Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ferratilis wrote:Kupi Grim Dawn, neces se pokajati
Ako je završen možda ga i "kupim". Prošli put kada sam ga igrao, nije bio završen a iskreno rečeno, pun mi je kufer poluproizvoda što se plasiraju na tržište.
Zavrsen je, ali mozes i pricekati jer uskoro izlazi ekspanzija sa dvije nove klase i masom novog sadrzaja
u Buybook-u u Sarajevu ima kupiti knjige Metro. Nisu nis skupe, mislim ispod 30 KM. Vjerovatno ima i na drugim mjestima gdje se knjige prodaju ali u Buybooku sam vidio. Nisam čitao ali sam igre prešao i ako je igra po knjizi rađena onda ne vidim kako bi i knjiga mogla biti loša, međutim stvar ukusa...
I sta ces? Odigrat SP i to je to, ne brini se nema MP bez 80 keka
Meni dosta. MP mi nije prioritet, a igra će prije ili kasnije bitno cjenovno sklizati. Nepada mi napamet kupovati bilo kakve igre po cijeni od 80 KM. Imam ja život i pored PC-a
Ma SP je da te malo uvede u mehanike same igre i da se raja može hvaliti kako im ide na HIGH bez problema a kada dođe na mapu s 64 igrača i zagužva se pa pođe trzanje
Battlefield je bio i ostao MP igra i zbog toga se i kupovala, kakav ba single kakvi bakrači
Pa naravno da sam odigrao crackovanih, ne tamić, već vlakić. A igrat ću i u budućnosti aBd CPY treba spomenik napraviti. A battlefielda imam 3, i sva tri se i danas igraju masovno, tako da će se igrati i ovaj posljednji i kad mu cijena bude 2-3 eura ili potpuno besplatna. Kao i svaki MP do sada, vrlo brzo dosadi, bar meni.
aditon wrote:u Buybook-u u Sarajevu ima kupiti knjige Metro. Nisu nis skupe, mislim ispod 30 KM. Vjerovatno ima i na drugim mjestima gdje se knjige prodaju ali u Buybooku sam vidio. Nisam čitao ali sam igre prešao i ako je igra po knjizi rađena onda ne vidim kako bi i knjiga mogla biti loša, međutim stvar ukusa...
Ako igras sam moze biti dosadno nakon nekog vremena, ali kad vas ima 13 u timu sama igra postane totalno luda, dok svako progovori koju ne znas ni koja je mapa, samo gledas da pomognes i da dobijes partiju.
I BF1 izgleda prelijepo oku, osim sto nekad magla sjebe ugodjaj.
relativno84 wrote:Ako igras sam moze biti dosadno nakon nekog vremena, ali kad vas ima 13 u timu sama igra postane totalno luda, dok svako progovori koju ne znas ni koja je mapa, samo gledas da pomognes i da dobijes partiju.
I BF1 izgleda prelijepo oku, osim sto nekad magla sjebe ugodjaj.
aditon wrote:Pa naravno da sam odigrao crackovanih, ne tamić, već vlakić. A igrat ću i u budućnosti aBd CPY treba spomenik napraviti. A battlefielda imam 3, i sva tri se i danas igraju masovno, tako da će se igrati i ovaj posljednji i kad mu cijena bude 2-3 eura ili potpuno besplatna. Kao i svaki MP do sada, vrlo brzo dosadi, bar meni.
Pa imaš li ti život?!
Ja o5 kupim neku aaa sebi i samo to peglam (doduše odavno nisam kupio ništa, BF4 zadnji preko Meksika sa svim dlc 50€), a na rasprodajama i bundleovima sam skupio preko 150 igara koje čekaju a nema se vremena (znači dam 2-3€ kao što navodiš)
Em jeftino, em legalno, ne boli glava
Ako mi je ćejf nešto igrati odmah, platim vala, ako ne onda čekam na rasprodaji što je i slučaj.
aditon wrote:Pa naravno da sam odigrao crackovanih, ne tamić, već vlakić. A igrat ću i u budućnosti aBd CPY treba spomenik napraviti. A battlefielda imam 3, i sva tri se i danas igraju masovno, tako da će se igrati i ovaj posljednji i kad mu cijena bude 2-3 eura ili potpuno besplatna. Kao i svaki MP do sada, vrlo brzo dosadi, bar meni.
Pa imaš li ti život?!
Ja o5 kupim neku aaa sebi i samo to peglam (doduše odavno nisam kupio ništa, BF4 zadnji preko Meksika sa svim dlc 50€), a na rasprodajama i bundleovima sam skupio preko 150 igara koje čekaju a nema se vremena (znači dam 2-3€ kao što navodiš)
Em jeftino, em legalno, ne boli glava
Ako mi je ćejf nešto igrati odmah, platim vala, ako ne onda čekam na rasprodaji što je i slučaj.
Ne igram ja od jučer igre. Na kraju krajeva, svakim danom sve manje vremena imam. Trenutno mi je na čekanju 7-8 igara. Kad ću i dali ću ih ikad pokrenuti a kamoli zaigrati, to je vrlo upitno. Tako da za MP zaista nemam vremena a vala brzo i dosadi. Ipak sam sklon više SP. Ovaj battlefield sam igrao u testnoj fazi, u principu MP ko MP uvijek isto samo što su oruža stara 100 godina, suštinske razlike nema u odnosu na druge BF ili bilo koji drugi FPS u MP. A kad govorimo o BF, po meni je ne prevaziđen bad company 2.
aditon wrote:
Ne igram ja od jučer igre. Na kraju krajeva, svakim danom sve manje vremena imam. Trenutno mi je na čekanju 7-8 igara. Kad ću i dali ću ih ikad pokrenuti a kamoli zaigrati, to je vrlo upitno. Tako da za MP zaista nemam vremena a vala brzo i dosadi. Ipak sam sklon više SP. Ovaj battlefield sam igrao u testnoj fazi, u principu MP ko MP uvijek isto samo što su oruža stara 100 godina, suštinske razlike nema u odnosu na druge BF ili bilo koji drugi FPS u MP. A kad govorimo o BF, po meni je ne prevaziđen bad company 2.
A dobar je BFBC2 ali pregazilo ga vrijeme, pogotovo ko je igrao četvorku, a taman šta je njoj falilo je destrukcija razmjera 2ci što su u BF1 i riješili a po meni je to najkompleksniji i najbolji BF do sada. Iako ga nisam kupio, žao mi davati pare za DLC a svakako nije bilo Rusa, Francuza i Jugoslovena koji su i bili podsticaj za početak tog rata
Insurgency nije imao djece dok nisu poceli prodavat igru za 2 eura na Steamu, sad cim udjes na server, il se cuje arapska muzika ili neko galami na arapskom ili ruskom