Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- avaks
- SanskiBiser
#22077 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neko vece ja upalim CS GO....sunce ti, djecurlije od 8-10 godina po glasovima, najvise Rusa
, SUKA OVO SUKA ONO
Ovaj jedan vice HALO HALO HALO, drugi vice SUKA SUKA, treci neki Rumun valjda dere se na engleskom SHUT UP, onda neki pocnu neke neartikulisane glasove pustati...e reko sta meni ovo treba EXIT po kratkom. 
- Maharadza
#22078 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A tek' kad neko pusti nekakve ruske turbo dance-folk hitove...SanskiBiser wrote:Neko vece ja upalim CS GO....sunce ti, djecurlije od 8-10 godina po glasovima, najvise Rusa, SUKA OVO SUKA ONO
Ovaj jedan vice HALO HALO HALO, drugi vice SUKA SUKA, treci neki Rumun valjda dere se na engleskom SHUT UP, onda neki pocnu neke neartikulisane glasove pustati...e reko sta meni ovo treba EXIT po kratkom.
-
Mega Man X
#22079 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Najgore je kad počnu svi u sav glas da ti govore gdje je npr. zadnji lik, ono 1v1 situacija a tebi ono važno da čuješ gdje je, a ovamo ti probi uši stoka.SanskiBiser wrote:Neko vece ja upalim CS GO....sunce ti, djecurlije od 8-10 godina po glasovima, najvise Rusa, SUKA OVO SUKA ONO
Zato "bind [neko slovo ovde] voice_enable 0" i mirna Bosna
- Raigor Stonehoof
#22080 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel ono NOX, vako nekako...Velkoski wrote:prije deset godina je bilo i bolesnih domaćih cod2 timova, ali nas je bitchnet kar'o maksimalno plus smo svi imali odron kompjuetere na 60 fps-a dok su svi normalni u Evropi igrali na 250a i nije bilo para da se putuje bilo gdje... danas bi već bila druga priča, al' da je opet 15 godina imat'
zato se makar klanbejzom guzilo, svi su mrzili nas 3rd world Balkance.
realno, Slovenci su najdalje dogurali u Evropi jer nisu bili jebena sirotinja
zanimljivo mi je da u MOBA igrama nema balkanskih timova na velikim takmičenjima, ali i to je nedostatak para. one korejske kretene sponzorišu Telekomi, ovdje ti jebu mater jer igraš 'igrica'
Ima par Dota igraca sa ovih prostora, Milan Kozomara - MiLAN je nas lik, trenutno igra za ProDota Gaming. liZZard - Admir Salkanovic je igrao za mYInsanity, a sad ima fenomenalan stream i fino para zaradi od toga. Mislim da mu bas fali neko da ga "pogura" kao sto Kristijan spomenu da je neko pogurao Nikolu. Cesto mu u partijama dodju poznati igraci i cesce ih nalupa nego sto izgubi. Al sto me odusevilo kod njega, pokrene Dotu dva puta sa dva accounta, i udje u partiju kontrolisuci dva heroja odjednom, i to dva najteza heroja u igri i razvaljuje protivnicki tim
jedno vrijeme je imao najveci MMR u Europi.
Srbi imaju dosta igraca, cak i nekoliko timova koji su ucestvovali na srednje velikim turnirima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#22081 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Noxicus je bio CS tim, ne znam kakvi su bili na euro sceni, za CS znam za eu4iju i to je to 
liZZard zgejmersa garant, ne znam da je iko drugi koristio taj nick
u lol-u jedan Hrvat u lcs-u i to je to kol'ko znam... s tim da Srbi sada imaju dobru ligu koja naginje ka profesionalizmu
liZZard zgejmersa garant, ne znam da je iko drugi koristio taj nick
u lol-u jedan Hrvat u lcs-u i to je to kol'ko znam... s tim da Srbi sada imaju dobru ligu koja naginje ka profesionalizmu
- Raigor Stonehoof
#22082 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam skonto ovoVelkoski wrote:
liZZard zgejmersa garant, ne znam da je iko drugi koristio taj nick![]()
- ferratilis
#22083 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako je ovo moguce? Jel na dva monitora igra ili... ?Raigor Stonehoof wrote:
Al sto jest jest, jedan je od najboljih Dota streamera, bas je prije nekoliko dana bio appreciation thread na redditu za njega, svakih nekoliko mjeseci objave, fakat je popularan. Mislim da mu je dosta pomoglo kad je s Bulldogom odigrao nekoliko partija pa su ga primjetili
- Raigor Stonehoof
#22084 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima dva monitora sigurno, na jednom igra na drugom mu je twitch chat, e sad dal ukljuci igru na oba kad ovo radi ne znam. al je skill lud, dva najteza heroja u Doti igra istovremeno
evo streama upravo
evo streama upravo
- ferratilis
#22085 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Visage, Meepo, Invoker, Earth Spirit - jedini heroji koje nikad nisam igrao niti planiram 
-
Mr.Fundamental
#22086 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BrecourtRaigor Stonehoof wrote:uh kad se sjetim one livada-mape sa rovom kroz sredinu, i snajperanja
Sjećam se kad sam tek krenuo igrat CoD2 online znao sam samo za onaj bihnetov server. Na njemu je bilo ograničenje da samo dva igrača po timu (čini mi se) mogu imati snajper i sačmu od ukupno 30-40 komadića. I oni sa najbržim netom su bili sniper hadžije na livadi, a mi ostali se zajebavali sa Kar98k ili sa M1 Garandom. Jbg, preko one cijele livade ne možeš ti njega nikako bolje vidjet sa običnim nišanom kao on tebe sa scoopom
Koliko mi je to pičilo po živcima dok nisam otkrio da u svijetu ima i drugih servera osim bihnetovog
- aditon
#22087 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
tema nije esports i gledanje streamova, Čini mi se da si jedino ti ovdje na pogrešnoj temi (kesim se)l33t wrote:ovi ljudi koji ne mogu razmisliti o esportsu i gledanju streamova ne znam sta uopce rade na ovoj temi
- diablobih
#22088 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zar nije bolje gubiti vrijeme sam igrajuci, a ne gubiti vrijeme na gledanje debila koji nazor zele biti smijesni ?
