Dosta raje igra na 720p medium/low a nekima je i 20-30fps dosta i igrivo.
Poenta je u igrivosti
p.s.
Ja sam od onih umaženih pa hoću na što boljim detaljima u 60fps
Ne pikam igranje u 24fps jer je to po meni patnja
Moderator: Benq
Ima nas desetak pucamo, pa ako hoces bujrumrelativno84 wrote:
![]()
Očekujem slike i mišljenje.ferratilis wrote:Konacno dobio pozivnicu za Gwent betuCekam mjesecima, mogli su mi odmah dat, jbg kupio sam Witcher 3 original
![]()
Odigrao sam par meceva sa Skellige i Temeria spilom, Temeria spil je preslab, Skellige gazi sve pred sobom. Vidi se da je sve jos uvijek u fazi testiranja, sto se tice balansa spilova i karata. Zaboravi sve sto si naucio o gwentu u trojci, ovdje su karte potpuno redizajnirane, sto me ne cudi jer vjerovatno planiraju dugo izdavati nove karte pa moraju mijenjati dosta stvari. Zasad nema Nilfgaard spila, sto mi se ne svidja jer imaju odlicne spijunske karte. Po ovom sto sam dosad vidio, favorizira se takticka upotreba jedinica sa minimalnim koristenjem specijalnih karata. Sve specijalne karte se zasad fokusiraju na dodavanju hitpointsa svojim i oduzimanju protivnickim jedinicama. Naravno, tu su i weather karte ali u nekoliko multiplayer meceva nisam susreo nekog ko ih koristi. Ima tu jos dosta prostora za poboljsanja. Tehnicki, igra je savrsena. Sve se loaduje brzo, animacije su prelijepe, glasovi karata su uzeti iz dijaloga iz trojke pa nekad zna zvucat cudno. Jedino mi se ne svidja sto je paleta boja ovako zarka, odudara od tipicne atmosfere Witcher igara. Deck editor je solidan, mislim da ce ga totalno promijenit do izlaska igre, jer nije bas intuitivan. Za nekoliko sati igranja, nisam imao nijedan bug, sto je odlicno, obzirom da je closed beta. Po meni ce ovo biti odlicna igra, samo se nadam da ce paleta boja biti malo tamnijaAcid25 wrote:Očekujem slike i mišljenje.ferratilis wrote:Konacno dobio pozivnicu za Gwent betuCekam mjesecima, mogli su mi odmah dat, jbg kupio sam Witcher 3 original
![]()

Kad protivnik unisti tu kartu ili na kraju runde se krava pretvara u monster kartu sa snagom 8. Dobra stvar, jer postoji dosta karata koje rade random damage, tako da ako odigras tu kartu protivnik ne smije koristit te random damage jedinice. Ima dosta takvih karata s kojima mozes taktizirat. Ima karata koje su besmrtne, znaci ako je odigras u prvoj rundi, ostaje do kraja ako je protivnik ne unisti specijalnom kartom. Neke karte mozes vratit sa groblja sa +4 snage, sto je totalno ludilo sa skellige spilomAcid25 wrote:@ferratilis
![]()
Kakve su ono krave?
Ima li za mene bujruma?caseytron wrote:Ima nas desetak pucamo, pa ako hoces bujrumrelativno84 wrote:
![]()
Pa i ljudi su na Originu dobijali BF4 dlc-ove besplatno,a ja sam,kao i mnogi drugi,izletio dobrih 40 Eura za premium.Od sada samo ganjam Discount-oveMega Man X wrote:Prvo me Humble Bundle i Codemasters bukvalno shebe sa DiRT 3 (kupio ga u decembru 2015.), te sad i sa Race Driver: GRID (Isto kupljen 2015.)
I to oboje na Steamu.
Dobili ih besplatno ali nakon 2 god. tj. pred sami izlazak BF1!SmokingMan wrote:Pa i ljudi su na Originu dobijali BF4 dlc-ove besplatno,a ja sam,kao i mnogi drugi,izletio dobrih 40 Eura za premium.Od sada samo ganjam Discount-oveMega Man X wrote:Prvo me Humble Bundle i Codemasters bukvalno shebe sa DiRT 3 (kupio ga u decembru 2015.), te sad i sa Race Driver: GRID (Isto kupljen 2015.)
I to oboje na Steamu.
Bolje ikad,nekog nikad.Maharadza wrote:Dobili ih besplatno ali nakon 2 god. tj. pred sami izlazak BF1!SmokingMan wrote:Pa i ljudi su na Originu dobijali BF4 dlc-ove besplatno,a ja sam,kao i mnogi drugi,izletio dobrih 40 Eura za premium.Od sada samo ganjam Discount-oveMega Man X wrote:Prvo me Humble Bundle i Codemasters bukvalno shebe sa DiRT 3 (kupio ga u decembru 2015.), te sad i sa Race Driver: GRID (Isto kupljen 2015.)
I to oboje na Steamu.