Vase najbolje osvjezenje na ovim vrucinama
Moderator: anex
- trinaesti
#1 Vase najbolje osvjezenje na ovim vrucinama
Svjedoci smo paklenih vrucina koje evo drugu sedmicu ne popustaju.
Sta je do sada najbolje osvjezenje koje Vam je zaista pomoglo?
voda, sokovi, voce???
Sta je do sada najbolje osvjezenje koje Vam je zaista pomoglo?
voda, sokovi, voce???
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
voda 
-
amrino
i ja radim istodebela wrote:nista od toga. pocela sam ulaziti u prodavnice koje imaju klimu pa nesto satro razgledam i razvlacim da ostanem sto duze ne bih li prodisala bar na minut. za plakati majke mi
a najdrazi mi je Mercator...garaza u debeloj hladovini....gore klima....i mozes hodat satima da te niko cudno ne gleda...
-
FFK as Lucy01
Negdje sam procitala da se covjek najbolje rashladi ako pije tecnost cija je temperatura priblizna temperaturi tijela
...i po toj logici, najbolje rashladi mlaki caj
Probala sam mlaku mentu i mogu vam reci da godi
Probala sam mlaku mentu i mogu vam reci da godi
- van Basten
da ponovim što sam već jednom spomenuo na drugoj temi - pijte čaj ljudi... mi opet izmišljamo toplu vodu, a ljudi koji po cijelu godinu žive sa ovim i većim temepraturama, ubiše se čajem.
-
Leonid Breznjev
frisak djumbir ili ingwer kako ga vec ko zove, malo na irendati ili isjeckati na julienne, napraviti caj, zatim zasladiti sa malo meda i samo zehru soli ubaciti! neka bude mlak i osvjezenje je zagarantovano!

-
pinkzelena
tako i jadebela wrote:nista od toga. pocela sam ulaziti u prodavnice koje imaju klimu pa nesto satro razgledam i razvlacim da ostanem sto duze ne bih li prodisala bar na minut. za plakati majke mi
cilj ne bira sredstva..
razmišljala sam da spavam u kupatilu dok je ova alarmantna situacija,ali bojim se da ne ograjišem
Šalu na stranu.. uvijek nosim vodu i prislanjam na lice,vrat..glavu..
ako naletim na koju česmu sva se zapljuhnem.
Zadnjih dana "ručam" samo voće,po mogućnosti iz frižidera.. non stop pijem ledenu cedevitu.. vadim one uloške iz zamrzivača pa se i time hladim.
Tuširam se najmanje triput dnevno,al koja korist..izađeš.. i za 5 minuta si sav mokar.
Najgore je što je i zrak vreo i guši te,ljudi padaju u nesvijest,da me nije stid,mislim da bih najradije kišobran nosila