Qler wrote:Samo da javim, ako nekoga zanimaCiviliziation V radi na win 8 nakon zadnjeg update-a. Nije radila na win 8.1 sad su to izgleda napravili...
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- BHCluster
#10426 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Bosnian Dragon1
#10427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel to fakat izlazi GTA V za PC
-
DON_eARL
-
l33t
#10429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bosnian Dragon1 wrote:jel to fakat izlazi GTA V za PC
???????
-
Bosnian Dragon1
#10430 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa prije par postova neko je pisao da izlazi gta v za pcl33t wrote:Bosnian Dragon1 wrote:jel to fakat izlazi GTA V za PC
???????
-
DON_eARL
#10431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Garant iz prve ruke.Bosnian Dragon1 wrote:pa prije par postova neko je pisao da izlazi gta v za pcl33t wrote:Bosnian Dragon1 wrote:jel to fakat izlazi GTA V za PC
???????
-
l33t
#10432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
de ba ne bacaj bombe -.-Bosnian Dragon1 wrote:pa prije par postova neko je pisao da izlazi gta v za pcl33t wrote:Bosnian Dragon1 wrote:jel to fakat izlazi GTA V za PC
???????
imam algoritam, cim procitam "GTA V" aktiviram se pretrazim po weba odmah
-
PIMP-Meister-2000
#10433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Madrid wrote:Ma nemam BF4, kontam sam ga uzet, pa gledao na sta se raja zali i jel se sta popravilo, ali izgleda slabo to ide...Quaresma wrote:pa zato nastavite kupovati preordere i sl.
ja se nisam nikad vise pokajao u zivotu sto sam bacio pare na neku igru kao sto je bf3
nisam ni imao premium donedavno, dok mi jaran nije dao, on imao viska
bf4 nemam a niti ga planiram uopste kupovati
mogu reci da sam bf veteran, ali bome kako stvari stoje, tesko da cu ja sta novo od bf zaigrati, pocev od bf3
neka meni bc2, jos ima dosta punih serveraa uz to je i poslednji pravi battlefield
Imam BC2 i BF3, meni su obe dobre, stvarno mi nije jasno sto ti BF3 nije legao, barem ovaj ispaciran, ne znam kakva je situacija bila kad je tek izasao![]()
Izgleda da ce i oni preci na godisnje izdavanje igre umjesto dosada sto su uzimali razmak od 2 godine, to ce ih potopit ako urade, prodavat ce se na staroj slavi kao i COD, ali nista nije vjecno...
Nije mi zao dati pare za original, ali ako je to nesto novo, ovaj novi BF i COD su nesto vec viđeno i zalosno je sto obaraju rekorde u prodaji, jer sto bi se i trudili mjenjat kad narod uzima...
Toliko o BF4! SMEĆE!
- Quaresma
#10434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne svidja mi se zato sto su ga prije pokvarili patchevima, pojacaj-smanji jacinu oruzja, na pocetku nisi ni mogao igrati od silnog crashanja igre, ne svidja mi se bullet drop, ne svidja mi se gampelay opcenito jer vuce na CoD, a na to sam alergican.
nema teamworka, svasta nesta, spominjao sam davno prije sta mi se ne svidja i dosadjivao sam, odlucio sam da prestanem igrati i da prestanem kukati
nema teamworka, svasta nesta, spominjao sam davno prije sta mi se ne svidja i dosadjivao sam, odlucio sam da prestanem igrati i da prestanem kukati
-
l33t
#10435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma cim oni krenu pečeve izbacivat to je smece od igrice, zakrpi ovo zakrpi ono umjesto da su u pocetku to napravili kako treba i izbacili ga 2mj. kasnije... primjer cod4. izaslo pečeva do 1.7 smor ziviQuaresma wrote:ne svidja mi se zato sto su ga prije pokvarili patchevima, pojacaj-smanji jacinu oruzja, na pocetku nisi ni mogao igrati od silnog crashanja igre, ne svidja mi se bullet drop, ne svidja mi se gampelay opcenito jer vuce na CoD, a na to sam alergican.
cod2 najjaca igra bez bugova ikad u tom segmentu, multiplayera.
