derPate wrote:Kao prvo nisam se ja ni raspitao za njezin rodjendan nego mi je ona to sama rekla
I s tim me pozvala ba proslavu rodjendana.Kao drugo danas me zvala na pice i rekao sam joj da nemogu
Jer imam vec nesto dogovoreno mada sam slobodan.Evo vec zadnjih dva sata mi neprestano salje sms-ove
Gdje sam kako se provodim i tako.Kako to tumacite Dr.Date

Nakon sto si sve ono prije pisao i opisao malo mi je suhveli da je sve to tako sad proslo, to ili joj je to vrijeme mjeseca pa naglo mijenja plocu tako
pusti ovo iznad da je "kuliras, pa palis" i svako malo malo tako jer ti prahne tako, kuliras je samo kada se ne ponasa korektno ili kada te izfura, nema potrebe da ti nju furas sad samo eto onako da se "osvetis", to ti je samo demonstracija nize vrijednosti, i tako ides stopama onog papka koji pridje curi ona kaze ne, on svojim jaranima pocne prosipati pricu da je kurva (svi znamo bar jednog takvog lika)
Cak i ako te pozvala na proslavu, ne bi joj ti trebao kupovati sta. Kazes da ti non stop salje sms-ove, neka omjer bude 2:1 tj za svaka njena 2, ti joj odg sa 1. (Ovo samo za sad, zbog nedavnog ponasanja, ne moras sad svaki put ovako, ALI isto tako nemoj da sada mislis da ti njoj trebas slati 10 sms-ova na njen 1, samo zato jer se "ponasa" malo bolje)
I opet da napomenem kao sto sam i ranije pisao, ovo mozes citati i kontati "jbt ovo, filozofira mi sad ovdje bla bla". Na jednu ruku ovo i jeste sve pametovanje, ali pisem samo zato sto znam iz licnog iskustva da pali.
Sve u svemu, ne javljaj joj se vise. Ti si joj rekao da si zauzet, a ona ti posalje sms i ti odgovaras? To ne zvuci kao osoba koja je zauzeta i koja je izasla u petak navecer. Prestani sa sms-ovima za veceras. Javi se u nedelju tipa gdje si, sta ima. "Gradi" tu nekakvu prisnost i sada najvaznije, MORAS joj otvoreno reci da ti se svidja i da zelis izaci sa njom. Sve dok to ne uradis, ici ces 1 naprijed, 2 koraka unazad.
Sada kada ti kazem da joj kazes da ti se svidja ne mislim da joj ides pod prozor sa cvijecem, gitarama i slicno

Jednostavno kazes da je to preko FB sve lijepo i fino, ali mislis da je bolje da izadjete i bolje se upoznate, jer mislis da ti se svidja. Ako kaze ne, jebat` ga Sarajevo ima preko 250k stanovnika, nije jedina djevojka