- BHCluster
#22089 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zasto uopste igrati ako gubis vrijeme?diablobih wrote:Zar nije bolje gubiti vrijeme sam igrajuci, a ne gubiti vrijeme na gledanje debila koji nazor zele biti smijesni ?
- diablobih
#22090 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To se tako kaze, nego realno, zasto sam ne igras istu igru, umjesto gledanja nekog tamo debilkosa ?
- BHCluster
#22091 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zabava, radoznalost, chat...diablobih wrote:To se tako kaze, nego realno, zasto sam ne igras istu igru, umjesto gledanja nekog tamo debilkosa ?
- agent_zero
#22092 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BrecourtRaigor Stonehoof wrote:uh kad se sjetim one livada-mape sa rovom kroz sredinu, i snajperanja
Šta je krava tu zaplatilo
- BHCluster
#22093 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
soul_eclipse wrote:Ipak izaberi Ghost Recon kao sto momak rece iznadBHCluster wrote:De reci kakva je igra jer dobio sam igru uz novu graficku, zapravo da izaberem imedju te sto ti instliras ili For the Honour.soul_eclipse wrote:Stigao je kljuc![]()
OK igra, evo dans mi je dosao Dawn of War III kljuc za Steam od ASUSa.
- Raigor Stonehoof
#22094 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zasto ti ne izadjes ispred zgrade i zaigras fudbala, umjesto sto sjedis kuci i gledas neke tamo debilkose?diablobih wrote:To se tako kaze, nego realno, zasto sam ne igras istu igru, umjesto gledanja nekog tamo debilkosa ?
- Raigor Stonehoof
#22095 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cage i njegovi tantrumiVelkoski wrote:Noxicus je bio CS tim, ne znam kakvi su bili na euro sceni, za CS znam za eu4iju i to je to![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#22096 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cage još uvijek igra u Neonu kol'ko znam
Bio je onaj LAN u Domu Mladih prije tačno godinu dana, tu je izgubio u finalu mensčini
Bio je onaj LAN u Domu Mladih prije tačno godinu dana, tu je izgubio u finalu mensčini
- Averus
#22097 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cage mi je do dan danas najkreativnija osoba po pitanju psovki koju sam ikad upoznao 
A Bruno (iz Crack-a) najbolje zna ispričati priču, iako većinom nije istina
A Bruno (iz Crack-a) najbolje zna ispričati priču, iako većinom nije istina
-
peepeep
#22098 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kejdž je macan ipo i raja pravaVelkoski wrote:Cage još uvijek igra u Neonu kol'ko znam![]()
Bio je jednom CS turnir u Skenderiji ali je bilo zavrzlama oko licence jer su naredne godine vlasnici prodali licencu, šta li, pa se nikada više nije ništa igralo.
also, ako ima ko od raje iz neona da je igro wow tamo nekad 2008/9, pozdravlja vas tifus
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#22099 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bio je nekad davno Detonator, kad je tek izaš'o CoD4, a u Skenderiji bio Adepto, stig'o čak i Fnatic.
ali eto, nismo znali izgraditi ništa od toga, debilna država u svakom pogledu, viĆu koliko ću još izdržati prije nego krenem put Njemačke ili Austrije
Prije godinu dana bio Nexus u Domu Mladih, slabo organizovan, ali makar se nešto igralo. Problem je bio što im je fokus bio na glupim jutjuberima, ali razumijem ih, došlo tonu djece, na tome su uzeli pare.
ali eto, nismo znali izgraditi ništa od toga, debilna država u svakom pogledu, viĆu koliko ću još izdržati prije nego krenem put Njemačke ili Austrije
Prije godinu dana bio Nexus u Domu Mladih, slabo organizovan, ali makar se nešto igralo. Problem je bio što im je fokus bio na glupim jutjuberima, ali razumijem ih, došlo tonu djece, na tome su uzeli pare.
- Raigor Stonehoof
#22100 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kad smo na prosloj stranici pisali o balkancima u esportsu, nekako sam uspio zaboraviti makedonca Saksu
a lik prosle godine sa dc-om osvojio drugo mjesto na The Internationalu. njih petorica podijelise 5 miliona dolara
liZzard se sjebo, kaze derao ga u pubovima milion puta
al eto, valjda je imao nekog da ga pogura
liZzard se sjebo, kaze derao ga u pubovima milion puta