vaše jutro bez greške.........?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
regina

#1 vaše jutro bez greške.........?

Post by regina »

Jutros nisam htjela busom na posao........tih dva kilometrla pjesacila sam....u parku je pokosena trava i mirise........svima nije uspjelo da umiju san sa lica..trka na posao....jutro je bas lijep dio dana.

Haj'mo malo mastati.......kako bi izgledalo vaše jutro bez greške :zoka:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Petak ujutro, neradni petak naravno, a ne radim ni sljedeći ponedjeljak, oko pola devet, komp se boota i već lagano slušam neku finu bossu, solo na čembalu, oblaci su odletjeli na jug, nikako ne bih htio sada biti tamo jer ni more nije more ako ne dolazi u kompletu s vedrim nebom, zato sam zadovoljan, da, to je riječ- zadovoljan, što sam tu, sinoć sam prvi put poljubio djevojku koja mi se već dugo sviđa, a sutra ću je opet vidjeti, danas ću se svima pohvaliti, jedva čekam, doručkovao sam, a skužio sam da jesam tek nakon zadnjeg zalogaja, kafa je ono što sam htio, doručak ono što sam morao, internet, gledam šta ima novo u svijetu, na moru kiša, znao sam, predviđaju sunčan vikend na kontinentu, večeras je moja omiljena grupa, za ručak je musaka od patlidžana, od jučer, takva mi je najdraža, ne moram kuhati- sretan sam, mogao bih odmah jedan komadić žvacnuti, mmm....finoooo, volio bih da je službeno vrijeme ručka, sad već sumnjam da sam uopće doručkovao, kafa i musaka- dobio sam bingo- moram na wc, kvalitetno sam to obavio, bit ću miran cijeli dan..........eto to bi bilo to.
regina

Post by regina »

mmm....mravojed.......dobro si ti to skont'o....taj poljubac.....djevojka.....patlidžani.....more.........ma joj.....čarobno jutro :-)
havetinja

Post by havetinja »

jutro bez greske.. :cry: ..
valjda...prespavano jutro :wink:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ih regina...pa znam ja šta je zadovoljstvo...ono što tek predstoji...kad znaš da će sve biti u redu...nije važno kad, važno je da će biti...čak ti bude malo i žao kad počne jer si onda siguran da će i završiti...joj, jest ovo sad patetično...što bi reko moj jaran- sve je puno klišea ali su dobro izbalansirani. 8)
Stari

Post by Stari »

Evo jedne varijante...Ponedjeljak je, ....osam sati ujutro, budi me kucanje na vratima, apartmana hotela Grand u Buenos Airesu, sobarica zanosnih oblina ulazi, namrgodjena, unoseci svjezu posteljinu i jutarnju stampu. Napolju je tmurno, kisa lije....ljudi , obicni prolaznici koje gledam kroz prozor su vecinom namrgodjeni jednako kao i moja sobarica.
Uzimam novine i sunce u meni zasja onim nekadasnjim , mladalackim , sjajem. Na naslovnoj strani stoji ....Katastrofalni zavrsetak svjetskog prvenstva u nogometu sinoc nedelja na stadionu Mar del Plata, pred preko 75000 gledalaca, je reprezentacija Argentine porazena u finalu od reprezentacije Bosne i Hercegovine rezultatom 4:3.

Oh kakva je to bila vecer ... i kakvo predivno, kisovito ponedeljak-jutro,
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Budim se, a ono mir :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Suti jezik pregrizla vjestice :D :D
blues_woman

Post by blues_woman »

da na vrijeme stignem na posao :D
ivi

Post by ivi »

jutro,
... rano jutro, spremila sam se ... gdje krenuti sada? otici na neko ljepo mjesto koje ne moze pokvariti samu ljepotu jutra ... prošetala sam tako sama sa sobom do velikog izvora, sjela pored njega, sva sam se uvukla u veliki djemper, hadno je ... ko zna koliko bi samo tako dugo mogla sjediti sama ja sa svojim mislima, a mozda je ipak ljepse jutro provesti pored nekoga onako rasute kose po jastuku, sa najljepsim osmjehom na usnama dan zapoceti sa poljubcom ... mozda, ne znam? ...
u stvarnost su me vratili glasovi nekih stranih ljudi, kad bi samo bili malo tisi mozda bi i dalje mislila da je jutro koje je vec proslo...

8)
horns&drums

Post by horns&drums »

Image

:D :D :D :D
PASA

#12 Re: vaše jutro bez greške.........?

Post by PASA »

regina wrote:Jutros nisam htjela busom na posao........tih dva kilometrla pjesacila sam....u parku je pokosena trava i mirise........svima nije uspjelo da umiju san sa lica..trka na posao....jutro je bas lijep dio dana.

Haj'mo malo mastati.......kako bi izgledalo vaše jutro bez greške :zoka:
:) .. :-D ..Za one u izraelu :x .....jutro bez greske :D ....ja mislim :zzzz: .......ako im PALESTINAC ne uleti u autobus sa bombom :D :-D :roll: :shock: :zzzz:
hey

Post by hey »

budjenje, napolju kisica, ja ne moram na posao,pih dal moram ustati a tako mi se spava, al gle, ne piski mi se...mmmmmmmmmm spavanjeeeeeeeeee
DonDavudes

Post by DonDavudes »

Stari wrote:Evo jedne varijante...Ponedjeljak je, ....osam sati ujutro, budi me kucanje na vratima, apartmana hotela Grand u Buenos Airesu, sobarica zanosnih oblina ulazi, namrgodjena, unoseci svjezu posteljinu i jutarnju stampu. Napolju je tmurno, kisa lije....ljudi , obicni prolaznici koje gledam kroz prozor su vecinom namrgodjeni jednako kao i moja sobarica.
Uzimam novine i sunce u meni zasja onim nekadasnjim , mladalackim , sjajem. Na naslovnoj strani stoji ....Katastrofalni zavrsetak svjetskog prvenstva u nogometu sinoc nedelja na stadionu Mar del Plata, pred preko 75000 gledalaca, je reprezentacija Argentine porazena u finalu od reprezentacije Bosne i Hercegovine rezultatom 4:3.

Oh kakva je to bila vecer ... i kakvo predivno, kisovito ponedeljak-jutro,
:( :( :(
jah, nazalost samo sanjamo
al bi dao ostatak zivota za ovaj momenat
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Hey, .... nikada bemoj biti sigurna da se neces upiskiti. :roll:
Image
:P Jadnica, ..... bilo joj pretesko. :roll:
hey

Post by hey »

pa sad ustajanje nije toliko tesko ;)

ma nije se ona upiskila to prljav sorc ba :shock:
seha

Post by seha »

Jeste aha, znoj se cijedi... potocima :D :roll:
hey

Post by hey »

pa sad ne znam ...eno joj prljavstine iste boje na charapi....hm...
smib

Post by smib »

Pape=paparazzo
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

smib wrote:Pape=paparazzo
:lol:
Smib, ... moze li tebi paparazzo ....... na ovaj nacin, ... pokloniti jednu ruzu? :-) :P

Image
alek

Post by alek »

kad krene po zlu i onda se nekako sredi :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:D jao

ja sam se promijenio od onda :D sad mi je idealno jutro kad ga prespavam :D
alek

Post by alek »

MRAVOJED wrote:sad mi je idealno jutro kad ga prespavam :D
joj tebe :D sad vako sad nako :D