ma ne vjerujem ja u ta sranja. na jednoj takoj sam sakupio bodove za CS:GO, sakupio trazeni br bodova, taman kontam evo ga, pa onda tek otkljuco neku survey koju nema sanse popunit , vise puta pokusavo uvijek isto koju god survey izabro... helem nisam zaigro CS:GO -.-Averus wrote:Bosnian Dragon1 wrote:evo stranica na kojoj se moze dobiti besplatno steam/origin igra ai mogu se kupiti igre po snizenim cijenama. Da bi se ucestvovalo u giveawayu potrebno je skupiti odredjeni broj poena tako sto ce se na stranici lajkat preko fb, tvitera i google plus., potrebno je znaci lajkat i share uraditi i dobiju se poeni.
Evo link: http://ptab.it/2KUxy
Da bi se napravio akaunt potrebno se povezati na stranici dole lijevo pise CONNECT i to je to.
Stranica je 100% ok, priajtelj mi je vec dobio hitman absolution na steamu ai ja sam na putu da skupim poene za BF4
Da bi se vidjela lista igara koje se mogu osvojiti, nako sto se uradi CONNECt klikne se na Catalog , a na EARN MORE se zaradjuju poeni
Pazi se, stranica je prijavljena kao SCAM/SPAM.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- jelashan
#10401 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- SmokingMan
#10402 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima na tone ovih stranica,preko nekih klepaju accounte,uglavnom Origina,niko tek tako naokolo ne djeli cd key-eve džabalesku,a što se tiče surveya to je komedija...
-
Bosnian Dragon1
#10403 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jest al juce mi je jaran dobio hitman absolution tako da ne bi mu dali ako je beze stranica, a znam to za survey na skoro svim ovakvim stranicama je, ali eto ova je ok.SmokingMan wrote:Ima na tone ovih stranica,preko nekih klepaju accounte,uglavnom Origina,niko tek tako naokolo ne djeli cd key-eve džabalesku,a što se tiče surveya to je komedija...
-
Bosnian Dragon1
#10404 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo imaju i facebook grupu: https://www.facebook.com/ALLKEYSHOPCOMjelashan wrote:ma ne vjerujem ja u ta sranja. na jednoj takoj sam sakupio bodove za CS:GO, sakupio trazeni br bodova, taman kontam evo ga, pa onda tek otkljuco neku survey koju nema sanse popunit , vise puta pokusavo uvijek isto koju god survey izabro... helem nisam zaigro CS:GO -.-Averus wrote:Bosnian Dragon1 wrote:evo stranica na kojoj se moze dobiti besplatno steam/origin igra ai mogu se kupiti igre po snizenim cijenama. Da bi se ucestvovalo u giveawayu potrebno je skupiti odredjeni broj poena tako sto ce se na stranici lajkat preko fb, tvitera i google plus., potrebno je znaci lajkat i share uraditi i dobiju se poeni.
Evo link: http://ptab.it/2KUxy
Da bi se napravio akaunt potrebno se povezati na stranici dole lijevo pise CONNECT i to je to.
Stranica je 100% ok, priajtelj mi je vec dobio hitman absolution na steamu ai ja sam na putu da skupim poene za BF4
Da bi se vidjela lista igara koje se mogu osvojiti, nako sto se uradi CONNECt klikne se na Catalog , a na EARN MORE se zaradjuju poeni
Pazi se, stranica je prijavljena kao SCAM/SPAM.
maloprije su davali kljuc od neke igre giveway bude, na grupi najave kad ce bit otvaranje kataloga i ko je skupio dovoljno poena jednostavno uzme igru, jucer moj jaran dobio hitman absolution , nisam ni ja vjerovo mislio sma da je fake sve ali eto nije.
-
Mustang1
#10405 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A imas i jarana koji ganja dzabaluka igrice .. Kad ce on doci na forum da daje u zamjenu nesto sto je dzaba dobio 
-
Bosnian Dragon1
#10406 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sine da ti pravo kazem: DOSADAN SI, NISI ZANIMLJIV, kapiraš?Mustang1 wrote:A imas i jarana koji ganja dzabaluka igrice .. Kad ce on doci na forum da daje u zamjenu nesto sto je dzaba dobio
-
Bosnian Dragon1
#10407 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji je tvoj problem,jesi dobar?Bosnian Dragon1 wrote:sine da ti pravo kazem: DOSADAN SI, NISI ZANIMLJIV, kapiraš?Mustang1 wrote:A imas i jarana koji ganja dzabaluka igrice .. Kad ce on doci na forum da daje u zamjenu nesto sto je dzaba dobio
- Averus
#10408 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haj' haj', nastavite, pa da nam i ovu temu zaključaju
Ako već hoćete džaba steam ključeve, idite na provjereno - tremorgames i to je to.
Ako nećete, nemojte.
Riješen problem.
Ako već hoćete džaba steam ključeve, idite na provjereno - tremorgames i to je to.
Ako nećete, nemojte.
Riješen problem.
-
Mustang1
-
Bosnian Dragon1
#10410 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nema nikakvih problema samo je lik naporan, ne mozes psotavit nista da on ne pametuje, klinac praviAverus wrote:Haj' haj', nastavite, pa da nam i ovu temu zaključaju![]()
Ako nećete, nemojte.
