika je mana što neam dovoljno veliku teritoriju a i uz to imam loš položaj na mapi.Izlazi na more su beskorisni jer se jedino mogu branit u svojim vodama.Ali sam zato do zuba naoružan,nisam siguran koliko imam bojevih glava. :D

Ja mislim da ako bi se uspio nekako reonganizirati i krenuti u ofanzivu uspio bi zautezi teritorije do centralne evrope i sve do britanje.Bitno je da kreiram neku efikasnu taktiku blitzkreiga. :wink:

Ko želi možemo igrat co op pa da sve poravnamo na horizontu,burjum. :D
Post Reply