Ukratko, radim naucnoistrazivacki rad na temu ,,ogranicenja medija zbog nacionalne sigurnosti i sigurnost tajnih podataka". Da li ste se ikada osjecali nacionalno ugrozeni zbog medija? I da li ste imali iskustva sa podacima koji spadaju pod ,,tajno" ?
Vase misljenje
Moderator: anex
-
AmirBaa
#1 Vase misljenje
Nadam se da sam na pravom mjestu, da mi tema spada pod ,,razne diskusije"
Ukratko, radim naucnoistrazivacki rad na temu ,,ogranicenja medija zbog nacionalne sigurnosti i sigurnost tajnih podataka". Da li ste se ikada osjecali nacionalno ugrozeni zbog medija? I da li ste imali iskustva sa podacima koji spadaju pod ,,tajno" ?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: Vase misljenje
Meni naslov teme djeluje kao ograničenja medijima u plasiranju informacija radi nacionalne sigurnosti i prvu mi je asocijaciju dala na primjer neka infektivna bolest kad domovi zdravlja obično ne daju podatke, radi panike itd.... Ne liči mi naslov na sigurnost gledateljstva povodom medija...