Vase dogodovstine sa vjencanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Curly.LOVE

#1 Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Curly.LOVE »

Evo jedna vesela tema tj pitanjce za Vas udate/ozenjene forumase. Svi znamo da svadbe ili vjencanja donose mnogo stresa i nakon sto se sve zavrsi sjednemo i razmisljamo sta je moglo biti, sta nije, itd itd. Medjutim ja ne znam osobu koja na vjencanju nije imala neki gaf, smijesnu scenu itd. Podijelite s nama dozivljaje s Vasih vjencanja, kako je protekao Vas savrsen dan?
dert

#2 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by dert »

Pita maticarka moju mladu ...koje cete prezime uzeti / ona place.....valjda skontala s kim valja deverat :-D /
ja ko iz topa.................moje :D
nisam vas pitala ............ i mlada jedva odgovori :razz:
fwh

#3 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by fwh »

Gaf 1 - kaže mi stari da je sredio da se meso ispeče u pekari u 5 o'klok, a tek noć prije skontam da je meni to ići i peći :-?

Gaf 2 - u 13h pregledam odijelo koje sam planir'o obuć na vjenčanje (jedno sam i im'o, jbg - 2001.g) - izrešetano, moljci pojeli... Optrč'o sam sve radnje i nisam naš'o odijelo koje mi može, sva vel'ka. Kaže moja nevjesta da odemo do njene kone šnajderice da pitamo možel' brzinski prekrojit odijelo. Ja sjedim u autu psujem sve po redu, kad muž od te šnajderice zove, da dođem u kuću... u glavnom, oženih se u pozajmljenom odijelu...

Gaf 3 - Pošto sam bio smožden i preumoran, krenuvši na bračno oko 2 sata, kum je dio puta vozio do Sarajeva jer on mor'o u SA je ima ispit, kad je doš'o red da ja vozim nisam mogo'o. Idi rekoh kume pogledaj imaš li krevet slobodan u sobi... Helem, prvu bračnu noć smo prespavali (bukvalno) u sobi 310 Studentskog doma Nedžarići...
JBBalad

#4 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by JBBalad »

Posudjeno odijelo - vrh!

28-Apr-12. Nakon finog derneka i konacno utisane muzike... letimo na bracno sa BH airlinesom do Istanbula. let je u 06:35. mladi bracni par se pojavio u 6:00 na salter kad zena hladno, vas je avion otisao :shock: :shock: :shock: :shock: Kako odletio, let je u 6:35 a sada je 5:55. A tako ljubazno mi odgovori - ko vam je kriv kad ne pazite na promijene. :x :x :x :x Pa dobro sta cemo sada? Ne radni dan, agencija tek ured u 09:00 otvara i to kad im je ceif javit se na telefon. I nekako (pomoc silnih veza i sramote pred ljudima da smo zakasnili na let) se uspijemo ubaciti na popodnevni let uz doplatu od 250 KM (po osobi) - uglavnom cijeli raspored Honeymoon a je pomijeren.jer smo stigli u hotel 22:45. BH airlines - Nikada vise.
Revolucionar ★

#5 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Revolucionar ★ »

Ne sjecam se :lol: Doduse znam da se rodjak zenio :lol:
mp3problem

#6 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by mp3problem »

.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:10, edited 1 time in total.
Not My Idea

#7 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Not My Idea »

...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Velkoski »

U 9 bio p'jan k'o kugla i leg'o. :|
Last edited by Velkoski on 04/09/2012 23:52, edited 1 time in total.
Ricken

#9 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Ricken »

Matičarka kumu koji nemože da se potpiše: "Kume šta se treseš, kum si, nisi žirant".
DzejAr Haljimi

#10 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by DzejAr Haljimi »

Kad je moj brat ugledo svoju buducu u vjencanici, reko joj "da sam znao da si tako lijepa, i prije bi te ozenio" :lol:
astala_vistala

#11 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by astala_vistala »

Pratim :D
ZV Keli

#12 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by ZV Keli »

Ricken wrote:Matičarka kumu koji nemože da se potpiše: "Kume šta se treseš, kum si, nisi žirant".
:lol: :dance:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Truba »

Ricken wrote:Matičarka kumu koji nemože da se potpiše: "Kume šta se treseš, kum si, nisi žirant".
:lol: :lol: :lol: :lol:
i_ja_na_forumu

