Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mega Man X
#21126 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ko je igro Gran Turismo 2, sjetit će se da je ovo čudo bilo isto raketa u igri. Kupiš ga i boli te jer ti ne mogu ništa.
- Fajcion
#21127 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Primarni cilj samo skupljati i kupiti njega. A onda svaka utrka je tvojaMega Man X wrote:Ko je igro Gran Turismo 2, sjetit će se da je ovo čudo bilo isto raketa u igri. Kupiš ga i boli te jer ti ne mogu ništa.![]()
-
DON_eARL
- Averus
#21129 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"Hej, sjećate se ono kad smo napravili par dobrih igara, pa onda usrali?
Eh pa sad vam nudimo najnovije igre, koje nikaaaaako nisu sranje, za veoma malo love, a ako date malo više love dobićete i jednu od onih starijih koje valjaju"
- Ubisoft
Eh pa sad vam nudimo najnovije igre, koje nikaaaaako nisu sranje, za veoma malo love, a ako date malo više love dobićete i jednu od onih starijih koje valjaju"
- Ubisoft
- aditon
#21130 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@soul_eclipse
ne mogu da pročitam tvoju poruku, piše mi da "can't read massages that are on hold" pa probaj mi opet poslati novu poruku. ako opet ne prođe, ostavit ću ti mail.
ne mogu da pročitam tvoju poruku, piše mi da "can't read massages that are on hold" pa probaj mi opet poslati novu poruku. ako opet ne prođe, ostavit ću ti mail.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21131 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imaš previše poruka u inboxu. ti obriši koju poruku pa ćeš onda moći pročitati.
- aditon
#21132 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvala Chmoljo, nisam znao za to a svakako sam te mislio pitati o čemu se radiChmoljo wrote:imaš previše poruka u inboxu. ti obriši koju poruku pa ćeš onda moći pročitati.
EDIT: evo izbrisao sam poruke iz inboxa ali i dalje mi javlja da nisam ovlašten čitati poruke koje su na čekanju...
- ferratilis
#21133 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"$3.5 billion worth of games were purchased on or redeemed through Steam last year. That figure includes keys that were bought outside of Steam, in bundles or directly from developers' websites. Galoyonkin disclaims that "The margin of error on this particular number is quite high," and that his estimates varied between $3.3B to $3.6B."
3.5 milijarde zelenih, al zato im i dalje padaju serveri kad krene rasprodaja, podrska im je nikakva, sigurnost i odnos prema hakerima i cheaterima im je diskutabilan. Dozvoljavaju djeci od 13 godina da se klade na CSGO skinove i kojekakve budalastine
Valve se polako pretvara u EA, ili nedajboze, Ubisoft
3.5 milijarde zelenih, al zato im i dalje padaju serveri kad krene rasprodaja, podrska im je nikakva, sigurnost i odnos prema hakerima i cheaterima im je diskutabilan. Dozvoljavaju djeci od 13 godina da se klade na CSGO skinove i kojekakve budalastine
- Averus
#21134 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mass Effect 2 besplatan
Origin "On The House"
http://www.origin.com/irl/en-us/store/f ... -the-house
Origin "On The House"
http://www.origin.com/irl/en-us/store/f ... -the-house
- SmokingMan
#21135 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemoj propustiti,jako zabavam FPS.i S.pass nije skup.Eh,jebem ga,kako ću kupiti SP kada sam ostavio pare za jednu knjigu.febo_acm wrote:Ovo bih trebao da kupim
https://www.origin.com/irl/en-us/store/ ... rd-edition
STAR WARS™ Battlefront™ Standard Edition 9€
-
febo_acm
#21136 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SmokingMan wrote:Nemoj propustiti,jako zabavam FPS.i S.pass nije skup.Eh,jebem ga,kako ću kupiti SP kada sam ostavio pare za jednu knjigu.febo_acm wrote:Ovo bih trebao da kupim
https://www.origin.com/irl/en-us/store/ ... rd-edition
STAR WARS[emoji769] Battlefront[emoji769] Standard Edition 9€
Ma najgore sto mi Wow zauzima puno slobodnog vremena, ne znam kako jos nesta da uklopim
Sent from my iPad using Tapatalk
- SmokingMan
#21137 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kupi bolan da igramo,neka je sila sa tobom. 
- aditon
#21138 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam neki dan pitao ovdje da li je neko igrao star wars jer vidim da je cijena pala a i mene privlači..bar ono što sam vidio na youtube-u izgleda jako zabavno i grafički lijepo. Međutim nikad nisam bio fan star warsa pa ne znam šta očekivati. Ali mislim da ću istu kupiti na kraju...
- avaks
-
peepeep
#21140 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valve se odavno pretvorio u EA. Onog trenutka kada su odustali od razvoja igara i posvetili se Steamu, oni su postali ništa drugo do mašine za stvaranje novca. Dovoljno je pogledati šta su sve uveli i radili zadnjih godina da ti bude jasno da je sve fokusirano na novac. Te kartice, te bedževi te ovo te ono... Pa za svaki trade na Steam marketu, oni uzmu sebi 0.02€. Sad koliko je tačno bilo transakcija u proteklih par godina... to ti samo oni mogu reći.ferratilis wrote:"$3.5 billion worth of games were purchased on or redeemed through Steam last year. That figure includes keys that were bought outside of Steam, in bundles or directly from developers' websites. Galoyonkin disclaims that "The margin of error on this particular number is quite high," and that his estimates varied between $3.3B to $3.6B."
3.5 milijarde zelenih, al zato im i dalje padaju serveri kad krene rasprodaja, podrska im je nikakva, sigurnost i odnos prema hakerima i cheaterima im je diskutabilan. Dozvoljavaju djeci od 13 godina da se klade na CSGO skinove i kojekakve budalastine![]()
- R9..
#21141 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel ko ovdje uzima
plati.com
plati.com
- SmokingMan
#21142 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvi put čujem za ovoga "vendora",ja ne bih rizikovao.
- Acid25
#21143 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ono kad organizuješ LAN Party.

