pano-rad iz 1998 -erotika u akrilu
Moderator: Chloe
Ma necu ono bukvalno pobjeci hehe,,nego postavljam ja svakako i na drugim forumima.A ti si sto jes jes, jedan od jacih ovdje.Navratim ja kao i ostali pa gledam i uzivam u tvojim radovima.A ja sad imam godisnji pa manje slikam,tako da nemam nesto novo ni da postavim,kad bude sta nalijepicu ja opet.A dotle cu da gledam tvoje i ostale radove..Lijep pozdrav svima na ovoj temi i tebi takodjer..Citamo seAndrej4MRN7H wrote:Unasond pozdrav ti i pozdrav ostalima,pa ti si kao i ovi ostali dobri umjetnici,nemoj da bjezis nikud.Ja da nisam vidio vase radove nebi ni ja postavljao tu svoje.Da ste vi tako losi,pa zar bi ja da svoje radove postavim uz vase,ne ,ne...i ja sad da tu budem sam da se pravim pametan necu i nema smisla.Zato te molim da ostanes tu sa nama i da se druzimo i razmjenjujemo iskustva..
Hvala Una sond!unasound wrote:Andrej svaka cast ...kao da si je fotografisao,,koliko ti je vremena trebalo za jednu sliku?? fenomenalno je uradjeno...cestitam
hvala vam na kritickom osvrtu mojih radova,svima vam hvala...staticx wrote:Ljudi kako postaviti sliku na ovome blogu
nekontam

pozz...@staticx evo imas slikovit primjer ovo sto ti je Andrej predlozio..evo ti link i prati ga pa ce biti laksestaticx wrote:Ljudi kako postaviti sliku na ovome blogu
nekontam
hvala ti usaBlues jarane..pa gdje si ti ,jel i tebe ova vrucina udaljila od interneta hahaha...srdacan pozz i od mene svim ljubiteljima ove teme..USAblues wrote:Pozdrav umjetnicima i ljubiteljima umjetnosti !!! Svaka cast![]()
unasond bravo ..dobro radis stvarno...nisam ja bio neko vrijeme ovdje,iskljucio me operator politike zbog ..ne znam ni sam cega...ali evo opet sam tu i pratim vas...ovi su ti radovi predivni,a dobro i ovaj momak iznad tebe radi..umjetnost je to i stilovi su razliciti,ali ja volim druge da analiziram i da njihove radove gledam..