#14 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by i_ja_na_forumu »

ovo je s vjencanja moje mame, koje je i ujedno bilo prvo vjencanje na kojem sam bila.
mama se trebala udati za mog sadasnjeg ocuha.. i noc prije vjencanja njena jaranica nadje na netu neku uberkul prirodnu masku za lice. i naprave one tu masku za lice.. sve super bilo dok se sljedeceg jutra nije probudila s ogromnim bubuljicama.. :roll: :roll: psovala mama i jaranicu i masku i sebe samu sto ju je stavila :D

dosli mi pred opstinu, kasni mladozenja, i kasni, i kasni.. nakon 20 minuta eto ga u nekom autu koje samo sto se nije raspalo..
pitam ga ja : jasko, gdje si do sad, ubice te mama.. kaze suti sine, bolje da ne znas..sve me sprjecavalo da dodjem :D

uglavnom, u autopraonici mu prestalo auto raditi, zvao ljude niko nije mogao brzo da dodje..i na kraju safata nekog da ga doveze :D

i sad se sjetih dogadjaja kad su isli da kupe burme :D isle mama i ja da gledamo, i nasla je ona..i zove njega da vidi da li i njemu odgovaraju.. i hajd trazi novcanik..i nema ga :D zaboravio ga kuci :D i onda se jadan morao vratiti kuci po novcanik, a i tad se nesto sumnjivo dugo zadrzao.. :mrgreen: :mrgreen:
likce

#15 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by likce »

Prilikom potpisivanja,moja hanuma sva bitna,ono nacakarena, frizure,điđa miđe sve je tu,sve se snima i treba potpisati i gledam ja u njenu ruku,vidim nesto plaho sara po onome a meni crnjak da je pitam al postalo mi vise neugodno jer je potrajalo kad ona onako sva crvena od muke i stida kaze ne radi mi olovka :D , ja mislim da je ovo meni maticarka smjestila,mora da ima nagone prema meni!
One slike sto se prave pa stavljaju na omote od dvd koji se kasnije dijele,ovaj tokmak sto je slikao je na omote stavio sliku bas kad je ona meni uvalila jezik,haj da je ono diskretno,nego onaj nezgodni momenat kada jezik ulazi,tako da je citava i moja i njena familija imala priliku da vidi kako se zvalji i cesto se prisecaju toga,kad god hoce da gledaju vjencanje!
Moj punac je hadzija a moj otac samo sto se jos ne umiva rakijom,tako da je bilo i kasnije svakakvih anegdota,al drugom prilikom!
Sarah24

#16 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Sarah24 »

fwh wrote:Gaf 1 - kaže mi stari da je sredio da se meso ispeče u pekari u 5 o'klok, a tek noć prije skontam da je meni to ići i peći :-?

Gaf 2 - u 13h pregledam odijelo koje sam planir'o obuć na vjenčanje (jedno sam i im'o, jbg - 2001.g) - izrešetano, moljci pojeli... Optrč'o sam sve radnje i nisam naš'o odijelo koje mi može, sva vel'ka. Kaže moja nevjesta da odemo do njene kone šnajderice da pitamo možel' brzinski prekrojit odijelo. Ja sjedim u autu psujem sve po redu, kad muž od te šnajderice zove, da dođem u kuću... u glavnom, oženih se u pozajmljenom odijelu...

Gaf 3 - Pošto sam bio smožden i preumoran, krenuvši na bračno oko 2 sata, kum je dio puta vozio do Sarajeva jer on mor'o u SA je ima ispit, kad je doš'o red da ja vozim nisam mogo'o. Idi rekoh kume pogledaj imaš li krevet slobodan u sobi... Helem, prvu bračnu noć smo prespavali (bukvalno) u sobi 310 Studentskog doma Nedžarići...

:lol: :lol: :lol:
Nadza

#17 Re: Vase dogodovstine sa vjencanja

Post by Nadza »

Pita maticar mog izabranika hoce li zadrzati svoje prezime, ili (nedao bog) uzeti prezime od nevjeste. Posto je maticar pogresno izgovorio moje prezime, moj izabranik ga ispravi i rece tacno prezime. Maticar skide naocali, pogleda ga u cudu i priupita "jeli ti to uzimas njeno prezime". U maticnom uredu haos svatovi napravise. A tek kada vijest saopstise njegovom ocu.
Post Reply