- rajv0sa
#21144 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uzimam ja redovno, svaki put sve bude ok bez ikakvih problema.R9.. wrote:Jel ko ovdje uzima
plati.com
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21145 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FPS igre su propale jer ne mogu/ne žele da naprave pravi anti cheat. Ako su dota/lol clean od cheatera svih ovih godina onda može biti svaka igra, ali očigledno mu nije u interesu.peepeep wrote:Valve se odavno pretvorio u EA. Onog trenutka kada su odustali od razvoja igara i posvetili se Steamu, oni su postali ništa drugo do mašine za stvaranje novca. Dovoljno je pogledati šta su sve uveli i radili zadnjih godina da ti bude jasno da je sve fokusirano na novac. Te kartice, te bedževi te ovo te ono... Pa za svaki trade na Steam marketu, oni uzmu sebi 0.02€. Sad koliko je tačno bilo transakcija u proteklih par godina... to ti samo oni mogu reći.ferratilis wrote:"$3.5 billion worth of games were purchased on or redeemed through Steam last year. That figure includes keys that were bought outside of Steam, in bundles or directly from developers' websites. Galoyonkin disclaims that "The margin of error on this particular number is quite high," and that his estimates varied between $3.3B to $3.6B."
3.5 milijarde zelenih, al zato im i dalje padaju serveri kad krene rasprodaja, podrska im je nikakva, sigurnost i odnos prema hakerima i cheaterima im je diskutabilan. Dozvoljavaju djeci od 13 godina da se klade na CSGO skinove i kojekakve budalastine![]()
Kad se sjetim samo koliko su Codehook i x22 uzeli para još prije 10-11 godina na Call of Duty cheatOvima... Pff. Morao je ići procenat Activisionu i Punkbusteru u to doba. Tad je nekad CoD i umro.
- SmokingMan
#21146 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Juče je od svoje djevojke za rođenda moj priatelj dobio ovo na poklon.

- ferratilis
#21147 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
De pitaj prijatelja ima li mu djevojka sestru, i je li slobodna?SmokingMan wrote:Juče je od svoje djevojke za rođenda moj priatelj dobio ovo na poklon.![]()
- House
#21148 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

outlast 2 izlazi 13-tog januara?!
- BaDa
#21149 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Far Cry Primal - CPY

- relativno84
#21150 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BaDa wrote:Far Cry Primal - CPY![]()