- agent_zero
#10436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BC2 i dalje najbolji BF bez premca!
- avaks
#10437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Po meni United Offensive ima najjači multiplayer što se tiče cod serijala, najbolji hit detection, pravo kompetitivno i naravno potrebno je skilla da se igra. Ni dvica nije loša mda je meni bila dosta lakša od UO pa smo je mi (moja ekipa) izbjegavalil33t wrote:ma cim oni krenu pečeve izbacivat to je smece od igrice, zakrpi ovo zakrpi ono umjesto da su u pocetku to napravili kako treba i izbacili ga 2mj. kasnije... primjer cod4. izaslo pečeva do 1.7 smor ziviQuaresma wrote:ne svidja mi se zato sto su ga prije pokvarili patchevima, pojacaj-smanji jacinu oruzja, na pocetku nisi ni mogao igrati od silnog crashanja igre, ne svidja mi se bullet drop, ne svidja mi se gampelay opcenito jer vuce na CoD, a na to sam alergican.
nema teamworka, svasta nesta, spominjao sam davno prije sta mi se ne svidja i dosadjivao sam, odlucio sam da prestanem igrati i da prestanem kukatii popravili ga tek kad je igrica propala
cod2 najjaca igra bez bugova ikad u tom segmentu, multiplayera.
Što se tiče BF, igrao sam ga prije COD ali mi u to vrijeme nije legao baš... Bad Company 2 je prava stvar mada sam dosta i BF3 tabirio
Imam i BF4 i mogu reći da je zamisao super ali je igra dosta nedorađena. Sada je igriva mada se ne može reći da je bila takva kada je tek izašla. Računam da će to ove godine ispraviti i da će se i u njoj moći uživati. Nekako nisam izgubio nadu u DICE jer nas pc gejmere nisu prodali kao što su uradili Infinity Ward i Treyarch. Po meni je najveći krivac za to što se dešava sa BF4, EA. Nekako su isforsali da igra što prije izađe tako da je DICE bio primoran da izbaci poluproizvod :/
- p206
#10438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram ovih dana opet onaj Stronghold Legends i pitam se kako su onako dobru strategiju uspjeli pokvariti
samo da su ubacili više protivnika, malo poboljšali njihovu inteligenciju, i doradili grafiku (al u istom fazonu a ne ko u Strongholdu 3) i bila bi ekstra igra, čak i bez multiplayera
koja je igra najsličnija ovoj?
probao sam neke al mi ne leže nešto...
samo da su ubacili više protivnika, malo poboljšali njihovu inteligenciju, i doradili grafiku (al u istom fazonu a ne ko u Strongholdu 3) i bila bi ekstra igra, čak i bez multiplayera
koja je igra najsličnija ovoj?
probao sam neke al mi ne leže nešto...
-
Bosnian Dragon1
#10439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bad company 2 najbolji bf dosad
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sent from my C6903 using Tapatalk
-
febo_acm
#10440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skida se batman na steamu, jedva cekam 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
PIMP-Meister-2000
#10441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji, asylum, city ili origins? Sva tri su vrh, meni lično city i origins najjači, čisto radi Sandbox-a!Zhìxin wrote:Skida se batman na steamu, jedva cekam
-
febo_acm
#10442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Origins, ovaj od 9.90$ 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma kakav United Offensive MP...svi se poštekaju u avione, kamione i tenkove i krhajuavaks wrote:Po meni United Offensive ima najjači multiplayer što se tiče cod serijala, najbolji hit detection, pravo kompetitivno i naravno potrebno je skilla da se igra. Ni dvica nije loša mda je meni bila dosta lakša od UO pa smo je mi (moja ekipa) izbjegavalil33t wrote:ma cim oni krenu pečeve izbacivat to je smece od igrice, zakrpi ovo zakrpi ono umjesto da su u pocetku to napravili kako treba i izbacili ga 2mj. kasnije... primjer cod4. izaslo pečeva do 1.7 smor ziviQuaresma wrote:ne svidja mi se zato sto su ga prije pokvarili patchevima, pojacaj-smanji jacinu oruzja, na pocetku nisi ni mogao igrati od silnog crashanja igre, ne svidja mi se bullet drop, ne svidja mi se gampelay opcenito jer vuce na CoD, a na to sam alergican.
