Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
derPate wrote:Ima 24 god.Po mom misljenju nedjeluje djetinjasta,u nekim trenutcima mi djeluje vise nesigurna u sebe i neodlucna.
Ali kao sto sam vec naveo nisam u to bas siguran pa sam zato i otvorio temu da vidim vasa licna misljenja na
cijelokupnu situaciju.Da se igra malo to je jasno kao dan ali mislim da ona ipak zeli nesto vise,to je moje neko
misljenje samo sto zeli da u startu pokaze svoju dominaciu mislim da sam je dosta upoznao,samo sto je kod mene
oduvijek bilo to sto sam se plasio da uradim prvi korak iz nekog straha da cu nesto upropastiti sto i nepostoji
Mozda djelujem malo nesigurno i djetinjasto ali sam samo iskren,nista vise....
Broj 1 ponovi pravopis, pisanje negacija, gdje dodje slovo j gdje ne dođe itd...
Dok ti pizdiš po forumu, može se vrlo lako desiti da joj neko uleti klizeći s obje noge i počupa čašice, a ti će onda da kukaš kako je otišla s nekim rogobatnim levatom.
Izloguj se odavdje nazovi je na telefon i reci joj da si za 15 minuta ispred njen zgrade, kuće, nije bitno čega, i da je vodiš na piće.
Pa mislio sam prvo sto uradim kad se vratim da je zovem na pice jer se trenutno nalazim u Italiji.Juce se nismo culi
cijeli dan tako da mi je ona poslala poruku navece kao neke pusice na sta ja nisam odgovorio jer se nalazim u roamingu a i gubim vise volju da joj se javljam.Tako da je ona odmah jutros napisala kao ja ti juce saljem poruku a ti ni A ni B
Nisam joj ni na to nista odgovorio za sada,sta mislite da je najbolje da joj kazem???
Izvinjavam se za moje pravopisne i gramaticke greske.Ali odrastao sam u Njemackoj i Danskoj tako da imam poteskoce oko pisanja na svom maternom jeziku
derPate wrote:
Izvinjavam se za moje pravopisne i gramaticke greske.Ali odrastao sam u Njemackoj i Danskoj tako da imam poteskoce oko pisanja na svom maternom jeziku
Bez obzira na poteskoce trebao bi znati napisati ime drzave u kojoj se nalazis.