Averus wrote:Ja ću bez mic-a, ja ću samo da šetam i ginem.
Prljavi casual

Moderator: Benq
Averus wrote:Ja ću bez mic-a, ja ću samo da šetam i ginem.
Prljavi casual

WeShouldTalk.Averus wrote:Ne sjećam ti se ni koji je tačno tvoj nick u onoj listi (ne zamjeri, ostarilo se)
Mahone, meni se čini da i tebe imam
imaš, ali na steamuAverus wrote:Ne sjećam ti se ni koji je tačno tvoj nick u onoj listi (ne zamjeri, ostarilo se)
Mahone, meni se čini da i tebe imam

pa hajde odgovori, zaigro si se samSmokingMan wrote:Ljudi,hajmo igrat'.
Al se gine ko na traci,jel de.Averus wrote:Lošiji sam nego što sam mislio![]()
A već sam mislio da sam preloš![]()
Al' eto 5-20 K/D moj novi rekord
Ma nepoznata mi mapa, pa dok skontam gdje je šta izginem već 10 putaSmokingMan wrote:Al se gine ko na traci,jel de.
Imaš li B2K DLC?Averus wrote:Ma nepoznata mi mapa, pa dok skontam gdje je šta izginem već 10 putaSmokingMan wrote:Al se gine ko na traci,jel de.
Ja navikao igrati Karkand u BF2 (taj sam najviše igrao), ove novije nisam još upoznao
Šteta,al biće.Averus wrote:Nemam ništa od DLC-eva
malo me živcira taj koncept gdje ne možeš sejvati kad hoćeš, ali razumijem da su htjeli što bolje dočarati težinu svake odluke.thekupus wrote:This War of Mine (inspirisano Sarajevonm u ratu) 80% snizen na Steamu jos 14 sati, kosta 3,80 eura
Mega Man X wrote:SNIPER.ELITE.4.DELUXE.EDITION-STEAMPUNKS
Taj rad sine
Vrijeme je za još jedan pohod izbijanja damu i očiju.

Ja sam nesto malo gledao igru, fol Sarajevo a svi likovi Bruno, Goran, Anica, Cveta...Chmoljo wrote:malo me živcira taj koncept gdje ne možeš sejvati kad hoćeš, ali razumijem da su htjeli što bolje dočarati težinu svake odluke.thekupus wrote:This War of Mine (inspirisano Sarajevonm u ratu) 80% snizen na Steamu jos 14 sati, kosta 3,80 eura
iako je nisam mnogo igrao moram reći da je grafički ova igra prelijepa, i nevjerovatno je pogođen štimung beznađa...
Mega Man X wrote:SNIPER.ELITE.4.DELUXE.EDITION-STEAMPUNKS
Taj rad sine
Vrijeme je za još jedan pohod izbijanja damu i očiju.
jel do mene il ovo daje igru na odredjeno vrijeme, pa ti je uzmeREDDEVILS wrote:KILLING FLOOR
FREE for a limited time!
https://www.humblebundle.com/store/kill ... nner_cross