nema teamworka, svasta nesta, spominjao sam davno prije sta mi se ne svidja i dosadjivao sam, odlucio sam da prestanem igrati i da prestanem kukatii popravili ga tek kad je igrica propala
cod2 najjaca igra bez bugova ikad u tom segmentu, multiplayera.Kako god nisu puno napredovali, a nisam kupio zadnji nastavak jer mi se MW3 zgadio, a Bops2 su prelili čašu sa tim polovnim izdanjima.
Što se tiče BF, igrao sam ga prije COD ali mi u to vrijeme nije legao baš... Bad Company 2 je prava stvar mada sam dosta i BF3 tabirio
Imam i BF4 i mogu reći da je zamisao super ali je igra dosta nedorađena. Sada je igriva mada se ne može reći da je bila takva kada je tek izašla. Računam da će to ove godine ispraviti i da će se i u njoj moći uživati. Nekako nisam izgubio nadu u DICE jer nas pc gejmere nisu prodali kao što su uradili Infinity Ward i Treyarch. Po meni je najveći krivac za to što se dešava sa BF4, EA. Nekako su isforsali da igra što prije izađe tako da je DICE bio primoran da izbaci poluproizvod :/
nema dobrog MP-a brez kundačenja i tu je CoD 2 neprevaziđena igra što se tiče pješadijske rokačine
- Averus
#10444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@JoseMujica slažem se. CoD2 je bio fantastičan multiplayer, igrao sam ga danima i noćima s prijateljima 
Kad se sjetim samo frustracija kad te neko odvali kundakom, hoćeš da se ujedeš za lakat
Stvarno super igra! Šteta što nisu nastavili kvalitetno sa kasnijim naslovima (CoD2 je poslednji kojeg sam igrao, poslije toga sam prešao na BF2).
Ali moram reći da mi je BF2 posebno drag, iako je BFBC2 meni najbolja MP FPS igra
CoD2 zauzima posebno mjesto u srcu
Kad se sjetim samo frustracija kad te neko odvali kundakom, hoćeš da se ujedeš za lakat
Stvarno super igra! Šteta što nisu nastavili kvalitetno sa kasnijim naslovima (CoD2 je poslednji kojeg sam igrao, poslije toga sam prešao na BF2).
Ali moram reći da mi je BF2 posebno drag, iako je BFBC2 meni najbolja MP FPS igra
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#10445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
COD igrao godinama u LAN klubu,nisu mi ljudi dali da igram sa njima (ne zezam seAverus wrote:@JoseMujica slažem se. CoD2 je bio fantastičan multiplayer, igrao sam ga danima i noćima s prijateljima
-
l33t
#10446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ah Lan klubovi, kakva je tu atmosfera bila
Cod1 i ut99 pwnacija
smrt čiterima unistili su nam jedine dobre igre -.-
-
febo_acm
#10447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Batman novi drama 
-
DON_eARL
#10448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A tek MOHAA.l33t wrote:Ah Lan klubovi, kakva je tu atmosfera bilaCod1 i ut99 pwnacija
Meni samo nije jasno kako su neki ljudi propali sa ovim klubovima.
- Stjui
#10449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ut ,cod i cod2l33t wrote:Ah Lan klubovi, kakva je tu atmosfera bilaCod1 i ut99 pwnacija
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
penetracija interneta ih je ubila...što bi neko išao u klub da plaća kad može od kuće???
kad se sjetim da sam CoD 1 igrao na dial-up
tad samo velika raja imala onal LoL-ov wireless
kad se sjetim da sam CoD 1 igrao na dial-up