drekalica28 wrote:nisam ni mislila samnom bleso.NenjiA wrote:@drekalica:![]()
![]()
![]()
neka... ne bi se hanuma složila
![]()
![]()
![]()
@teta: ma kakav ja i talenat...ako si to uopšte mislio.
![]()
na ti ključ pa sa hanumom do zore.
pa nisam ni ja na tebe mislio lol
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
drekalica28 wrote:nisam ni mislila samnom bleso.NenjiA wrote:@drekalica:![]()
![]()
![]()
neka... ne bi se hanuma složila
![]()
![]()
![]()
@teta: ma kakav ja i talenat...ako si to uopšte mislio.
![]()
na ti ključ pa sa hanumom do zore.
uh...dobro jeNenjiA wrote: pa nisam ni ja na tebe mislio lol![]()
![]()
a ne bih ni mog'o do zore
![]()
![]()
![]()

Nesreco,znam ja gdje nisispreca wrote:Meni je lakse reci gdje nisam![]()
![]()
![]()
Pa sto sutis ...hajmo namahvesela_sveska wrote:Nesreco,znam ja gdje nisispreca wrote:Meni je lakse reci gdje nisam![]()
![]()
![]()
e vala ko ga moze u onom wc pristavit svaka mu davala.. dok sam pi... skvrcio se ko kifla, glavom udario u neki klinac na plafonu i prvo sto mi naumpade reko svaka cast ko ga pristavlja u avionuNenjiA wrote:Teta Macheta wrote:Koji tip aviona? Koja linija? Gdje leti avion?NenjiA wrote:Ja bih rado u avionu
I u čamcu![]()
E ovo je fakat koliko muškima fali mašte i kako ne znaju koliko je to bitno
Tip: bilo koji
Linija: bilo koja da traje preko 2 sata
Gdje leti: pa ako sam rekao liniju rekao sam i gdje leti
Curve wrote:e vala ko ga moze u onom wc pristavit svaka mu davala.. dok sam pi... skvrcio se ko kifla, glavom udario u neki klinac na plafonu i prvo sto mi naumpade reko svaka cast ko ga pristavlja u avionu![]()
djes pilot nisam te prepozno'NenjiA wrote:Curve wrote:e vala ko ga moze u onom wc pristavit svaka mu davala.. dok sam pi... skvrcio se ko kifla, glavom udario u neki klinac na plafonu i prvo sto mi naumpade reko svaka cast ko ga pristavlja u avionu![]()
Ko je pričao o WC-u?![]()
hoces rec, pravite turbulencijeTeta Macheta wrote:Ma u WC u avionu se mogu cuda napraviti, problem je samo uci zajedno.![]()
Ali mozes reci da ti je partneru lose od leta ili da mora da uzme lijekove i sl.
I onda udjete i cekate turbulencije.
kritichar wrote:hoces rec, pravite turbulencijeTeta Macheta wrote:Ma u WC u avionu se mogu cuda napraviti, problem je samo uci zajedno.![]()
Ali mozes reci da ti je partneru lose od leta ili da mora da uzme lijekove i sl.
I onda udjete i cekate turbulencije.![]()
ma niko ne bi povjerovao u tu pricu, svi gledaju filmove
Dobro, to je vec malo opasno.NenjiA wrote:ooooo na motoru![]()
![]()
![]()
A ovo kao nije opasno?Ateista wrote:Ideja, nisam isprobao (jos):
U autu ali dok vozim, i to nekom finom brzinom od 100-150 km/h, po mogucnosti jos kabriolet.
pa ne tokom vožnjeAteista wrote:Dobro, to je vec malo opasno.NenjiA wrote:ooooo na motoru![]()
![]()
![]()
nekad je mašta mnogo zanimljivija ako se ne ostvaricitroen wrote:Pretvorite li sta od ove maste u stvarnost ????
Samo sam cekao kad ce neko reci.drekalica28 wrote:A ovo kao nije opasno?Ateista wrote:Ideja, nisam isprobao (jos):
U autu ali dok vozim, i to nekom finom brzinom od 100-150 km/h, po mogucnosti jos kabriolet.
Ma onda to nije nesto zanimljivo.NenjiA wrote:pa ne tokom vožnjeAteista wrote:Dobro, to je vec malo opasno.NenjiA wrote:ooooo na motoru![]()
![]()
![]()
Ja sam vecinu svojih fantazija i ostvario, ovo u autu jos nisam, bar ne u toku voznje.citroen wrote:Pretvorite li sta od ove maste u stvarnost ????
Ateista wrote: Samo sam cekao kad ce neko reci.![]()
![]()
U autu i nije tako opasno, zavisno od ceste, ne moras balansirati kao na motoru.
Pa dobro, morao bih drzati oci otvorene, ali nema veze.drekalica28 wrote:Ateista wrote: Samo sam cekao kad ce neko reci.![]()
![]()
U autu i nije tako opasno, zavisno od ceste, ne moras balansirati kao na motoru.
Haj zažmiri na 3 sekunde (a vidno polje će ti biti daleko duže blokirano) dok voziš 150km/h pa da vidimo zaista koliko nije opasno.