Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozzz svima Evo najbolji mi jaran snimio pjesmu, pod navodnicima snimio jer je on to kod kuce radio, nista profesionalno vec onako cisto iz zajebancije jer voli to... Naravno daleko je ovo od nekakve studijske verzije i kvaletite zvuka na nekom zavidnom nivou, al ja mislim da je opet strasno.. Inace njegova muzika, on svira, i tekst njegov naravno..
Ja uvijek svakoga podržavam kada počinje sa nečim da se bavi, nebitno je l' to muzika, sport ili nešto treće ali ovo mislim... Ako već hoćete da se bavite pjevanjem onda to radite kako dragi Bog zapovjeda a ne nekakvom zajebancijom pa onda očekujete da vas ljudi pohvale. E nećete ovako uspjeti, možete postati samo predmet šprdnje među rajom. Možda ja sad ispadam debil sa ovakvim kritikama ali jebi ga kad ste me natjerali.
Ja se ne bavim, a niti planiram se baviti muzikom.. Ovo je jedna osoba sve radila, svirala, pjevala, i tekst sastavila.. Naravno da je zvuk los kad je snimano web kamerom, pa mislim sta ocekivati.. Da moze bolje, uvijek moze, ali meni da se svidja, svidja..