Da li je ovo solidno za 110 KM, ne razumijem se najbolje u elektroniku!

Ma zeli neke igrice " GTF ".
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑06/12/2021 20:14 nek prelazi Silent Hill, Manhunt ili Obscure, ima da se razvije ko DŽek Trbosjekkk![]()
Mora biti online igrica, single-player vise nije u modi.TRANCE wrote: ↑06/12/2021 20:10 A gdje piše da djeca moraju igrati najnoviji GTA ili Battlefield s Ultra detaljima? Ima toliko starijih odličnih igara koje super rade čak i na integrisanoj grafičkoj kartici novijih procesora. Šta to fali Half-life 2, StarCraft, Homeworld, Deus Ex, Age of Empires, Diablo 2, Civilization 3 i sličnim igrama? Čak su i milion puta bolje za djecu nego moderne igre jer zahtjevaju i korištenje mozga, nisu samo shoot, reload, shoot moderne budalaštine...
Ma na tim treba promjeniti napajanje, jednostavno nisu im pouzdana. Da je Dell ona bi bilo OK oni prave svoje, ovi ostali uzimaju sumnjiva napajanja. Ko kod nas ima da prodaje onda Silverston SFF napajanja, ja nikad nisam vidio ni jedno.emotivac wrote: ↑07/12/2021 10:44 https://www.doper.ba/proizvod/gaming-hp ... m-kopiraj/
Ako si u mogućnosti kupi mu ovako nešto, može se i GTA 5 igrati na ovom, a nije nešto pretjerano cijena visoka...
Kod njih možeš i na rate uzeti![]()
I ako si u blizini Tešnja negdje, možeš meni donijeti računar instalirat ću ti ja džaba windows 10 pošto vidim da oni naplaćuju 15km, eto da uštediš malo, jer znam kakva nam je situacija u državi, patnja živa....![]()
![]()