moram...cuske wrote:Ko može da jebe nek jebe ne vidim ništa loše u tome, polje je od cigareta odnosno zdravijebierkof wrote:genijalna tema![]()
Drugi jebu, a ti se cuske kupaj... eto tako ti je to
A i biće nas više
U ovom slučaju, razmnožavanje...

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
moram...cuske wrote:Ko može da jebe nek jebe ne vidim ništa loše u tome, polje je od cigareta odnosno zdravijebierkof wrote:genijalna tema![]()
A i biće nas više

Mirko pazi metak!*mima* wrote:pazi Mirko...................
Naravno, ko moze neka radi, ali ne znaci da ce nas biti vise zbog toga, postoji i kontracepcija.cuske wrote:Ko može da jebe nek jebe ne vidim ništa loše u tome, polje je od cigareta odnosno zdravijebierkof wrote:genijalna tema![]()
A i biće nas više
cuske wrote:Što se tiče drekalice islim da je i ona udata,
Jel da se može samoCurve wrote:cuske wrote:Što se tiče drekalice islim da je i ona udata,![]()
nešto se ne sjećam da je napisano šta se radilo.kokuz_sa wrote:ovo je garant temu drekalicin COJK otvorio s njenog akaunta da s epofali sta je s njom radio na Mjedenici
nije bilo ni potrebno..dovoljno je receno da se tu bilodrekalica28 wrote:nešto se ne sjećam da je napisano šta se radilo.kokuz_sa wrote:ovo je garant temu drekalicin COJK otvorio s njenog akaunta da s epofali sta je s njom radio na Mjedenici
kokuz_sa wrote: nije bilo ni potrebno..dovoljno je receno da se tu bilo
Niko nikome ne brani da piše šta hoće.Dzontra Volta wrote:Pa tema je kakva jeste. Ko je djentlmen, ne treba ni komentarisati i vozdra. I ja mislim da ima dosta pretjerivanja, ali ipak ne mozemo znati pravu istinu. Zato pustite ljude da pisu.
pu pu pu, pomakni se sa mjestadrekalica28 wrote:Jel da se može samoCurve wrote:cuske wrote:Što se tiče drekalice islim da je i ona udata,![]()
![]()
![]()
I to sto kazes, cemu sex na ringispilu i u svemirskom brodu, ako necu na forumu prepricati sve detalje.cuske wrote:Kulturna vadiona.dječak sa šibicama wrote:Uostalom, dzentlmeni ne prepricavaju svoje sexualne dogodovstine
Ne prepricavaju samo oni koji nemaju sta ispricati :d
Valjda je neobicno gdje auto parkiras.žuta wrote:samo da mi je znat kako je auto najčudnije mjesto pa to je ko normala dok se zabavljaš i kad nemaš gdje
da slucajno neradis na kasiduminjo wrote:-kad se gradio importane, iza njega u nekom blatu uz neku kamp kucicu (bijelu)![]()
-kad se gradila alta.. pored alte i iza one zgradice, ima mjesta na betonu![]()
-iza ovog novog trgovackog centra (sto se gradi) na m.dvoru...tamo u onom zelenilu i grmlju..
-jel zna neko ocel se uskoro gradit neki trg.centar??![]()
ma ja to rdim u blizoj okolini kad me sprpi pa reko tu je to negdjeduminjo wrote:ma nema veze sa profesijom..cista slucajnost ova 3 trg.centra![]()
Ateista wrote:Da nabrojim:
-Plaža, malo sakrivena ali jako blizu ljudi, u sred dana
-Čamac i pedalina, isto u sred dana
-U moru, plićak uz stijene, u sred dana
-Kabina za presvlačenje na bazenu
-U sobi u kojoj je tad na drugom krevetu bio jos jedan par, nocu sa ugasenim svjetlom
-U šumi, više puta na raznim lokacijama
Eto, to je ono cega se mogu sjetiti.