Riješen problem.
-
Mustang1
#10411 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesam ja naporan ili ti sto svaki drugi dan dodjes sa onim igricama koje su se dzaba dijelile i trazis zamjenu ? 
-
Bosnian Dragon1
#10412 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e zao mi je ali to si malo pobrko, crysis 1 i 3 ti se dzaba dijelili??...Ne bih rekao...nego si se ti ufatio metro2033 a to je bilo vrijeme kad nisam ni znao kako steam funkcionise,kad sam smao metro imao od igrica original, kad sam tek pcoeo kupovat originale tako da ti ta prica ne pije vode prijateljuMustang1 wrote:Jesam ja naporan ili ti sto svaki drugi dan dodjes sa onim igricama koje su se dzaba dijelile i trazis zamjenu ?
- relativno84
#10413 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I sta je bolje FiFa il Pes 
- Baltazar_khan
#10414 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://www.youtube.com/watch?v=NoxzmEBiXp8relativno84 wrote:I sta je bolje FiFa il Pes
- relativno84
#10415 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Baltazar_khan wrote:https://www.youtube.com/watch?v=NoxzmEBiXp8relativno84 wrote:I sta je bolje FiFa il Pes
Eh prijatelju nece ovo moja graficka podrzati
-
loool
#10416 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izaslo svetsko za ps3 
-
Madrid
#10417 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tek sad nakon par videa kontam kolko je BF4 smece
https://www.youtube.com/watch?v=5OSv5HH1egE
Sve manje je u ovim MP igrama vazan skil, a sve vise neki momentum, tako su shebali fifu, evo izgleda i BF
https://www.youtube.com/watch?v=5OSv5HH1egE
Sve manje je u ovim MP igrama vazan skil, a sve vise neki momentum, tako su shebali fifu, evo izgleda i BF
- Quaresma
#10418 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa zato nastavite kupovati preordere i sl.
ja se nisam nikad vise pokajao u zivotu sto sam bacio pare na neku igru kao sto je bf3
nisam ni imao premium donedavno, dok mi jaran nije dao, on imao viska
bf4 nemam a niti ga planiram uopste kupovati
mogu reci da sam bf veteran, ali bome kako stvari stoje, tesko da cu ja sta novo od bf zaigrati, pocev od bf3
neka meni bc2, jos ima dosta punih servera
a uz to je i poslednji pravi battlefield
ja se nisam nikad vise pokajao u zivotu sto sam bacio pare na neku igru kao sto je bf3
mogu reci da sam bf veteran, ali bome kako stvari stoje, tesko da cu ja sta novo od bf zaigrati, pocev od bf3
neka meni bc2, jos ima dosta punih servera
- Averus
#10419 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni uvijek draže zaigrati BF2 i BFBC2 nego BF3 i 4
Imam sve do trojke, međutim dvica i bad company su mi puno draži i bolji
Imam sve do trojke, međutim dvica i bad company su mi puno draži i bolji
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10420 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram treutno COD Ghosts...
BF2BC je izmislio pucačinu za Ghostse... uz Half Life i ekspanziju COD United Offensive najbolja što sam je ikada igrao.
BF2BC je izmislio pucačinu za Ghostse... uz Half Life i ekspanziju COD United Offensive najbolja što sam je ikada igrao.
- Capajebo
#10421 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Instalirah FarCry 3, pa kad se nakanim da probam, da vidim i to cudo 
-
Bosnian Dragon1
#10422 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jedna od boljih igara, samo da je makar realnija fizika kod voznje vozila i da se ne izgubi vozilo kad se udaljis od njega previseCapajebo wrote:Instalirah FarCry 3, pa kad se nakanim da probam, da vidim i to cudo
- SmokingMan
#10423 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliko sam samo tako čekao da izađe ovaj nastavak,da bi se na kraju,tj prošle godine,Ubisoft odlučio na "prepravku" čitave igre zbog next-gen konzola.

http://www.ign.com/articles/2013/12/13/ ... -be-remade

http://www.ign.com/articles/2013/12/13/ ... -be-remade
-
Madrid
#10424 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nemam BF4, kontam sam ga uzet, pa gledao na sta se raja zali i jel se sta popravilo, ali izgleda slabo to ide...Quaresma wrote:pa zato nastavite kupovati preordere i sl.
neka meni bc2, jos ima dosta punih serveraa uz to je i poslednji pravi battlefield
Imam BC2 i BF3, meni su obe dobre, stvarno mi nije jasno sto ti BF3 nije legao, barem ovaj ispaciran, ne znam kakva je situacija bila kad je tek izasao
Izgleda da ce i oni preci na godisnje izdavanje igre umjesto dosada sto su uzimali razmak od 2 godine, to ce ih potopit ako urade, prodavat ce se na staroj slavi kao i COD, ali nista nije vjecno...
Nije mi zao dati pare za original, ali ako je to nesto novo, ovaj novi BF i COD su nesto vec viđeno i zalosno je sto obaraju rekorde u prodaji, jer sto bi se i trudili mjenjat kad narod uzima...
- Qler
#10425 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo da javim, ako nekoga zanima
Civiliziation V radi na win 8 nakon zadnjeg update-a. Nije radila na win 8.1 sad su to izgleda napravili...