Super rad, zanimljiva tehnika, nisam cesto vidjao ovakav nacin slikanja.
A ti se skolujes za ovo zanimanje.
Ja sam smouki slikar
Moderator: Chloe
okaj budnem se javio kad bude ta tema, a vjeruj mi ni kod mene nije neka pljacka od aparata (minolta s414) nit su ovo nesto pretjerano dobre fotke, sve je to na amaterskom nivou. aj tejk kerstrujnik wrote: @kilam,
vec samo "Save Picture As" tvoje fotografije i odlicne su, ova prva mi je dobra, casa sa ruzom, jako, jako zanimljiva i dobra fotografija i ova sa fildzanima, kako si to uspio/uspjela? Samo cilj je bio da izbacujemo slike sto smo nactali,a mozemo pokrenuti neku novu rubriku za umjetnicku fotografiju. Iako se pokusavam baviti tim, nisam ni blizu ovog sto ti radis. Doduse i nije mi neki aparat.
Wowdinchy84 wrote:Ovo mi bas i nije najreprezentativnije, ali evo i malo mojih svrljotina:
ma hobi iskljucivo, iako sam imao par "tezgi" al nist ozbiljno. hvala na pohvalama al trebate znati da u bih postoji jaka amaterska i poluamaterska fotoscena, vecinu mozete naci na http://www.usefilm.com, i vidjet cete da je ovo samo prosjek kakva ljudi cuda radestrujnik wrote:@kilam,
tvoj aparat je prava zvjerka u odnosu na moj. Moj ima jedva 3,2 Mpx![]()
A i ostale karakteristike mu nisu Bog zna sta, ali ove slike sto si uradio/uradila su odlicne.
Radis li profesionalno kao fotograf ili je t vise hobi?
pepe su ti slikicekilam wrote:ma hobi iskljucivo, iako sam imao par "tezgi" al nist ozbiljno. hvala na pohvalama al trebate znati da u bih postoji jaka amaterska i poluamaterska fotoscena, vecinu mozete naci na http://www.usefilm.com, i vidjet cete da je ovo samo prosjek kakva ljudi cuda radestrujnik wrote:@kilam,
tvoj aparat je prava zvjerka u odnosu na moj. Moj ima jedva 3,2 Mpx![]()
A i ostale karakteristike mu nisu Bog zna sta, ali ove slike sto si uradio/uradila su odlicne.
Radis li profesionalno kao fotograf ili je t vise hobi?
pozz
tacno, instalacija Aide Sehovic povodom desete obljetnice srebrenickog masakra, na zalost moj objektiv nije bio sirok koliko i cijela instalacija na kojoj ne bila prikazana bih i unutar poredani fildjani sa kafom za sve dotada sahranjene zrtve (dva su izuzetak: jedan sa ruzom - koji predstavlja jedinu zenu sahranjenu i jedan prazan koji predstavlja maloljetnika). pored ovih fildjana nalazila se i jedna vreca puna fildjana koja je predstavljala nepronadjene i neintentificirane zrtve. po mojim saznanjima umjetnica zivi i radi (studira?) u new yorku.zmijaIzmaj wrote:to je instalacija, posvecena srebrenickim zrtvama, fildzani neispijene kafe za svaki ugaseni zivot